- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesLavelle
tag
Sziasztok, kb. egy hónapja vagyok iPhone tulajdonos. Sosem gondoltam volna, hogy ez bekövetkezik, de nekem is lett egy, és így kb. egy hónap távlatából azt mondom, hogy nagyon nem bántam meg. Előtte amúgy Lumia 950-em volt, az sajnos kezdi megadni magát, android nálam szóba se jöhetett.
Szóval nagyon tetszik az iPhone egyetlen dolgot kivéve, és nagyon megköszönöm, ha valaki segít, mert nekem ez nemcsak a szabadidőmben, hanem a munkámban is nagy segítség lenne.
Konkrétan azt szeretném, ha a számítógépemen (PC) tárolt mappákat pontosan úgy tudnám áthelyezni a telefonra, ahogy a gépen vannak. Nem előadó, amalbumcím stb. szerinti csoportposításban hanem pontosan úgy, azzal a névvel.
Jelenleg a telefon olyanokat csinál, hogy ami egy mappában volt a gépemen (egy teljesen hivatalosan megjelent zenei album) azt az itunes szétszedi kettő-három stb. mappába, például azért, mert ő megkülönbözteti a számot akkor is, ha mondjuk az alapelőadón kívül van egy vendégközreműködő. Ezért ha rákeresek az előadóra, öt különböző mappát kell megnyitnom és az albumot még csak nem is tudom normálisan meghallgatni.
A másik, hogy vannak olyan nyelvtanulásos CD-im, amiket szeretnék rárakni a telefonra. Na most van olyan, ami 5 CD-ből áll, és ha mondjuk playlistet kreálok neki (pl- Angol intermediate), mert valahogy szeretném megtalálni, akkor is összehányja mind a 300+ tracket egyszerre úgy, hogy nem lehet őket megtalálni, ugyanis mindegyiknek csak egy szám a címe (pl. track 1, track 2 stb.)
Szóval nem tudom, hogy egyáltalán lehetséges-e ez, de őszinté szólva nagyon frusztrál és ha valakinek van valami értelmes ötlete, amit kulturáltan előadna, nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest