- Netfone
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
xmblolz94
csendes tag
Sziasztok!
Múlt hét hétfő óta én is beszálltam az almások világába egy 64GB-os fekete iPhone 8 Plus készülékkel.
Előző készülékem egy Z3 Compactom volt, amit imádtam, hű kis pajtásom volt, de 2 év után úgy éreztem le kell cseréljem, mert a dolgok nem mentek úgy a készüléken, mint újkorában, gyorsan melegedett stb.. 1 héttel a garancia lejárata után beküldtem szervizbe, ahol egy zsír új készülékre restaurálták. Mikor kézhez kaptam a készüléket, inkább nem csomagoltam ki, úgy döntöttem, hogy eladom. Ezalatt az idő alatt egyre több almás készülékhez volt szerencsém és egyre többet olvastam a rendszerrel kapcsolatban, érdekelt az egész... Majd 7 év kemény android évek után megvettem az első iPhone-omat, amit egyszer úgy gondoltam, hogy sosem fogok megtenni.
Nagyon jó döntés volt, bitang jó készülék, a mérethez kicsit hozzá kellett szokni, de 1 hét után már nagyon picinek tűnnek a "sima" telók. Akksiidő, kamera, a sztereo hangszórók meg úgy szinte minden nagyszerű.
Külön köszönet a CopyTrans program említéséért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest