- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToniSoprano
addikt
Nem az A10 tényleg gyors lehet, de a 40% a tesztek alapján inkább a szokásos marketing szöveg. A játéklok, videóvágás/kódólás, matematikai modellezésnél tényleg lehet kijön a különbség, de mindennapi áltagos okos telefonhasználatban alig jön ki a különbség, a a 6S és 7-es között csak ennyit írtam. A videókban és akik használják ugyanezt mondják. És tényleg az, hogy egy tized másodperccel gyorsabban nyílik meg mondjuk egy böngésző/ térkép milyen plusz használati értéket jelent a mindennapokban? Semmit szerintem.
Inkább üzemidőt kellene javítani, mert egyre több mindenre használuk a telót, mondjuk az Iphone 7 plusnak tényleg jó az üzemideje, nem kiemelkedő, de a felső mezőnyhöz tartozik ellentétben a 7-essel, amibe gyalázatosan kicsi akkut tettek bele.
-
ToniSoprano
addikt
Csak nézd meg a videókat, aki nem játszik annak egy csomó app gyorsabban nyílik meg 6S-en, mint 7-esen, aki sokat játszik és videókat kódol szerkeszt, vagy matematikai szimulációt végez, azt az fogja egyébként érezni a különbséget, mert a játékok tényleg gyorsabban nyílnak meg. egyébként a mindennapi akkponál hajszálnyira egyforam pl. messenger, böngésző megnyitása pl. a kamera app gyorsabban nyílik meg, 6S-en.
Szóval ennyit érnek a szintetikus tesztek, ezt nem teszik hozzá, hogy a kb. a játékok esetén érzel különbséget.
-
törölt tag
Leírod, hogy nincs igazam, aztán részletezed miért van mégis
Láthatod, hogy hosszú sorok óta műszaki adatokról beszéltem, nem kevertem bele szubjektív dolgokat, vagy hogy mi miből adódik, egyszerűen a papírformát feszegettem.
Beszéltél valamilyen faktorokról amiben elhasal a V10 kijelzője, tudnál erről linkelni valamit, mert én csak olyat találtam amiben a technológia egyezésről beszélnek, nincs különbségNekem is kezd amúgy fájni a fejem a sokcsillagos eszmecserétől
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Autós topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged