- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
Félreérted, Jóuram!
Nem p*csösszeméregetésről volt szó (szkuzi a kifejezésért), messziről lepattan az én érdeklődésemről is, hogy most épp melyik chipset "liheg" 5-10-15%-kal a konkurense (vagy Tonira reagálva, elméleti 40%-kal elődje) előtt a gyakorlatban jórészt soha nem használt hatásfokon, és ha valaki, én biztos nem vontam kétségbe az optimalizáció fontosságát sem.
Mindösszesen a homályt próbáltuk levakargatni a srácról, aki n-edikként (nem épp trollkodás jelleggel, hanem szenttül meggyőzötten) leírta, hogy az A10 chipset elavult és/vagy gyenge. Bánom is én hogy most épp melyik tábor csúcs robog legelöl.
Tényleg jegeljük a témát, mert huzatos lesz az agyam.
-
Lord Sidious
senior tag
Nem mintha számítana, csak történészként ezen szoktam nevetni, hogy nagyon sok ember Makót a várossal azonosítja.
Amúgy magának a mondának nincs dokumentált írásos bizonyítéka, és az évszázadok alatt többször változott. Hol Spalatóban ébredt részegen Makó, hol Messinában, de a lényegen nem változtat, hogy semmi hitelessége nincs a történetnek.
Clander: De én iPhone felhasználó történész és ker. marketinges vagyok, aki egy IT cégnél dolgozik. Akkor sem lehetek itt?
Vagy ilyen elkorcsosulással (ami a polihisztorizmus blaszfémiája) inkább takarodjak politikusnak?
-
iMagic7
tag
-
buvartacsko
addikt
ha visszaolvasnál tudnád, erre reagálva:
"DE peldaul en zero ertelmet lattom ennek a duplakameras baromsagnak semmivel se jobb mint peldaul az idei csamcsung felsokategorias paletta S7.Edge,Note7 szoval adtak a szarnak egy pofont az a "zoom" funkcio kupac szart se er ha mosott kaksi kepeket produkal ott van video osszehansolitas youtubeon mind I7+/Note 7 felszerelve egy alvanyra es egyszerre lonnek kepeket videokat veluk es azt kell hogy mondjam csalodtam ahoz kepest mennyire reklamoztak a I7 est hat alulszerepel."
olvasd el mit állít, megnézed a videókat, és megnézed van-e értelme ennek a dupla kamerás baromságnak.
mondjuk a kollega a szarozás után is leírt egy ilyet, hogy:
Tessek baratom meselj meg en valahogy hitelesebnek tartok egy ilyen "paraszt" altal csinalt tesztet/bemutatot mint a CNET firkaszaiban amik mutanak valami szinte DSLR minosegu kepeket nekem aztan megnezem a videot es haaaaat
csak ennyi értelme van ennek a dupla kamerás baromságnak... hogy még a fikázó is leírja hogy dslr minőség.
nem kicsi öngól, főleg hogy belinkeltem 3 ilyen "paraszt" által csinált tesztet/bemutatót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest