- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ToniSoprano #570 üzenetére
Azért írtam mindezt, mert ahogy én érzem, az iphone 6s-em bizony van amikor jobb "képernyő" időt ad, mint az edgem. És ennek én örülök. Nem volt célom összehasonlítani a két telefont, mivel ahogy írtam szeretem az iphoneokoat! Csak tapasztalatot írtam le, és valamihez hasonlítottam.
-
D4ni
őstag
válasz
ToniSoprano #570 üzenetére
Amennyiben megnézed a használt alkalmazások listáját, ott kiírja mennyit ment a képernyőn illetve mennyit ment a háttérben. Ezt könnyedén összeadva nem is jön ki annyira rossz érték, bár tény hogy nem a tényleges SOT-ot mutatja.
-
belan
addikt
válasz
ToniSoprano #378 üzenetére
én nekem is ez jött le videók alapján ,szerintem nem is érdemes i6s plusrol i7plusra váltani ,szerintem ip67 az ami egy jó dolog a új i7plusba de i6splus is meg kaphatta volna már ,nagyon másba dologba nem látom értelmét a váltásba
-
Navaren
aktív tag
válasz
ToniSoprano #374 üzenetére
Nem vitatom, amit írsz, szubjektíven én is szélvészgyorsnak találom saját 6S-emet is, írták többen is, hogy talán iOS főverzió frissítések óta először gyorsabbnak érzik a kütyüt, mint a korábbi verzióval, és hajlok egyetérteni.
De picit elbeszélünk egymás mellett, a teljes rendszer sebessége olyan, amilyen, én azt is elhiszem, ha valaki látott, vagy főzött már fürgébben reagáló felületet android keretek között, de azt a kényszerképzetet vagy fals infót nagyon gyorsan felejtsük el, hogy az A10 gyenge lenne. És lövésem sincs, honnan veszik az Urak a dolgot.
Mindössze erre próbáltam rávilágítani. Jegeljük a témát, ennyit életemben nem, beszéltem összesen benchmarkokról illetve elméleti teljesítményplafonról, szóval zárom is soraim ezzel kapcsolatban.
-
Drp81
aktív tag
válasz
ToniSoprano #364 üzenetére
ToniSoprano: kicsit értek csak egyet Veled. Ha az Apple csökkentené a kávákat és növelné a képernyő-előlap arányt, akkor nem csak a jack dugó maradt volna el, hanem a lightning is, bekapcsológomb is
, és kisebb akkumulátor került volna bele... Bár igen, más gyártó is meg tudja ezt oldani.. Kicsit szerintem benne van az Apple lustasága is, hogy így nem kell átrajzolni a telefon 3D CAD terveit, hanem csak egyszerűen 1,17-el megszorozza az i7 rajzát
. Lustaság még: gondoljunk csak az i5-iSE párosára...
Bár be kell vallanom, nekem az i5 formaterve és fekete színe tetszett a legjobban (nem i5S és iSE). Szerintem az i6-nak is így kellett volna kinéznie, bár akkor nyafogtunk volna, hogy miért nincs design-váltás?Ja, és nem "phtablet" hanem "phablet"
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
ToniSoprano #225 üzenetére
Pontosan tudom, hogy méri a kijelző és használati időt az iOS 8 óta a rendszer
Mielőtt még szövegértelmezési problémák miatt további vitába keverednénk tisztáznám:
Az az iPhone munka miatt napint 7-8 ora maxon futattot fenyereju kijelzo idot tolt... napi napi 1-2 toltessel
ergo, munkába használtam kb. 3-4 órát aktív kijelzővel aztán egy töltés csutkára és bele az éjszakába még 3-4 órát, aztán este töltés. Kb. 25-40%-on mindig kapott áramot.
iOS 6-al és teljesen új akkuval viszont simán hozott 6 óra kijelzőidőt max fényerőn. Amúgy a mostani i6-omból kihozok 9-10 órát is, ha iBookot olvasok takarékos móddal fekete háttér előtt.
Minden felhasználási módtól függ. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy tovább bírta az i5-öm, mint a Note 2-öm 2012-ben, és az i4S-en hasonlót hozott, mint a Note 1-em 2011-ben
Amúgy már iPhone topicba tettem fel sreenshoot-ot i6-ról, listázva, ami 6óra 10 perc körüli kijelzőn töltött időt mutatott automatikus fényerő mellett.
majd megpróbálom visszakeresni, de kb. 3/4 éve toltam fel úgy 15-20 ezer hsz-el korábban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest