- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyrészről jogos amit írsz,másrészről akinek telik 1milla egy MBP-ra,annak valószínűleg lesz pénze egy 10dolláros kábelre is.Most csak a MBP-iPhone kompatibitást megoldó kábelről beszélek,a többi átalakító más téma,főleg hogy nem kifejezetten olcsóak.
Persze attól még nagy tasli az Applenek a semmivel se kompatibilis méregdrága laptopért. -
Ed Parker
nagyúr
Na ez a lényeg, nekem mindkét platform itt van a zsebemben, droid ios, és én is ugyanazt mondom, van ami ebben van ami abban jobb, de ha csak egyet választhatnék az ios mellett maradnék.
Engem a mókerolás droidon sem érdekel, sőt a jb-et is csak érdekességképpen próbáltam ki még kb ios 4 környékén.Valahogy úgy vagyok vele hogy minimális módosítással egy extra app telepítésével próbálom megoldani amire szükségem van, ha nem megy azért nem kezdem el reszelni a rendszert.
Ami még a wp rendszer nagy előnye hogy nagyon olcsó.
Egy 950-es lumia 100k alatt van újonnan, és hardveresen rendben van.
Akinél az ár dominál ott alapból kiesett egy Apple telefon.Zola: otg van alapból a gyári csomagban s7e-hez, jó dolog, de tény hogy nem kell sokszor.
-
Marha szép tok nélkül,csak elég száraz a kezem és emiatt nálam még jobban csúszós a teló,sokkal nagyobb az esélye a leejtésnek.
A legjobban a Nillkin tpu tokot szerettem minden telómon,az alig változtat a külsején,mégis véd a karcoktól,bár esésnél kb semmit nem ér.
Nem rég még nekem is eszembejutott hogy tok nélkül használjam,többen írták hogy jól bírja a festés,de most hogy a semmitől is lejött egy helyen el is vetettem a gondolatot.
Mindig tok+üveg,hiába "szentségtörés". -
Ed Parker
nagyúr
-
ckaresz122
tag
Nekem is ez az érzesem. Valaki irta, hogy néhány nap után a semmitől elkezdődött már neki. Van aki meg tok nélkül használja és semmi. Nagyon várom én is a fejleményeket, mert egyelőre nem tudom elálljak-e emiatt a vásárlástól. 6 napja van nálam a matt i7plus és semmi kopást nem tapasztalok. Szép a festése. Nem úgy néz ki mint ami kopni akar. Nagyon bízok benne, hogy nem mindet érinti...
-
Én azt elhiszem hogy az usb3.1 szabvány egy jó irány,tényleg all in one,de amíg nem terjed el rendesen,addig agyatlanság lehagyni a régebbi de elterjedt csatlakozókat teljesen.Ez az eröltetett "előre mutatás" perpill inkább hátrány,pont amiatt hogy nincs még rendesen elterjedve a type c szabvány és egy nagy halom drága átalakító kell hozzá.
Ez szvsz 2016-ban még nem haladás,inkább visszalépés,hiába jó cucc a type c.
Legalább 1 Tb csatit,1 hdmi-t,1 usb 3-at és egy kártya olvasót kellett volna meghagyni 2 type c társaságában ha már egyszer Pro gépről van szó.
Fura ami 2016-ban az Apple-nél megy. -
Ed Parker
nagyúr
De most nem vicc?
Van 1M-m bemegyek a bótba, kell egy notesz meg egy telefon, hogy kötöm össze?
Őőő, egy ilyen adapter vegyél még hozzá, zenét akarsz róla hallgatni?
Igen, akkor egy ilyen adapter is kelleni fog.
Pendrive?
Igen, akkor egy ilyet is venni kell, arra figyelj hogy egyszerre csak dolgot tudsz rákötni, vagy töltöd, vagy pendrive, vagy zene, vagy hdmi
Szép új csatlakozó mentes, ám sok adapteres világ.Joey: de ott legalább megy egyszerre minden, na de egy USB-C az mi???
-
Ed Parker
nagyúr
Én hagynám a 3.14csába az egészet, mert már a legtöbb termékében több a bullshit mint az érték.
5 éve még verseny volt, exkluzív dolgokat tettek le az asztalra, ma 12" mekbook van horror áron egy csatival ami semmivel nem kompatibilis, még magával az egy hónapja megjelent i7-el sem. -
Ed Parker
nagyúr
Hát erre azt tudom akkor csak mondani, legközelebbi iPhone vásárlásakor mérlegelni kell hogy ez az lötyöghet, kophat,kattoghat, de ez a működést nem befolyásolja, ettől nyugodtan megteheted 300k-ért az iPhone 8-at
Az a baj, hozzászoktunk a jóhoz és nincs alternatíva.
Ha lenne egy ilyen hasonló rendszer, dőlne minden.
Nem minden a brand, és ahogy a mekbuk pro is megjelent, a felirat rajta ami egyedül pro, a többi csak porhintés. -
Ed Parker
nagyúr
nem tudom mi az oka, talán jobb biznisz a javítás, ne felejtsük el, azzal hogy elküldik hollandiába nem egy akkora szolgáltatás, mint amikor kibontják és ők hajtják végre a szükséges intézkedéseket, az már szolgáltatás és ezt valaki megfizeti.
ez festés, itt megnézheted hogy zajlik az eloxálás házilag.
a savtól függ milyen színű lesz.
eloxálás -
Sasa WRC
csendes tag
Először szerzek egy csere telefont. Leadom ezt, hogy küldjék nyugodtan el az apple - nek és utána meglátjuk.
Amugy az istyleba hátravitték egy technikus kollégának aki azt mondta van rajta egy leverődés, azért kopik. Megkértem jöjjön már ki és mutassa meg,hogy hol van, de az ügyfél térben már nem találta. Mondtam neki talán azért, mert nincsen. A munka felvevő azzal nyugatott,hogy neki is ilyen színű van és nagyon rosszul érezné magát, ha így nézne ki a telefonja. Én ezen a ponton inkább eljöttem. -
Ed Parker
nagyúr
ez azért nem így van, nem eddig minden esetben készségesen jártak el, tehát nincs velük rossz tapasztalatom.
én azért azt sem zárom ki,hogy ez nem biztos hogy az apple vélemyénye, csak az istyle-é, a kettő azért nem ugyanaz.
azt gondolom tudod, hogy ezen a bevonat vagy festés mikronokban mérhető, ami nem olyan mint egy autón, ami több rétegű, de ez a kép is szörnyű.
-
Egyelőre marad!
Egy apr kérdéses kört megjátszok,aztán ha tovább kopik magától akkor biztos hogy odacsapok az asztalra hogy ezzel kezdjenek valamit!Vagy cseréljék a házat,vagy a telefont,aztán megy rá a dbrand fólia.Magát a telefont jó használni,az esztétikai gondok miatt nem szeretnék most még típust váltani.
~260k-ért oldják meg,nem érdekel hogy hogyan! -
A szerencsések egyike vagyok akiknek (szinte) soha nem volt gondja a szifonokkal.4S homegomb pusztulás,5 powergomb hiba,stb,soha nem jött elő.
Egy gond volt csak,a 6s kijelzője alul mozgott kicsit,de ennyi.
Mondjuk lehet hogy csak azért mert aránylag kevés ideig voltak a tulajdonomban.
Szervízben évek óta nem voltam,megvan az előnye is a gyakori telócserének. -
jilian
addikt
Elkészült.
De gyanúsan hamar végzett.
Tudom valahol ellenőrizni? Esetleg a mentés méretéből...
Vagy addig nem nullázom ezt amíg az ujjal nincs minden rendben?!-.-.-.-.-
Azért adhatna az epöl többet is ingyiben mint 5 gb..nem azért az egy euróért (havi!) de a konkurenciákra való tekintettel!.!.!
-
kchris78
veterán
Ezzel nem értek egyet. Ha figyelembe veszed hogy akkor a technológia milyen fejlődési pályán volt honnan hova jutott el a procik teljesítményének az aránya, perszehogy kapkodtak utána az emberek, akár évente. A telefonok kijöttek abból a teljesítmény kategóriából hogy lassúan kezeljék a desktop weboldalakat pl és külön mobilnézeteket kelljen hozzájuk fejleszteni, nincs szükség cserére.. Amíg _önmagában_ lassú egy telefon (netezés vagy bármi) addig cserélni fogod évente, de ha nincs vele probléma (megvan minden szükséged kielégítése), nem fogja évente cserélni bármit ad az új... Ugyanez van a kijelzőkkel is.. PCket is a csúcsidőszakban a 90-es években évente cseréltük (legalább procit vagy memóriát) mert minden egyes 10-15% teljesítmény és memórianövekedés megváltással ért fel. Mostmár nem cserélném le a notimat ha nem kezdene lejárni a 3 éves gari és (rMBP) épp nem jönne ki egy igazán frissítéssel felérő verzió.
Egy kivéteé van: az akksi. Ha jön egy modell 3-7 napos készenléttel lehet arra cserélni fognak. De még az sem biztos, nincs kiemelkedő aránya egy 4000mAhs modellnek..A nagy telefonokról meg: ez kell a népnek. Ha most nem adna ki az alma csak 2 évente telefont akkor még kevésbé váltanának az emberek..
Kicsit olyan mint egyetemen a keresztfélév... Van olyan is de az használja ki akinek szüksége van rá... Legtöbben kb. 2 évente váltanak és az éppen legfrissebbre cserélnek. -
Ed Parker
nagyúr
Ezt egyszerűen muszáj volt meglépni, minden gyártónak Sony, lg, Samu, htc stb már kint voltak a 4" feletti modelljeik, egyszerűen nem akarták kihagyni azt, hogy van aki csak azért nem vesz iPhone-t, mert nincs a kínálatban péklapát. Hát lett.
Engem speciel pont nem zavar hogy ki mit lát ezen,mert nekem nem státusszimbólum az iPhone csak egy telefon.
Az a része már jobban zavar hogy a neten terjengő csomó koncepció közül amiket megjelenés előtt szoktak mutogatni,vizionálni, pl egy tele üveg kijelző, virtuális home gombbal a láthatáron sincs -
törölt tag
A profit a szolgáltatások miatt növekedett, erre helyezi ezután a hangsúlyt az Apple.
Értem ezalatt az iCloud tárhely előfizetéseket, az Apple Music előfizukat, az AppStore-ból származó bevételeket.
Nem véletlen, hogy már mindenre van store (app-ok, zenék, videók, matricák az iMessage-hez, stb). -
Ed Parker
nagyúr
Persze, azért ez ennek az érmének két oldala van.
A részvényesek is molesztálják Tim Ccok hátaóját, hogy miért csökkennek az eladások.Ezt szerintem már ők is tudják hogy tenni kell valamit mert a konkurencia felzárkózott.
Szóval nem hinném hogy meg mernék tenni negyedszerre is ugyan ezt a dizájnt,ha már itt is csökkennek az eladások.
Egyébként ez két dologra vezethető vissza, a világ jelenlegi bizonytalan helyzete, másrészt egy i6 ekkora kijelzővel és sebességgel még bőven használható, vagyis a piac picit telített.
Ugyanez van iPad fronton is, Fb és a többi marhaságra egy iPad air bőven jó.
Aztán ott vannak a Mac-ek, évek óta nem frissülnek, igaz nem is veszik őket.Zola96: azért az tény hogy közel sincs azon a szinten az Apple ahol valaha is volt, esett, lassul a piac, csökkennek az eladások, ebben nincs semmi hatásvadászat.
-
zola96
senior tag
Ez is igaz. Mondjuk én is ezt mondtam csak más szövegkörnyezetben. (mondjuk..
) Kicsit már bánom a 7est amúgy, mert tudom jövőre csere lesz. De egy évet nem volt már kedvem az 5sel leélni..
Épp most irom róla a tesztet, hogy milyen utána. Kiváncsi leszek elolvassa-e majd valaki..
-
zola96
senior tag
De ha hanyatlik mi van akkor? Időtállók a készülékek. Én se váltottam 5s-ről 6ra vagy 6sre.. Most kb mit kap aki 6ot használ? Az átlag pistike juzerre gondoljunk. Nagyon semmi világrengetőt. Az index meg olyan szavakat használ, hanyatlik.. Az.. Csökken esetleg de nem hanyatlik, csak máskülönben senki sem olvasná el a cikkeket, vérpistikéknek meg tök jó vért kommentezgetni ezek az információk samsung vs apple posztok alatt.
-
galaxys80
veterán
Hanyatlani is szeretnék ennyire.
A tavalyi évben például semmi hanyatlás, csökkenés nem volt.
Az idei évnek pedig még messze nincs vége.
Érdemes,azért fenntartásokkal kezelni a mindenféle elemző cégek eredményeit.
Ettől függetlenül persze lehet az idei év bukás. Nekem mondjuk se jobb, se rosszabb nem lesz tőle. -
Ed Parker
nagyúr
-
zola96
senior tag
telekomnál dolgozom, nincsen még. másrészt meg várom a fantasztkus üvegfoliámat, ami edge-to-edge.. De azért nehogymár én legyek a hibás, meg a hülye mert még nem raktam rá semmit közbe meg óvom mint a szűzlányt. Mert ha dobálnám meg le se szarnám akkor azt mondom oké, legyen.. De igy akkoris.
madgie: Ha a fólia jó minőségű, nem a lejövős, cuppogos fajta akkor nem nagy dunszt felrakni
Kis kézügyesség. Bár oké én felrakok napi 10et, az átalg userek meg évi 1et
-
zola96
senior tag
Kedves forumtársak akkor is felháborodásom nem csügged, fantasztikus készülékünk a szellőtől is karcos lesz hát na.. Értem én, hogy nem lehet zafirból az egész (bár legalább megerősíthetnék vele), de hétköznapi használatot azért könyörögm birjon már ki anélkül, hogy karcos lenne meg ütnénk vágnánk. Ebayes folia is remélem még az óceán közepén van
jani70:ez nekem is ilyen. fogalmam sincs mitől, bevallom iOS 10 alatt nem annyira girbe-gurba lett, hogy már nem is nézem.. Eddig is úgy kellett összelgoznom amit látni akarok, alig találtam emg, de mostmár meg.. De persze első a felhasználó eh...
-
Ed Parker
nagyúr
Lehet hogy ez a selling point, megveszed, és fél év után átváltozik, nyomokban fényes részeket is tartalmazhat
A tok olyan mint a koton.
Aki tokban tartja a telefonját,az tök mindegy milyen színben veszi.
Meg hát por abba is megy.Zola96: ne nevettesd ki magad, a por az utcán is belemegy vagy ha leülsz valahova, azt te szemmel a büdös életbe nem látod meg,viszont ahhoz pont elég hogy a puha alumíniumot de még az üveget is megkarcolja.
Én első zsebben hordom, soha semmit nem rakok melléjük,mégis van nekem is már a kijelzőn karc, azt egy hónapos?
Szard le -
zola96
senior tag
Hát user error.. Figyelj én általában vigyázok a cuccaimra, ahogy erre is. Egyszer sem tettem még le pofával lefelé, najó azért nincs fullra tele, de engem zavar, hogyha megtörlöm és frodigatom akkor látszik. Basszus egy farmerzsebbe tevést nem bir ki.. Átkutattam pedig, sehol semmi ami igazán karcos lenne, direkt kiszedtem minden kis piszkot belőle. Nem hatalmasak, kb 3mm-esek de akkor is. Mi karcolja meg, micsoda? Vagy a belsőzsebben a műszál?
Micsoda?! Engem azért kicsit felidegel, hogy ennyit nem bír ki, egy igen mondjuk ki több mint negyedmilliós készülék. Nem ütöm vágom, 5s-em is full patika állapotban volt 2 év után. Eléggé ciki, hogy ránézek és karcos... Mert tényleg ez a helyzet. Fém tárgyaknak 20centiméteres közelébe nem engedem, nem rakom.
-
Ed Parker
nagyúr
Vagy marad a nitriles gumi kesztyű.
Nem tudom, elvihogunk ezeken a dolgokon, de ugyanakkor érdekelne johny ive véleménye mikor kitaláltak egy ilyen felületet hogy kinek szánták és milyen használatra?
Mert hogy szopo szépen tartani az biztos.
Ha meg leszarja az ember fél év után matt feketévé válik -
-
zola96
senior tag
Nekem az előlap sima feketén is karcolodik mint a fene Pedig max farzsebbe rakom bele, köze nincs kapcsosnak vagy szegnak, vagy bőr kabát belső!!!! zsebe ahol egy deka varrot cipzár vagy bármi ilyesmi lenne. és egy hét után lassan tiszta hajszálkarc. (ebayes folia még nem jött meg -.-) HAJSZÁLKARCOS EGY 300k-s teló. könyörgöm... a 200ftos üvegfoliát meg késsel snicerrel nem tudtam emgkarcolni 5sen. gyalázat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged