- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Ed Parker #8084 üzenetére
Az egyik ismerős egy komplett Canyoning-ot videózott és fotózott végig egy i7-el mindenféle extra vízálló tok nélkül,na márpedig ott aztán kapott vizet rendesen.
A mai napig hibátlanul teszi a dolgát a telója.
Mondjuk én nem vállaltam volna ezt be,erre azért vannak céleszközök amik csak jobban bírják az extrém körülményeket. -
-Ben-
veterán
-
mrc4y
tag
válasz
Ed Parker #8060 üzenetére
igazad lehet mert nekem mindig az ux i/o performance volt 10ezerrel alacsonyabb mint kellett volna ami elvileg a felhasználói élmény ki és bemeneti másolás stb. de ez sem lehetett hibás mivel ennél is mért ugyan olyan értéket. 10.3 megjelenésnél mértem utoljára akkor 165.000 körül adott ha jól emlékszem elsőre. Geekbench 4-nél viszont bőven hozza a maximum pontot van hogy az előre beirt i7 érték felett is
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #8060 üzenetére
Én a melegedésre értem, ott meg a procinál van eltérés, mivel nincs 2 egyforma. Ha meg normálisan hűtve van, azaz ha tényleg berakod a hűtőbe, és vársz egy kicsit, majd elindítod, jó pontot fog kapni mindenki (a telefonnak meg nem lesz baja ha 10 percet hűtőbe van).
Az már persze más kérdés hogy semmi értelme nincs a pontozgatásoknak.
-
-Ben-
veterán
válasz
Ed Parker #7885 üzenetére
De mi a magyarázat arra, hogy favágáshoz hasonló hangokat hallanak a vonal túlsó végén, miközben síri csend van a szobában és nyugodtan ülök a székemben, tőlem kb. 20 centire a telefonomtól?
Megértőbb lennék, ha autóvezetés közben történne ilyesmi vagy esetleg minimális háttérzaj mellett, de így kissé érthetetlen számomra... -
válasz
Ed Parker #7809 üzenetére
Félre ne érts nem moralizálni, pláne nem politizálni akarok, de ahol te élsz ott egy karbantartó a fizetéséből legfeljebb vesz egy másikat, de itt még egyet sem biztos hogy összespórol, ezért lehet hogy inkább félti mint te. Szóval más fejjel gondolkozik egy-egy értékesebb műszaki cikk tekintetében akinek az ára nem sokat jelent és az, aki hosszabb idő alatt tudja összerakni.
-
válasz
Ed Parker #7795 üzenetére
Az érvelésed csak részben helytálló.
Az alma logo nem csak egy brandet jelent (legalábbis nekem).
Az alma logo jelképezi az ios nyújtotta előnyöket az androiddal szemben,mivel ugyebár csak alma logos teló van ios-szel,én elsősorban ezért vettem iphone-t.
Ha lenne más márkának olcsóbban ios-t futtató telója olcsóbban hasonló minőségben,akkor nem érdekelne az alma logo.
Na és itt jön a lényeg.
A fülesek márkától függetlenül hangot adnak ki,itt a minőség ami meg kell hogy különböztesse őket,nincs szoftveresen teljesen eltérő környezet mint telefonoknál,ergó számomra egy fülesnél nem elsősorban a brand a döntő,az maximum kiinduló pont az árkategóriát illetően.
Az Apple az ios miatt számomra megéri a plusz felárat,de egy Beats füles csak a logo miatt kerül annyiba amennyibe.
A Beats csak egy divat név,semmi pluszt nem nyújt azért az árért (sőt!),ezért mondtam hogy marhára nem éri meg,se telót,se fülest nem villantási céllal veszek.Ha kicsit kusza lett a megfogalmazás,akkor bocs,éjszakás voltam és nem rég ébredtem
,de remélem érted a lényegét.
-
kavarc
aktív tag
válasz
Ed Parker #7274 üzenetére
Hali!
Nem tudom aktuális-e még a Carplay probléma...
Nálam ugyanez volt. Nem segített semmi. A korlátozásoknál nem volt korlátozva, egyszerűen felszívódott. A vicc, hogy kétszer is újrahúztam a telefont iTunes-szal és akkor sem jelent meg. Pedig korábban ott volt.
Sajnos úgy néz ki, hogy külön nem lehet kapcsolgatni a Carplay opciót, hanem a SW maga engedélyezi, vagy épp rejti el.
Nálam végül azzal oldódott meg a dolog és lett a menüpont újra látható, hogy a SIRI-t engedélyezni kellett, mert csak akkor működik ez a nyomorult funkció... -
-
PlayMax
nagyúr
válasz
Ed Parker #6950 üzenetére
Nagyon tévedsz ,mert kiváló minőséget tud kreálni az apple által fejlesztett m4a ,original lemezeket lehet szépen felpakolgatni a készülékre.
Imádom a zenét és többek között zenével is foglalkozom...
Az iPhone kezdetek óta minőségi eszköz zenehallgatásra ,zenészek tömege rajta teszteli a műveit az egész világon....Manapság már senki nem vesz zene CD-t a boltban ,én viszont az utóbbi időkben nagyon rá kattantam és próbálom beszerezni a régi kedvenceket.
-
válasz
Ed Parker #6964 üzenetére
Azért nagyjából tisztában vagyok az iPhone korlátaival, asztali gépen Xonar DS-ről nyomom OPA műv. erősítővel, egy Magnat LZR-580 és egy Takstar PRo 80 alapú Hyperx fejessel. Ez messze nem a csúcs, de nekem ennyi bőven elég. Viszont ez már nagyon off, bocsánat.
"A vezetékes jel továbbítás egyértelműen jobb mint a vezeték nélküli, ebben semmi vita."
Erre vagyok kíváncsi, hogy a romlás milyen mértékű. Ugyanazt a fülhallgatót használva pl. egyből a telefonba dugva, egy egy ilyen bluetooth megoldásba rakva: Griffin iTrip Bluetooth
-
válasz
Ed Parker #6953 üzenetére
"Tehetsz te mögé bármilyen fülest, ez első akadály a filléres dac, ami a digi jelet analóg-gá alakítja."
Értem én, de akkor ilyen alapon tényleg bármilyen szir-szar fülest rátehetnék, mégis ég és föld különbség van egy említett Marley hulladék és egy RHA MA600i között, amit még én is, mint amatőr zenehallgató is jelentős mértékben érzékelek. Akkor hogy is van ez?
Mondjuk úgy, hogy azért az általad említett béna DAC-ból is szeretném kihozni a maximumot. Ha tényleg az volna a szűk keresztmetszet, mindegy, milyen füles lenne rákötve, csak a hang karakterében volna különbség, minőségében nem.
Továbbra is az a kérdés, hogy van-e hallgató minőség/hangszín romlás a bluetooth-on kiküldött jelben vezetékeshez képest.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6953 üzenetére
Ennek nem néztem utána de honnan tudod pár dollár? Szerintem ha veszel egy 50-100 ezres mp3 lejátszót az se tud többet. De persze ha valaki onnan közelíti meg hogy minőségben akar zenét hallgatni akkor oda már egy komoly stereo rendszer kell, vagy egy komoly erősítő egy komoly fejhallgatóval. Viszont szerintem egy iPhone is alkalmas jó zenehallgatáshoz, és én már próbáltam ismerősöm komoly fülesével, abszolút nem volt rossz.
iPhone-hoz persze kevés a fejes, de én fülesről beszéltem ebben az esetben.
-
válasz
Ed Parker #6950 üzenetére
320 kbps zenét hallgatok, ami nem a legjobb ez tény, de nem mindegy, hogy egy mondjuk Marley in-ear-t vagy egy RHA M600-at hallgatok. Viszont, ha már van utóbbim, és a bluetooth ront rajta, akkor inkább maradok átalakítón. Ugyanis, ha ilyen szinten is hallható a minőségromlás, akkor nem erőlködnék a bluetooth megoldással.
A lényeg annyi, hogy attól, hogy "csak" a 320-as Mp3-at hallgatom, még simán lehetnek nagyon is hallható különbségek a zenehallgatás megoldásán belül (vezetékes vs. bluetooth). Ha a Marley-t bluetoothon vesszük a szar kategóriának, az rha-t vezetékessel a legjobbnak, akkor ha az rha bluetooth-on a kettő között van félúton és nem a legjobb alatt kicsivel, inkább maradok az átalakítós megoldásnál.
Ejj, csodálatos megfogalmazású hozzászólás lett.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ed Parker #6726 üzenetére
Nem, én pont arra tituláltam hogy jobb az i7-nek. Halkabbnak tényleg halkabb az i7, viszont most a 6S-nek mellette doboz hangja van, meg megszoktam hogy 2 oldalról jön az i7-ben. Szóval mikor megvettem az i7-et nem annyira észleltem hogy jobb lenni, írtam is nem veszek észre sok különbséget, de hogy huzamosabb ideig használtam, már ez pl hiányzik belőle, azaz jóval jobb így már. A home gomb is sokkal kényelmesebb i7-ben szerintem, bár már lehet azt is megszoktam. Viszont hogy nézegettem egymás mellett a kettőt, 10 app-ból 8-at kicsivel hamarabb betölt a 6S.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Óvodások homokozója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- World of Tanks - MMO
- Formula-1
- Konteó topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest