- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone 7 összefoglaló és gyakori kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #5093 üzenetére
Hát az esés nem tartozik a normál használat közé.
Persze ez csak kozmetika, semmit sem von le a használati értékéből, max eladáskor a hajszál karc fetisiszták kezéből esik ki a telefon, ha elmondom: van rajta két pici ütődésBlack: én még ilyen színű fekete filcet nem láttam, mind más színű lesz.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #5029 üzenetére
Sztem picit drágább egy kijelző, hivatalosan legalább 100k a javítás.
A minőség szempontjából egyikre sem lehet panasz, mindkettő Apple tulajdonú így a minőségbiztosítás megoldott.
Az hogy melyiknek van nagyobb hype értéke, ezt már nehezebb megmondani, de nekem az airpods kialakításából adódóan is felejtős.
Én egy bose soundsport wireless-t vettem, ami meg is marad a fülembe,akár futok, akár ugrálókötelezek. -
Gsx-rr
veterán
válasz
PlayMax #5006 üzenetére
Nem biztos ,hogy akkora igeny lenne ra ,hogy kicsit magasabb aron erdemes lett volna belerakni a dobozba.
Sok ember nem hallgat zenet es a fulest semmire se hasznalja. Ott pihen a dobozaban.
Vagy boven jo neki a sima madzagos.
Nalam rendben van ,hogy aki ilyen extrat akar az fizessen kulon erte. -
válasz
PlayMax #5006 üzenetére
Én még anno vártam, hogy ha már az Apple megvette a Beatset akkor talán nem a legolcsóbb fehér füleseket fogják adni az iPhone-ok mellé, de azóta nem várok semmi 'ajándékot'.
lugosi: Mondjuk évente ha 2x hallgatok fülesen zenét. Telefonálásra használom napi szinten. Nekem ez az agybadugós marad a fülembe, az earpods nem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #4993 üzenetére
Persze kinek mi, én csak a véleményemet/tapasztalatomat írtam le, az biztos hogyha nem koszosan rakod bele karcolódni sem fog belülről, kívülről meg véd is a telefon a karcolásoktól, illetve mivel nagyon vékony nem is csúfítja el a telefont. Viszont akinek persze leejtés ellen kell, az nem ilyet fog venni.
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #4781 üzenetére
Tény, hogy szebb az iOS, bár nekem „szép” iOS 6 -ig volt. Ez a cukormázas színes csillámpónis megjelenés nem az esetem, de igen.. igényesebb az iOS.
„az egész iPhone egy életstílus” ..
Újaj, ezt ne erőltessük..
Ezután mi jön? Igazi státuszszimbólum?
mrc4y:
[IMG:http://kép linkje][/IMG]
-> ezzel beilleszted a képet[L:http://kép linkje/sima link]Kép címe/neve/stb[/L]
-> ezzel pedig linkelheted a képet -
mrc4y
tag
válasz
PlayMax #4781 üzenetére
de ilyen felszínes dolgok miatt vegyen bárki is +50-100e Ft-al többért telefont? tud bárki egy értelmes pozitívumot az iphone mellé tenni? engem érdekelne mert meg kellene győződnöm arról hogy igen valóban megéri a felárat az alma a telefon hátuljára, szerintem sok droid telefon szép és egyedi (volt) igaz mostanában próbál mindenki egy kaptafára alapozni az jogos és ebben igazat adok. most a stabil rendszer meg szokásos sablonon kívül, így most lehet ellenségeskedésnek tűnik de engem valóban érdekelne ha már egy iphone közösségbe bekerültem és többen gyökeresen apple termékbarátok hogy tőletek hallani/olvasni miért is jó, mert egy apple fan videójából is csak azt hallom amilyen véleményen vagyok énis, hogy azért ezt is beleraktál de más készülékbe ezer éve van, ez is lett benne de már rég lehetett volna, gyors de annyira mégse...lehetne sorolni
egyszerűnek mondják az iost mert buta amcsiknak van, igaz hogy szokás kérdése válasz ide is megfelel de androidon sem nehezebb semmilyen műveletet végrehajtani vagy egy beállítást sem nehezebb megtalálni max más helyen keresendő itt mint ott és én eddig mivel onnan jöttem azt néha egyértelműbbnek és egyszerűbbnek találom.
-
válasz
PlayMax #4781 üzenetére
"az egész iPhone egy életstílus"
OMG...
Ezt ugye nem gondolod komolyan!Mindannyian szeretjük a telónkat,nem véletlenül használjuk megelégedéssel,de nagyrészünk tisztában van a hiányosságaival is,nem tartjuk mindenek felett álló készüléknek.Ez a mondatod olyan mintha téged sikeresen megfertőzött volna az Apple által oly' sikeresen kommunikált bullshit. -
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #4464 üzenetére
Ezért nem fogom visszarakni mert 2100 helyett 2000-et lát, de érdekes ha neked is ugyan ilyen telefonod van, ugyan ezzel a 10.2-vel akkor nekem miért nem látja normálisan. Hard reset et is csináltam már de ugyan úgy 2000 lát.
Más mindenkinek: Ha valaki még megnézné nekik mennyit lát, megköszönném.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #4458 üzenetére
Mióta van meg neked? 1.5 hónapja? Be is baszna ha romlana ennyi idő alatt...
Más mindenkinek: újabb bug.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #4109 üzenetére
Teljes keretes jó lenne, csak abban nem találtam még normálisat, mármint ami alá nem megy be a kosz, és viszonylag vékony.
5S-re más tészta, ott vannak jó fóliák, mivel a kijelző nem lekerekített.
Én most úgy vagyok ezzel 1 évig meg kellene tartani, addig meg próbálok rá vigyázni ne legyenek rajta nagy karcok, illetve nem a következő tulajnak veszem, hanem magamnak. Bár tény hogy nagyon idegesítene egy nagy karc rajta, lehet egy sima fóliát rakok majd rá.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
PlayMax #4096 üzenetére
Én is azt mondom hogy legyen, mindig is fólia párti voltam, de idegesít hogy nincs rá normális így nem érdekel. Amúgy ha van egy peremes tok rajta leeséstől is megvédheti, erre rendeltem most olyat is bőrbe.
Fólia nélkül i7-et nem tudom hogy karcolódik e, i6/6S tudom karcolódott nélküle, de csak ilyen hajszálkarcok lesznek rajta ha nagyon nem ütöd oda.
-
kchris78
veterán
válasz
PlayMax #4004 üzenetére
igen nagyon sok van. ez előny is mert veszik is, de ha valakinek picit használt állapotú akkor enged az árból és nekem hiába patika állapot (nekem nem gond én vigyázok rá), a legtöbb ember akkor már ehhez az árhoz viszonyít... meg lényeg csak iPhone legyen.. Amúgy mennyiségileg is az iPhone nagy? Vagy a többi csak szétoszlik a sok modell / típus közt... Most nézek páromnak vagy iPhonet vagy mást de hihetetlen számú fajta van egy kategórián belül is...
-
Monyos
aktív tag
válasz
PlayMax #3967 üzenetére
Azért egy tudatos vásárló (aki beleolvas a topikba a telefon múltjáról vásárlás) már ár alatt vinne el a tiéd, miután 7x tudatosan megfürdetted.
Attól, hogy látszólag nincs baja biztos, hogy én inkább tovább görgetném a Hardveraprót.Más:
LG G3-ről váltottam. Ott hihetetlen volt az áresés: 110 ezres vásárlás (2 GB RAM) után 1 évvel már 35-40 ért voltak fent hibátlan állapotú 3GB RAM-os modellek... -
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #3945 üzenetére
Nem egészen.
Egy lakmuszpapír van benne, amit ha víz ér elszineződik, 3:29-nél láthatod is.
[link]
Továbbá van rajta egy olyan spéci bevonat, ha ázik, a víz nem pereg le róla.Black: én a normál beszerzésre értem, mindig az induló árhoz képest, az hogy ki hogy ügyeskedik más tészta.
Btw üdv a klubban, meg a tok, fólia felelős -
tzolee21
csendes tag
válasz
PlayMax #3941 üzenetére
Sziasztok! Azt hiszem én is befejeztem a vizezést. Kb. 3 másodpercre tettem bele vízbe. A hátsó kamera előtti műanyag - vagy mi -tiszta pára belülről. A nagy parám viszont, hogy nem működik a home gomb, nem reagál, nem rezeg, halott. Teljesen kétségbeestem, szombaton vettem.
Szerintetek ezt garanciában javítják vagy cserélik?
-
-Ben-
veterán
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #3707 üzenetére
Ez csak azért érdekes minden szempontból, mert az i7 köröket ver mind proci mind GPU sebességben a korábbi a9 csipre.
Nem tudom milyen játékok akadnak, vagy lag-osak, de én még olyan iPhone-t nem láttam a hol akadt volna játék.
Pedig minden telefonomon játszom, giga feletti játékokkal. -
Gsx-rr
veterán
válasz
PlayMax #3629 üzenetére
Ez mit jelent ,hogy normalis Iphone felhasznalo?
Az aki elvakult es megrogzott es nem latja ,hogy az Apple kullog a tobbiek utan az ujdonsagok teren?
0 innovacio jellemzi a termekeit mostanaban?En is megrogzott Iphone felhasznalo vagyok ,de mar egy vicc amit csinalnak!
Ja tenyleg,jovore kitalaljak az Oled kijelzot es vezeteknelkuli toltest ami mar 3 eve tokeletesen mukodik mas telefonokban, es mindeki odalesz ,hogy hu me ha mekkora ujjitasok!
-
-Ben-
veterán
válasz
PlayMax #3632 üzenetére
Kérdeztek, mi pedig válaszoltunk. Ugyan iPhone 7 -et használunk, de nem kell rózsaszín szemüvegen keresztül nézni a készüléket, ugye? Lehet, hogy számodra csak az Apple létezik, ez mindened és talán még státusszimbólum is, de azt hiszem nem Te vagy itt a követendő példa, legalábbis remélem. Azt pedig főleg nem Te nem fogod nekem megmondani, hogy hol lökjem a „sódert” .....
Ideje elengedni a témát! - Köszi.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
PlayMax #3629 üzenetére
kinőttem már ebből az óvodás gondolkodásból hogy "ég és föld", ajánlom nőlj fel te is
Két gyártó flagship termékeiről beszélünk, azt gondolom nem kell mondanom hogy a az s7e egy korábbi példány, olcsóbb, és bizony sok mindenben jobb is mint az i7.
Ha érdekel nézz utána, mert ez nem a topik témája.
Azt is elmondhatom hogy 2008 óta az összes iPhone megvolt, szóval azért van rálátásom, csak én nem rózsaszín szemüvegen keresztül nézem a telefont és nem építek rá vallást, nem tekintem státusszimbólumnak, csak egy eszköz ami megkönnyíti a napjaimat.
Ugyanezt a célt egy s7e is ellátja, szóval nyitnod kellene egy picit a világ felé és nem dobozban élni az életed, azzal a torz tévhittel hogy az Apple-en kívül nincs is már életA topikgazda részét meg nem baj hogy nem érted
-
-
CptAdamica
veterán
válasz
PlayMax #3574 üzenetére
Lehet, hogy kényelmi szempontok alapján megfelelő, viszont fejlesztésügyileg nagyon elkeserítő a helyzet. Például itt van html5 tesztelő oldal. Látszik, hogy elég tetemes lemaradásban van és elég lassan is növekszik. Ugyan ez a helyzet css fronton, nagyon sok tulajdonságot nem ismer, kár, hogy ezt az apple nem promózza, itt a böngészőnk, ami -20%-al kevesebbet tud még 2016-ban is, mint a konkurens böngészők. Persze meglehet csinálni rendesen safarira is az oldalakat, csak akkor kell neki egy külön css lassan, mint anno az ie6-nak, az volt ilyen kis butácska.
-
-
-
-
zola96
senior tag
válasz
PlayMax #3459 üzenetére
Elvileg más a görbülete a két készülék kijelzőjének azért lehet ilyen.
Tibee86: én azért tettem rá mert másfél hét vigyázás után hajszálkarcos lett. És idegesített.... Tok is van rajta, mert ha el akarom adni 1. többet kapok érte ha nincs sz_rrá kopva és karcolódva 2. könnyebben is elviszik ha patika állapotú. És van olyan ami lefedi az eészet csak aminek normális a minősége az úgy 5k körül keződik.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
PlayMax #3459 üzenetére
Nekem is 6s fólia van fent a 7-en, csak magát a kijelzőt védi, nem az egész előlapot. Icipicit látszik a széle, de esze ágában sincs feljönni, anno a 6-on is ilyen volt, 1 év után is ugyanúgy tapadt a kijelzőre az üveg.
Egyébiránt létezik egész előlapot fedő üvegfólia is a 7-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Termékinformáció és gyakran ismételt kérdések az összefoglalóban.
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox Classic / Xbox 360
- Jövedelem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest