- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
válasz
Krisz0630 #1004 üzenetére
Nekem most is droid-nál így van, és felhőbe szinkronizálódnak mindig a képek és videók. Szóval nálam sincs gond ezzel, és nem is volt soha.
Napokon belül egy 6 Plushoz fogok hozzájutni első IOS-es telefonként, már nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz android után, szóval várom nagyon. Aztán ha beválik lehet váltok "felfelé" akár a 6s Plusra is. Tényleg annyival jobb az "s Plus" mint a sima Plus? Egyelőre örülök neki, hogy lehetőségem lesz váltani, és az 5.5 col mindenképp szempont volt, mert mostani telefonomhoz képest a 4.7col-os kijelző visszalépés lett volna. -
válasz
Krisz0630 #745 üzenetére
folyamatosan dolgozott valamelyik alkalmazás, akár beragadás is lehet, jellemzően néhány külsős, utólag telepített alkalmazásnál fordul elő, home + power újraindítást érdemes csinálni.
amennyiben megoldható, úgy érdemes a gyári beállítások visszaállítása után nem minden külsős alkalmazást visszatelepíteni azonnal, hanem csak egyesével, kicsit tesztelve adott tekintetben mindegyik után, így talán kiszűrhető, hogy mi/melyik okozza. -
silmatauki
őstag
válasz
Krisz0630 #550 üzenetére
"Milyen tokot ajánlanátok hozzá? Hátlap tokot szeretnék, ami nem túl vastag, de azért valamennyit véd. Én Ozakit, Moshi Iglaze-t és a gyári bőr/szilikon variánsokat néztem ki hozzá. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel?"
(Igazi, nem kínaimásolat) Otterbox Defendert vettem az enyémhez. A most ősszel kiadottat, mert a régebbi, 6+-os, egyáltalán nem kompatibilis a 6s+-szal. Bár ormótlan, de legalább nagyon jól véd. Régebben is ilyen tokokat használtam a régebbi iPhone-jaimmal (pl. iPhone 5), több esést is kibírtak.
-
válasz
Krisz0630 #596 üzenetére
nagyon jól bírja, papíron, tesztek alapján és a gyakorlatban is a legjobbak közé tartozik, ezen belül pedig használati mód (beállítások, használt alkalmazások - különös tekintettel a folyamatosan online csevegőkre -, fényerő és még nagyon sok tényező) függvénye, hogy kinél miként teljesít.
nekem is változó, valamikor 3 nap készenlét mellett 8 óra kijelzős használatot is tud úgy, hogy éjszaka is folyamatosan 4g/lte hálón lóg, máskor "csak" 2 nap mellett tud annyit, mert többet megy magas fényerőn, mivel többnyire nagyon világos környezetben vagyok, de még így is nagyon jó, kevés telefon bírja így.
nekem az egyik vesszőparipám a jó akkumulátoros üzemidő, azért lett 6s-ből is a plus, ez hozza a várt szintet. -
PeteePeti
őstag
válasz
Krisz0630 #596 üzenetére
Nekem előtte egy 4000 mAh-s Lenovo Vibe Z2 Pro-m volt! Az sem bírt semmivel sem többet, mint a 6S Plus-om! Szal szerintem nagyon jó ezen a téren a telefon!
Kedden reggel vettem le a töltőről és most vagyok 49 %-on! Mondjuk én nem játszok vele, de Wifi vagy Mobilnet folyamatosan be kapcsolva éjjel is! Telefon, Facebook, Messenger, SMS, Kamera, Helymeghatározás is folyamatosan be kapcsolva! Szal normál használat mellett nagyon jól teljesít az akksi szerintem!
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged