- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz laaceee98 #21732 üzenetére
Én úgy látom, hogy gagyisodnak el az iPhone-ok
Hiába magyarázták meg, buta ötlet volt kiszedni a jack-et, a legtöbb ember panaszkodott emiatt.
A 7-estől elhagyták a benyomható gombot, ami szintén idegesítő, tök jó érzés benyomni na.
A tizestől pedig megjelent a noccs, ami igen csúnya. A fém hátlapot is elhagyták, az üveg nem annyira jó tapintású mint a fém szerintem.
Szóval számomra nem igazi upgrade egy iPhone X sem, mert kapok ugyan nagyobb kijelzőt, jobb kamerát és akár iOS 15 is lesz rá, meg gyorsabb, de downgrade a jack dugó hiánya, a törhető üveghátlap, a noccs, nincs gombja sem (lespórolták), no meg a pénztárcámat is downgrade-eli, ja meg a face ID, háát nem tudom, idegenkedem tőle
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Path of Exile 2
- Gyúrósok ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest