Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
MubaBuba
csendes tag
Sziasztok
Körülbelül egy hónapja vagyok iPhone tulajdonos. Eddig nagyon meggyőző a rendszer és a telo is Olyan kérdesem lenne, hogy Ozaki tokokrol milyen véleménnyel vagytok ? Tervezem egy 0.3as beszerzését de elég húzos ára van ezért kiváncsi vagyok ti milyen véleménnyel vagytok róla.
Előre is köszönöm a választ -
MubaBuba
csendes tag
válasz mugencivic #9368 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes választ Ezek után biztosan kap egyet az enyém is
-
MubaBuba
csendes tag
Milyen véleménnyel vagytok 9.2.1-ről ? Csak én érzem úgy mintha minimálisan lassabb lenne :/ vagy ez csak az en hülyeségem ?
-
MubaBuba
csendes tag
válasz bozarjoska #9414 üzenetére
Köszönöm a választ Akkor betudom ezt a magam hülyeségének
-
MubaBuba
csendes tag
Harman Kardon Omni 10et valaki próbált már és ha igen milyen tapasztalatai vannak most néztem és egész jó áron (38k) lehet most elhozni :/ Vagy ha valaki tud valami hasonló bluetooth cumót ebben az árkategóriában akkor szívesen meghallgatom
Előre is köszönöm -
MubaBuba
csendes tag
Lassan már csak azt tudom elképzelni,hogy az ilyen "szaggat,laggol,bugos" kommentek azért jönnek létre, hogy vitát idézenek elő... Van akinek semmi nem jó. Múltkor egy kollega azt írta, hogy az ő 6 plus készüléke egy lagghalmaz. Nem értem ők milyen készüléket kaptak a kezükbe, de az én kis plusom tele van pakolva zenékkel,5-6 játék,videók és képek és rendszeresen vágok rajta fhd videókat és nem,hogy "lagghalmazt" de még minimális megröccenést sem tapasztalok Érdekes ..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest