Hirdetés
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Magyon durván elhalkult a hangszóróm .. amikor hívnak akkor alig hallani valamit. Ki kell hangosítanom. Valamit elallíthattam?!Ha csere van akkor mit ajanlatok?hova erdemes vinni? Iphone 6s , dzoval nem egy mai keszulek.Tízezrekétt nem csináltatom meg. Esetleg bontottan lehet hangszóróz jutni? 😃 Koszi az infokat elore is! M.
-
Mályki
aktív tag
válasz
bjergerking #11709 üzenetére
Koszi a gyors valaszt! Kozben en is tesztelgettem .. kikapcsolt bluetotth , wifi es monilnetnel hozza az esti 3% ot. Olyan helyen vagyok ahol wifi nijcs , mobilnet is nagyon gyér es folyamat fel akar kapaszkodni a bűngyenge halozatra.. ezert merulhetett gyorsan. Koszi az appot , edddig nem ismertem de a peogi szerint 83 % os az alksim
1400/1715. Szoval meg nem kuka. Koszi megegyszer!
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A 1,5 eves I6S em feltünően gyorsab kezdett merülni. A hattér progikat mostanaban mindig kilovom , van hogy lehuzom a toltőről és kikapcsolt kijelzőnél is úgy merül mintha full fényerőn világítana . Nem több a progi mint korábban. Pl ha lehuzom a telom a toltőről , fel óra alatt 92% esik vissza visszana toltottség. Kilottem a helyzethasznalatot , a hatterben feissitest de semmi javulás..Egy éjszaka kikapcsolt allapotban, kepes 35-40 % ot esni. Ez régen 3-4 volt
nincs tippetek mi lehet? Le tudom tesztelni valahogy?koszi, M
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A facebok messenger egy nagyon idegesítő frissítést japott! Az appon belűl , a képernyő felső részén a kontaktok bejelentkezését folyamatosan jelzi szalaghirdetés formában.. Nagyon idegesít . Hogy tudom kikapcsolni?Tud valaki segíteni? Köszi
-
Mályki
aktív tag
válasz
lugosi #11430 üzenetére
Kicsit tuloztam. Hasznalhato csak nekem tul van bonyolitva.. de a spotify is 😃 Orultem amikor ios 10 ben az egyik fo attrakcio ennek az egyszerusitese volt. De valahogy mindig hianyom volt..Decemberben kiprobaltam ezt és nem érzek kén szert hogy ujra hasznaljam. Absolut nem hianyzik
[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A használhatatlan Apple Musicot az ingyenes Imusicra cseréltem. Tök jó , maximálisan elégedett vagyok vele , kicsit több helyet foglal el a lementett klippek és hangok miatt de 64 gigánál nem számít. Viszont van egy problémája az imusicnak amire nem tudok rájönni. Sokszor a becsatolt hibát jelzi. Normál esetben ki és belépés után megjavul.. de 1 hete rossz.. Van valakinek tippje mi lehet a gáz? Csatolom a képet és köszi !Youtubon nincs probléma, ugyaugy mutatja a playlistet!
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok ! egy olyan kérdésem lenne hogy iPhone 6 ot lehet tölteni vezeték nélkül ? köszönöm
-
Mályki
aktív tag
Valamiért nem akar összejönni. Én is pont igy gondolom ahogy leírtad. Telefonon be van állitva hogy az alapértelmezett naptrárt a gmailből szinkronizálja. Mégis ha a naptáron belül rámegyek hogy nem mutassa az icloud adatokat eltűnnek a naptárba írt dolgok. Tehát valahogy az icloudba kerülnek a beírt események. Gépen pedig semmi nem lát. Hozzáadhatok több fiókot is de semmi. Icloudot hozzárendelem és folyamat jönnek az értesítések hogy elavultak az icloud beállítások. Csak nálam van ez így?
-
Mályki
aktív tag
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
A gépemen windows OP rendszer fut..Szeretném használni az icloudba szinkronizált naptár bejegyzéseket a gépen viszont fogalmam sincs hogy lehet átszinkronizálni a naptáradtokat icloudbol gmailbe. Tudnátok segíteni? Köszi , M.
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Ios10 ben , az Apple musicban zenehallgatasnal nem tudok rájönni hogyan kell az elozoleg hallgatott zeneket elohovni. Mintha nem lenne előzmények. Csak en nem talalom? Koszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre szorulok...1 dologra nem tudok rájönni. I6S em van és a fényképező valamiért scak 4:3 as képeket csinál.. Ha a Whatsappból fotózok akkor rendes teljes képernyős képet csinál . Azt hiszem 16:9 es . Hogy lehet hogy a rendes kamera app is teljes képernyős képet csináljon? Remélem érthető a kérdés
Itt egy link hogy vizuáljam a nyomorom :
https://goo.gl/photos/gSwKZnxQCCzHaJdE6
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Azt hogy tudom beállítani hoogy ha 2 jelet vesz a telóm wifije melyik legyen az elsődleges? A UPC wi free is be van állítva és otthon valamiért arra akar ráállni... Lehetséges?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Ki tudja megmondani hol tudom mgnezni az itunsos vasarlasaimat? Levont 6x1,98 eurot... A bankkartyam akartam megvaltoztatni es valamiert nen tetszett neki a viztonsagi kodom. Hol tudom megnezni vagy reklamalni?! Semmit nem vasaroltam tudtommal. Koszi
-
Mályki
aktív tag
válasz
lugosi #10359 üzenetére
Köszi a segítséget! Pontosín így van.. Apple music előfizető vagyok és aza bajom hogy a felhőben látom csak... nem tudom valahogy a telefonomra visszavarázsiolni a régi telóm zenéit.. Plusz az itunes sem szinkronizálja a zenéket. Lehet ha van előfizetésem akkor a saját zenéim opciót csak felhőből érhetem el?!?!?
-
Mályki
aktív tag
Koszonom a gyors segitseget! Itunesnal a telefonta gondolsz, vagy ujra rakjam at geprol , kabellel. Az elso megoldas szimbibb lenne! Koszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Ha már a sötét kétdédek havát éljük én sem akarok kimaradni a sorból. I6 ot 6S re csereltem.... Felrakta a felhoba az osszes zeném . Viszont az uj telora csak albumonként tudom visszatolteni a zenéket a felhôből. Van erre valmi trükk hogy az egészet visszatoltse?!Vagy egyesevel kell visszatoltenem a dalokat vagy albumokat. Ha esetleg 2 albumban is van 1 dal akkor azt duplikálja? Remélem érthető a kérdésem. Koszi a segitseget elote is! Udv
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Folyamat világít a helymeghatározásom. Egész eddig csak akkor világított, amikor egy futó alkalmazás használta. Nem mintha nagy baj lenne de valamiért idegesít
Tudtok segíteni?
Tegnap kiprbáltam az iphone keresés funckiót... azóta van ez a jelenség... még akkor is ha minden app ot kilövök...
-
Mályki
aktív tag
Szevassztok!
Az eddig hasznalt onedrive fizetos lett.. Hogy tudom a benne lévő 14 gigát átmásolni a frissen vasarolt icloud ba?!?Gép kell hozzá? Koszi elore is!
-
Mályki
aktív tag
válasz
torreador22 #9749 üzenetére
oké köszi.. de mennyi lenne a reális? Original , 0 perces... vettem hogy nem hirdethetek de segítséget adhatnátok
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki miert szaggat hebe hoba a telefonom?Elegge szokatlan jelenseg de az a keves is zavarnem sokkal tobb app van rajta mint amikor nem volt ez a jelenseg..igaz 2 appot is feltettek amire gyanakszik. Eddig bongeszobol faceztem de most felraktam az appot a messengerrel egyutt.Talan ez lehet? Vagy az uj frissitessel lehet a gaz? Masnal semmi hasonlo? Koszi
-
Mályki
aktív tag
válasz
TheBikerider #9335 üzenetére
Érvelj!
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Elo akarok fizetni valami zenei szolgaltatasra. Spoty vagy Apple music. Tesztelgetem mind a kettot de nem tudom.. Ti melyiket ajánljatok? Minden leshazamozott zenét 1 gombnyomasra az apple musiccal halgathatok... De valahogy a spoty jobban tetszik. Nem tudok donteni. Hatha itt .
kosszi elore is
-
Mályki
aktív tag
sziasztok!
Vennék egy fejhallgatót :
http://www.arukereso.hu/fulhallgato-fejhallgato-c3109/sony/mdr-zx-770-p275163587/
Viszont valamiért nem találja a Iphone 6 om. Létezik ez? köszi
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mitől döccen meg a zene ha nyomogatom a telefonom?Gyari zenelejatszot hasznalok. Minel tobb a frissites annal szarabb.. Nem birja el a rendszer?!?!? Nem mindig csinalja de eleg idegesito. Koszonom
-
Mályki
aktív tag
Sziasztoj! Segitsetek szeretnek kerni. Par hete vagyok csak iphone 6 tulaj. Az ertesitesekben nem tudom elivarazsolni az idojaras app ot. Mit bujálkodok el? Csak nalam van ez a jelenseg? Ertesites szerkesztesben nincs az idojaras... Es a belaklitasokban , a progranokban sem talalom. Koszi
-
Mályki
aktív tag
Van lehetoseg ha apple musicot hallgatok a telefonon, akkor az valamilyen modon a Laptopomra (dell) rakeruljon? Iranyitani szeretnem a fotelből a telefonommal
Tud valaki segiteni?
-
Mályki
aktív tag
Sziasztok!
2 hete vagyok egy I6 boldog tulaja.Meg ismerkedesi fazisban vagyok a rendszerrel de eddig nagyon bejövős. Valamire nem tudok rájonni. Kontaktban, ha cimre kattintok hogy elvigyen a kért ismerőshöz , alapertelmezettben a térképet nyitja meg. Nincs rá opcio hogy klikk után a GoogleMaps al navigaljon?Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.