- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A karcsúság ára
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hulkminator
csendes tag
válasz
Tibee86 #16983 üzenetére
Igazad van . Igazából kényszerítenek a frissitésre ,mert egy idő után mindenképp kell frissiteni ,programok egy része nem lesznek kompatibilisek az ios-el . Nem csak olvastam ,hanem tapasztaltam is ! Használtam jb-t ! Nem volt kedvem 80euro-ért igo gps-t venni ,probálgattam fizetős cydias tweakeket ,egyetlen gondom volt csak ,nem tudtam frissíteni telefont ,állandó újra telepítés ,a rendszer egyáltalán nem stabil ,bár ezt az új iphonenál észre sem veszed
minden extra benne van jb nélkül is ,hogy ne keljen jailbreakelni .
-
nkmedve
őstag
válasz
Tibee86 #16983 üzenetére
"A frissítés nagyon jól hangzik, hogy 3-4 akár 5 évig is megkapja a telefon, a gyakorlatban ez azt jelenti, hogy folyamatosan lassítják is ezek az újabb verziók a régebbi telefonokat ezzel is motiválva az embert, hogy vegyen újabbat. "
4 és 4S-nél ez igaz volt a gyenge hardver miatt, de az 5S-en már nem igazán. Érzésre az iOS 10 is pont olyan simán megy rajta mint a 7-8-9 (utóbbi kettőnél még jobban is). Amik lassabbak azok egyes app-ok, Facebook, FB Messenger (ezek eszik az akkut és memóriát is rendesen), de szerintem ne a rendszert okoljuk azért, mert az FB csapata úgy irja az appjait ahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest