- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia,
amennyiben több sim kártyával - lehetőség szerint más szolgáltatóssal kipróbálva - is jelentkezik a hiba, és más helyen, tehát eltérő cellákban is, úgy a telefon lesz a hiba forrása, vélhetően a 3g modul problémás.
Balu77; szia, azt te tudod, hogy ár/érték arányban melyik éri meg számodra jobban, de hangban is jobb az 5s.
a sima 5 sajnos gyengébb hangkeltőt kapott a 4s-nél, de az 5s megint jót/jobbat. -
königarjen
tag
Köszi, felraktam végülis most így ahogy volt. Voltam ma ilyen bőrdíszmű stb. stb. boltban, mondjuk nem tudták megmondani, hogy milyen bőr is pontosan. De azt mondta a csaj, hogy a velúrhoz van legközelebb, ahhoz meg van valami spéci tisztító, úgyhogy majd ha elkoszosodik megpróbálom azt, aztán lesz, ami lesz
Azt az elvet követem, amit írt tegnap valaki, hogy végülis azért van a tok, hogy felfogja azokat a sérüléseket, amit a teló szenvedne el. így nem fáj annyira, ha elkoszosodik a tok. -
törölt tag
Igen, kb. hasonló használattal megy nekem is a 7 óra.
Az előző 5s-em cserélték akksihiba miatt (bár én nem gondoltam volna hogy valóban rossz..), de ez most ugyan olyan.
Beta 3-at vagy 7.0.4-et használsz?
b3 hozzáadott laza 2 órát a használathoz nálam, mindenki nagyon dícséri is. -
Tibee86
nagyúr
Persze értem, meg nem is vitatkozni akarok, meg tudom, hogy nem rosszindulaltból írtad, csak el kellene azt is fogadni, hogy van más lehetőség is, mint horror áron megrendelni a Store-ból. Azért 25 ezer forint nem olyan kevés, bár még így is fogom a fejem, hogy ennyi pénzt elkölteni egy telefonra...
Egyébként amiket leírtál, mind igaz akkor, ha az 1 éves EU garral veszi az ember 193.400-ért, mert akkor valóban egy nem gyári fóliás dobozt adnak, hanem egy felbontottat, és azt hozzájuk kell vinni garanciáztatni.
+5 ezer forintért, 2év HU garisat kell választani, az jelenti a bontatlan csomagolást, és a gyártói garanciát.
De én ezt az elején leírtam, hogy így vettem, és nem az 1 éves EU garral, ezért nem értem, miért másoltad be az arra vonatkozó részt. -
Tibee86
nagyúr
Világgarancia van 5/5s/5c-re már, tökmindegy hol veszed, de én nem akarok senkit meggyőzni, mindenki hisz amit akar, én egy APR szervizesnek jobban elhiszem a dolgokat, mint itt bárkinek a fórumon, mivel hozzá fogom vinni, ha valami gond lenne vele. Az EU garisat valóban hozzájuk kell visszavinni, de nem azzal vettem.
Nem egy telefont vettem már tőlük, nem volt semmi gond eddig. Ha mindenkit át akarnának verni, nem működnének több mint 10 éve. -
Sztif
aktív tag
& Gadgetfan_:
Most új Apple care van, 2014-től kibővítették a plusz 1év garanciát azzal hogy biztosítást is tartalmaz. Ezért mondtam azt, hogy ha összetörnéd akár szándékosan is, mindenképpen kapsz újat. Eddig a vásárlástól számítva 1éven belül vehetted meg a care-t, viszont Jan. 1-től csak 30napod van rá. Sajnos a elfelejtettem megkérdezni, hogy lopás esetén is kapnék-e újat, de lehet ezt már nem vállalják be...
Fólia már van rajta, belkin. Tokból most ezt néztem ki. A gyári fekete bőr lenne a legjobb, de mivel konyhán dolgozom, zsíros kézzel elég hamar tönkrevágnám az anyagot -
knyitogato
őstag
Nagyon köszi a komplex választ.
A power gomb önmagában engem sem zavarna annyira (biztos, h nem a kamera, mert ha "lefogom" nincs hang), csak a többivel együtt már sok picit ebben a kategóriában.
Kijelző: már bőven idősebb, mint 1-2 hét, első szállítmányból van, és nem tűnt el.
Főként azért fontos nekem, h mennyire megy normálisan a gariztatás a T-nél, mert ha két hét múlva visszahajítják szétkarcolva, szétdobálva, megviselve hogy semmi baja, az nem lenne nagy öröm. -
Kommy
veterán
Ez egy nagyon jó aksi időnek számít: 2n1ó std by es 8 óra 20 perc
Én a tegnapi nap 7 óra 30 perc használat és 1 nap óra készenléttel 13%-nál raktam töltőre, ebben volt mindenféle használat. Nálam amúgy minden be van kapcsolva, tehát nem lövök ki semmit, minden megy, multitaskban is benne van minden.
ha azt nézzük, hogy 10 óra használat van írva a Wi-fi-re akkor az 6 percenként 1 %, de itt befolyásolja a wi-fi térereje, a kijelző mekkora fényerőn megy, hogy folyamatos töltés van e, tehát a 3-4 perc még jónak is tűnik, mint ahogy a többi adatod is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest