Új hozzászólás Aktív témák
-
metju
tag
válasz
spanyoll #18299 üzenetére
[Trükk: iOS frissítési értesítés kikapcsolása]
Én anno ezt végigcsináltam, és azóta egyáltalán nem cseszeget a rendszerfrissítéssel.
-
spanyoll
addikt
-
jófejsrác
senior tag
Kíváncsiságból feltettem az OS11-et a mini2-re. Sajnos szerintem ez a verzió már nem lesz alkalmas az 5S számára. Érezhetően belassul tőle a készülék/akadoznak az animációk is, majdnem minden app annyi idő alatt nyílik meg mint a messenger. Az 5S telómon jelenleg a 10.3.3 beta van ami ehhez képest villámgyors.
Oké, hogy ez még a beta 1 verzió de én már csodát nem várok.
ui.: brutál bugos egyébként, kb 6. reset után sikerült elindítani a táblagépet. Folyamatosan kifagytak az alkalmazások. Van hogy 20 mp múlva hajtott végre egy utasítást is. Szóval aki kacérkodik betával csak is olyan készülékre amit nem használ napi szinten.
-
-
Diokhan
addikt
válasz
BrianDK #18290 üzenetére
Két észrevétel:
-Nekem is melegszik töltés közben, ez teljesen normális jelenség. Ha a töltő még az eredeti és a kábel is, akkor is fog melegedni.
-Elég nagy butaság, hogy nem szabad visszarakni iTunes-ból mentést, bárki is mondta ezt neked, kezeld fenntartásokkal. Sajnos néha az almárium és hasonló üzletekben dolgozó emberkék is saját tapasztalatból beszélnek ami valljuk be nem biztos, hogy megalapozott.
Egyébként mostanában én is észrevettem, hogy kicsit jobban melegszik az 5S-em, de nem nagyon foglalkozok vele, betudom annak, hogy melegebb van, nyár van. Ennyi.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
BrianDK #18290 üzenetére
az előéletéről mit lehet tudni? első tulaj vagy? volt-e valaha itunes-al visszaállítva?ha igen,kb mikor?volt-e valaha jailbreakelve?
az apple csak 2 verziót ír alá, 10.3.1 és 10.3.2 rakható vissza,illetve a dev és public beta rendszerekről lehet visszaállni korábbi aláírt verziókra...innen le tudod tölteni a rendszert és itunes-al vissza tudod rakni, ha jól emlékszem ctrl gombot nyomva tartva kell kattintani a visszaállításra és feljön egy ablak, amiben be lehet tallózni a külső firmware fájlt, ilyenkor nem tölt le semmit, csak ellenőrzi a firmware eredetiségét... -
BrianDK
tag
válasz
st3v3np3t3r #18289 üzenetére
Kifejezetten azt mondta a szervíz, hogy ne állítsuk vissza iTunes-ról a rendszert, mert lehet abban volt valami, ami beragadt és szívta le az aksit. Megnézegetem majd az említett dolgokat, az biztos, hogy a rendes hálózati töltővel melegszik, és irreálisan gyorsan merül.
Kaptam bevizsgálási lapot is, amin minden rendben van, de én tapasztalom, hogy nincs minden rendben. Szóval azon gondolkodtam, hogy elviszem iSamurai-ba, ott bevizsgáltatom hátha akkor kiderül valami. -
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
BrianDK #18288 üzenetére
Gondolom próbáltad az iTunes-al is a teljes rendszer visszaállítást, vagy csak a telefonon állítottad vissza a rendszert?
Esetleg számítógépről töltve is melegedik? lightning csatiban nincs kosz?
ahhoz hogy tudni lehessen mi okozza sok tényezőt ki kell zárni...ha számítógépről is melegszik, tiszta a csati, másik kábellel is ki lett próbálva,itunes-al is vissza lett állítva és még ezek után is melegszik, akkor már sanszos hogy belső hiba lesz... volt 1néhány iphone-om, többek között 5S-is, de egyiknél sem tapasztaltam ilyen hibát... viszont andoidosnál inkább...
-
BrianDK
tag
Mindkét kérdésre válaszolva, szépen sorban:
Almáriumban egy arrogáns szervíz technikus egy 15 perces bevizsgálás után mondta, hogy az akkumulátor 98%-os, nincs semmi baja. Hiába kérdeztem, hogy akkor mégis mitől merül, csak megrántotta a vállát. Nagy nehezen odaböfögte, hogy helyezzem vissza alapállapotúra. Megtettem, ugyanúgy csinálta. iStyle-ban leadtam csütörtök 12:45-kor, este 20:00-kor jött az e-mail, hogy mehetek érte, és semmi baja a készüléknek. Ott azt mondták, hogy frissítés közben lehet, hogy megszakadt a WIFI, az csinál ilyet.
Beállítottuk újnak, és újra kezdtük használni. Ugyanott, ugyanolyan körülmények között használtuk, mint eddig, kicsit sem láttam, hogy vesztett volna a térerőből, de párom használta, így én csak otthon találkoztam vele, ott minden ok volt, ráadásnak a 6-os, amit én használok hosszabb üzemidőket nyom, amióta csak meg van, pedig abban régebbi aksi van, hiszen az már elmúlt két éves (igaz, hogy gari lejárta előtt ismerősöm kicseréltette az aksit, de akkor is régebbi). Szóval akkor azon túl, hogy elviszem egy garancián túli javításra garanciális időben, nem nagyon tehetek semmit, ugye? -
Diokhan
addikt
válasz
B-L-A-C-K #18283 üzenetére
Nekem amikor bejött ez a 4G dolog, sim kártyát kellett váltanom a Vodafone-nál, mert nagyon régi volt az előző és nem tudta a 4G-t. Be mentem a Vodához, és ingyen kicserélték /Anglia/. Szóval ha nagyon régi a kártya, akkor elképzelhető, hogy nem képes 4G-re. De manapság ez szerintem már ritka.
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Ha van valaki, aki 4g simre valtott, erzett barmifele javulast akku teren a 3g-hez kepest? (Budapest) Elvileg jobban kimeli a 4g halozat.
-
Kbali
nagyúr
válasz
BrianDK #18276 üzenetére
Térerővel nincs (nem lett) probléma, ahol használjátok? Ha folyamatosan gyenge a jel és maxon kell mennie a vevőnek, akkor az simán okozhat ilyet (és akkor tényleg nem az akksi a beteg).
Amúgy ha hivatalos, hazai vagy EU garancia van rajta, akkor még az első évben vagytok, bevizsgálás nélkül nem utasíthatnak vissza. -
BrianDK
tag
Sziasztok! Tavaly szeptemberben vettünk egy a téma főszereplőjeként szereplő telefont. Telenoros készülék, és ameddig én használtam (2 hónappal ezelőttig) tökéletesen működött. Mikor én 6-ra váltottam (akciós volt, ismerőstől, tehát előéletét ismerem), feleségem kapta meg. Egyszercsak töltésnél azt mondta (gyári töltő és kábel), hogy olyan forró lett, hogy tojást lehetett volna sütni rajta, azóta pedig az akkumulátor irreálisan gyorsan merül. Hiába vittem be hivatalos márkaszervízbe, szarnak rá. Egy bevizsgálást követően visszaadják, hogy az akkunak semmi baja (Almárium, iStyle dettó), de egyébként meg van, mert még mindig ezt csinálja.
Azóta már vissza lett állítva alaphelyzetbe, új iPhone-ként állítottuk be, de hol normális az, hogy 100%-on lehúzom 9:00-kor a töltőről, és minden ki van kapcsolva rajta csak a GSM nincs, és 12:00-kor 41%-on van?Mit tehetek ilyenkor?
-
danilla
őstag
Upgradeltem
így átköltözöm egy másik topicba
sziasztok!
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Pin kódot hol tudom megváltoztatni? Nem találom a menüben.
-
szabeska
addikt
Kerdezd meg telos ugyfelszolgalaton, mondd hogy eltort, aztan jo valasz eseten vidd be
-
gerokrisz
tag
válasz
B-L-A-C-K #18258 üzenetére
szervizből tuti refurb azt már olvastam, csak nekem úgy adták el a biztosítást, hogy viszem, cserélik helyben azért fizetek ennyit. Rá kell fizetni, de nem többet, mint amibe a kijelző csere kerülne...
Illetve ráfizetnem sem kell, mivel a biztosítási alapár elvileg 115k, és jelenleg pont ennyi az SE, így ha nincs raktáron 5S, ha minden igaz választhatok. De hátha lesz valaki aki már élt a lehetőséggel, köszönöm válaszod! -
gerokrisz
tag
Sziasztok, elkezdett sárgulni bal oldalt egy csíkban a kijelzőm, meg pár repülés nyoma is látszik a jelenlegi kicsit több mint másfél éves 5S-emen. Vodafone-nál van rá biztosításom is. Valakinek van tapasztalata ezzal kapcsolatban? Mert jobban megéri szerintem inkább "véletlen kijelzővel lefelé elejteni", mint javíttatni a jelenlegi kijelzőt. Mivel már elég kifutó modell, így már szinte nincs is belőle ha jól tudom a vodánál, így lehet hogy akár még SE-t is kaphatok helyette (az ászf/gyik átolvasása utáni +10%-os keretből ítélve). De olyat is hallottam hogy hiába a biztosítás nem cserélik egyből, hanem szervizbe küldik...
Előre is köszi a segítséget! -
_Karesz_
tag
válasz
Hardver Arc #18254 üzenetére
2-3k környékén ettől sokkal jobbakat lehet venni. Ez csak lehúzás.
-
Diokhan
addikt
válasz
Hardver Arc #18254 üzenetére
Párszáz forintos szilikon tok pont ugyanazt tudja. Védi a telefont. Amit linkeltel nem ismerem.
-
Hardver Arc
senior tag
Üdv!
Valaki 18251-re ?🙂 -
Hardver Arc
senior tag
Sziasztok!
Erről a tokról valakinek tapasztalat vélemény?
Just Mobile iPhone
http://szifonstore.com/just-mobile-iphone-5-5s-se-tenc-ongyogyito-tok-matt-atlatszo.html TENCSpigen case ultra hibryd tokom cserélném le mert hátul már kicsit karcos és mindenképp olyanra akarom ami átlátszó.
Meg ahogy elnézem a just tenc tok nem annyira vastagítja a telot oldalt mint a spigen ultra hibryd fekete gumija.. -
MauroN
tag
Sziasztok. 5s-emet szeretném leváltani egy SE-re. Úgy tudom iPhone eladás előtt ki kell jelentkezni az icloudból és ki kell kapcsolni a telefon keresése funkciót. Nekem sose volt icloudom, így elég nekem csak a telefont alaphelyzetbe állítani? Illetve hogy mennyire fogom érezni a sebességbeli különbséget? Jelentős lesz?
-
MNBT
tag
válasz
szabeska #18241 üzenetére
Múlthéten nekem is megjött az akksim, és sajnos csak úgy tudtam kirángatni hogy megtört a "csomagolása", aztán kuka lett az egész. (Hála ez annak hogy rossz tutorial videót néztem mert utána láttam hogy az akksi alatt ami van műanyag fekete fóliaszerűség azzal kell kirántani a ragasztót az akksi alól
)
Az új akksi egész jól bírja, 7 óra 11 perc kijelzőidővel 2 napig bírta. Nyilván nagyobb terheléssel ha sűrűn fényképezek stb akkor nap végére 27%-on van, de 5 ezer ft-ot megért, plusz a csomag amiben volt maga az akksi az nagyon minőségi volt sztem -
szabeska
addikt
Sziasztok! Megjött az akksi, de a régi nem akar kijönni, borzasztóan hajlik amikor próbálom felszedni a ragasztóról :/ mi a teendő ilyenkor?
-
mtomi95
senior tag
válasz
mtomi95 #18236 üzenetére
Csináltam egy biztonsági mentés visszaállítását, de nem maradt meg mindenem. Az összes zeném eltűnt és minden olyan kép amit nem az iPhonenal csináltam, hanem még az előtte lévő telefonommal és szinkronizáltam rá anno.
Az ujjlenyomataim is eltűntek és mivel most telepítgeti az alkalmazásokat gyanítom azokból is minden képet, jelszót és üzenetet elvesztettem... -
mtomi95
senior tag
Igazából ezeket csináltam én is rögtön, elsőre, de nem ment... Ekkor mentem volna laptophoz vagy másik PC-hez hátha azzal, viszont le vannak kódolva. Telefon híján meg nem értem el senkit.
Elkezdtem utána járni mi is a hiba kód, usb nem kap elég áramot.Letöltöttem egy chipset drivert és az telepítve már működött minden. Hoki ez a Windows 10......
-
mtomi95
senior tag
Mi a szar van?
Az iPhone nem állítható vissza, iPhone nem frissíthető, ismeretlen 14-es hiba. Most pedig 9es hiba.
Mindegy mit csinálok.
Nem ment el az áram közben meg semmi pedig... A gépet is újra indítottam már. Ahj rossz ötlet volt a frissítés. -
mtomi95
senior tag
válasz
mtomi95 #18232 üzenetére
Újra telepitettem így már látja, bár a legfrissebb iTunes volt fent és még mindig nem támogatottnak írja a kiegészítőt a telefon.
Remélem ez már javít, pl azon ami már ezer éve van nálam, hogy a Viber üzenetek értesítései eltűnjenek akkor is, ha nem közvetlen onnan lépek bele. Megannyi Viber frissítés után, gondolom ez az iOS hibája, vagy nálam volt valami az előző iOS frissítésekkel, nem tudom.
-
mtomi95
senior tag
Valaki próbálta az új frissitést? Milyen?
-
sethi
senior tag
Sziasztok
Tudnátok olyan budapesti szervízt ajánlani ahol megvárható a kijelzőcsere és ár-érték arányban normálisat raknak bele? Kb milyen árban van? -
GrandS
senior tag
A státuszsoron folyamatosan megy a körforgó jel, olyan, mintha szinkronizálna, de nem tudom mit. Hogy tudom kideríteni, illetve leállítani. Kikapcsolt wifi-nél is csinálja, adatkapcsolat nincs.
-
Nimda
addikt
válasz
#38464487 #18221 üzenetére
Lehet kapni "arany" színűt, ebből a típusból, ami 800ft-al olcsóbb is, garantáltan nem lesz gond a sárgulással
Amúgy én kb. 1 éve használom az átlátszó változatot, talán egy minimális sárgulás jelentkezett, de az arany színűhöz képest még mindig fehér.Karc nincs mert szilikon és nagyon jól tartja a formáját is.Az Ozaki típusok, amik vékony, de kemény tokok, sokkal inkább deformálódnak bizonyos idő után. -
törölt tag
Sziasztok!
Énis rendeltem ma egy Nillkin Nature TPU hátlap tokot.
Az lenne a kérdésem a tokkal kapcsolatban akinek van,hogy Pár hónap használat után nem sárgul? nem karcoldik a tok ?
-
hefike
tag
Gondolkodom ilyen készülék vásárlásában.a kérdésem mennyire használható még?köszi
-
Balzak83
senior tag
Sziasztok! Nálatok működik a helymegosztás google térkép alatt? Mindig hibát jelez, ha megosztom a helyzetem. Más helymegosztását hiba nélkül fogadja.
-
Pavlo
aktív tag
Az aktivációs folyamat elején megpróbáltam segélyhívást indítani róla, de a "A hívás sikertelen volt" üzenettel válaszol a telefon. Javítható?
-
Pavlo
aktív tag
A teljes sztori:
Vettem egy 64GB-os 5S-t kb 2 hete. Kipróbáláskor egyik kollégám SIM kártyájával aktiváltuk, mert kíváncsi voltam működik-e minden rajta. Mindent rendben találtunk, megvettem. Használgattam SIM nélkül, mert nem volt alkalmam normális emberi időben elszakadni a cégtől egyik nap sem hogy csináltassak egy olyat ami jó bele mert ugyanis nrkem nem volt. Ma tudtam cseréltetni a SIM-et, gondoltam átköltözök rá. Ekkor már csak az előbb említett "Keresés..."-t írta csak ki. Azóta visszaállítottam, de most már aktiválni semlehet. Azt gondoltam egy restore megoldja a problémát, de ezek szerint nem...
Ez lehet SIM olvasó hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone 5 újdonsága külsőre nem sokat változott, de erősebb hardver, fejlettebb kamera, valamint egy Home gombba épített ujjlenyomat-olvasó került bele.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest