- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Szerintetek megéri egy "bontatlan, nem aktivált" készülék a felárat (60), vagy nézegessek jó állapotú használtat 45-50 körül? Az akksi pl milyen lehet, ha a gyártás óta bedobozolva állt használatanul?
Köszönöm!
F1
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Talán off, de:
Apple oldalon infóból beírt sorozatszámra azt kapom, hogy a sorozatszám egy cserélt készüléké, próbáljam újra.
DE! Ha imei-t írok be, elő is jön az infó: katt
Egyéb, "nem hivatalos" imei checker oldalak szerint is aktív még az apple gari.
Nem igazodom ki ezen, mi a valóség ebben az esetben?
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
a hivatalos, csak kiegesziteskent emlitettem tehat ne foglalkozzak azzal, hogy serialra hibat dob hogy cserelt keszuleke es nem ervenyes, az imei a lenyeg? nem mintha szervizeltetnem, de ha megvalok tole, jo tudni
F1
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Csak ne felejtse el a kijelzo bekotese utan az akksit le es ujracsatlakoztatni. Bootloopom lett, aksi ujracsatlakoztatas oldotta csak meg Bongeszes utan jutottam erre, kijelzo csere ezt kivanta. Node nem ijesztgetem tovabb
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Megjött az akksi, de a régi nem akar kijönni, borzasztóan hajlik amikor próbálom felszedni a ragasztóról :/ mi a teendő ilyenkor?
F1
-
szabeska
addikt
Kerdezd meg telos ugyfelszolgalaton, mondd hogy eltort, aztan jo valasz eseten vidd be
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Ha van valaki, aki 4g simre valtott, erzett barmifele javulast akku teren a 3g-hez kepest? (Budapest) Elvileg jobban kimeli a 4g halozat.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
válasz batai15 #18350 üzenetére
Én 4-5 hónapja vettem, kapott új aksit is (Nohon 1700 Mah), 2 nap alatt 6 óra használatok jönnek össze folyamatos mindennel bekapcsolva, elég gyors is, kamera szép, zene okés, méret rendben. Majd valamikor SE, de még egy évet kibír tuti. Felette nagyon drága az Iphone, nekem nem ér annyit. 45-ért 5S még okés, 1 év múlva SE 65-70 körül okés lesz.
[ Szerkesztve ]
F1
-
-
szabeska
addikt
válasz LilProphet90 #18398 üzenetére
LG G2 a mai napig a kedvenc telefonom, pedig volt mar vagy 25-30... Nagyon szep is szembol, szebb mint az Edge es tarsai sztem.
[ Szerkesztve ]
F1
-
szabeska
addikt
Talán mégis lesz valami használható ebből a projektből, további egy évre Feltettem, és egyébként ha kilövöm az appokat, akkor is sokkal gyorsabban tölt be minden, mint a videóban szereplő készülékek. Első indításnál talán nem, de pl a kamera ugyanolyan gyorsan reagál, mint 10-es alatt, úgy hogy ki van lőve és újra megnyitom. Teljesen jó, minimális az eltérés. Ezért is béna ez a videó egyébként
[ Szerkesztve ]
F1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest