Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Akciófigyelő: Megkezdődött az Ulefone Black Friday leárazása is
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
Tegnap megtapiztam végre az iphone 5-t az egyik ismerősömnél.
Meg kell mondjam,hogy a videók és képek alapján nagyon tetszett, de élőben kicsit csalódás volt. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem érzek semmi pluszt a 4s-hez képest.
Teljesen furcsa, hogy miért csak ennyit tudtak kihozni ebből az egészből.
múlt hónapban elhatároztam, hogy kipróbálok néhány telefont ,ezért vettem meg a 4s-t, majd elcseréltem egy S3-ra.
Az i4s egy idő után már túl kicsi volt a böngészőnél, az S3-mal pedig a nagysága miatt nem tudtam megbékélni.
Ezért inkább váltottam S2-re, ami az igazat megvallva sokkal jobban beváltotta az okostelefon funkciót, pedig a szándékom az volt vele, hogy ha egy kicsit jobb áron lesz az i5, akkor áttérek arra.
De most tanácstalan lettem, mert túl vékony, túl keskeny és nem adja azt a pluszt, amit például a 4s-nél lehetett érezni.
Ja, ismerősöm telefonja is két helyen már magától egy kicsit kopott volt, ami tényleg hihetetlen. Annyira nem vészes, de ilyen értéknél mfár foglalkozik vele az ember. A másik dolog, amit észrevett, hogy a térerő sem az igazi, bár lehet, hogy ez csak egy belemagyarázás, hogy hátha kicserélik a készüléket...lehet, hogy a fémes anyagoknak ez az átka és ezért használnak más gyártók műanyagot.
Kíváncsi leszek, hogy ezek a problémák mikor lesznek orvosolva, de az Apple egyelőre nem sok választási lehetőséget kínál a telefonok terén. Sok fele nem lehet nyúlni és ez a mostani ennyiért nagyon sok... -
Ilidzser
tag
válasz penell1234 #1974 üzenetére
Természetesen a fekete.
Amúgy képek alapján nekem a fehér jobban tetszik, szerinte meg buzis. Bár szerintem amíg nem akar egy ilyen telcsi gazdája mozdonynak befogni, addig nincs gond.Dany007: Egyáltalánnem vészes, akkor látod, ha úgy fogod, vagy direkt körbenézed. Csak az a baj, hogy most már mindenki ezzel kezdi. És onnantól, ha kibontásnál ezt tapasztalod,akkor az nagyon idegesítő. Én is ismerem magam, ilyenkor hetkeig őrlődöm ilyenek miatt. Szerintem később ezeket tuti javítják és még az ára is lejjebb lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ilidzser
tag
Ma sikerült végre intéznem egy fekete Iphone 5-öt a T-mobile-nál. Az i4s, után volt egy kitérpm az Android világába Galaxy S3, majd S2 terén. Azt hittem, hogy az S2 szuper lesz, de valahogy az android nem volt az igazi. Így inkább fogtam magam és kihoztam egy i5-öt.
Nálam is volt látható két pici kopás a fekete kereten, ami annyira nem zavaró, de valahogy mégis.
Viszont ami zavaró az az, hogy leszedtem a fóliát a kijelzőről és van rajta egy gombostű hegynyi sérülés, ami nem látszott a fólia alatt. Annyira nem zavaró, de egy ilyen drága készüléken kibontás után hihetetlen, hogy ilyen van.
Szerintetek ezt lehet cseréltetni, amennyiben benne vagyok a 3 napban? Mit csináljak vele, bár nyilván visszamegyek szerencsét próbálni...? -
Ilidzser
tag
-
Ilidzser
tag
Ma bementem reggel a T-hez erdeklodni a kis hibam miatt. Pont az egyik jobaratom volt ott. Megbeszeltem vele mit lehet csinalni,de azt mondta kar kuldozgetni, mert nem biztos hogy cserelik. Nem tudjuk bizonyitani, hogy gyarilag ott volt. Magyarorszagon ez egy vicc.
Azert megnyugtatott, hogyha mar ok tudjak cserelni a keszulekeket, akkor viszonylag konnyebbb ugyintezes lesz. Azt hiszem egy ideig egyutt fogok elni ezzel a kis pottyocskevel a kijelzon...de nesze neked uj telefon... -
Ilidzser
tag
válasz Richard #3397 üzenetére
A T-Mobile-ba vissza. Igazából tényleg nagyon apró hiba, így annyira nem vertem a tamtamot, ráadásul tényleg ismerős a szervizes srác. Ha úgy akarom bármikor fog nekem fődarab cserét előírni és akkor teljesen mindegy. 2 hónapon belül megkötöm a biztosítást és így cserélni fogom majd 12 hónapon belül, majd a 2 év hűség előtt is...
Erdoke: Két helyen is megkérdeztem, de ugyanazt mondják. Egyelőre tényleg hiány van az ellátásban, így macera nagyon.Ettől független én is úgy gondolom, hogy egy ilyen készüléknél ez nem megengedhető. Ebben itt nálunk még fejlődni kell. 4, 4s-nél már meg tudták volna amúgy oldani a cserét, de 5-nél nem.Ráadásul életemben először tudtam úgy fóliázni a készüléket elöl-hátul, hogy tökéletes lett és így még a kis hiba sem látszik, szóval ezzel letudtam magamban is a történetet. :-)
Viszont magától a készüléktől tényleg el vagyok ájulva független az árától, ami régen fordult velem elő. Az elmúlt 2 hónapban 4 készüléket nyúztam (iphone 4s, Galaxy S3, Galaxy S2 és most az Iphone5), jó látni a különbségeket és tapasztalni.
Lehet, hogy nem volt innováció a 4s után, de ettől független a 4s-nél úgy éreztem mintha egy kődarab lett volna a zsebemben és hiába volt szép, nem tudott mindenben lenyűgözni. Az 5-ös viszont tényleg tökéletes mind fogásra, mind menüjében egyelőre. A kinézete üzleties, ami mostanában nagyon kevés készülékről mondható el.
Megjön hozzá a megrendelt bőrtok és teljes lesz a repertoár.
Akinek kérdés, hogy érdemes-e 5-ösre beruházni, most már bizton tudom mondani, hogy igen! :-) -
Ilidzser
tag
válasz Phonegirl #3400 üzenetére
Megmondom oszinten, hogy a feher nekem sokkal jobban tetszik, mert minden el van talalva rajta, csak nem ferfias. Nickedbol itelve Te viszont inkabb a masik nem vagy, igy maximalisan ajanlom. Nem fogsz csalodni! A kopas miatt ne aggodj. Foliat mindenkp vegyel elolre-hatulra, mert sajnos a karcok nagy ellensegei, de folival nincs gond.
Ma megjott a tokom is. Ozaki, bor, belebujtatos. Tokeletes most mar minden...:-) -
Ilidzser
tag
-
Ilidzser
tag
Most figyeltem fel arra, hogy milyen gyorsan feltolti az akksit a tolto. Eddig egyik telefonomnal se talalkoztam ilyen gyors toltesi idovel... Ma megprobalom osszehozni egy mac-kel, aztan ha jo minden akkor, ar csak egy ipad-et kell szereznem. Nagyon nem bantam meg, hogy atallok androidrol. Azt is szerettem, de iszonyatosan erzodik itt a minoseg...
-
Ilidzser
tag
Tud valaki egy olyan programot mondani az i5-re, ahol a jelszavaimat, illetve egyeb kodjaimat tudom tarolni biztonsagosan?
Tok temahoz: Ezek az Ozaki bor belebujtatosak nagyon jok. A 4s-nel szilikon tokot hasznaltam, de csunya es nagy lett vele a telefon. Most, hogy lefoliaztam es vettem egy belebujtatosat, igy tokeletes. Egyedul az zavar, ha utcan taskaval megyek, akkor marha nehez elovarazsolni a keszuleket a belso zsebembol es a tokbol kiszedni.
Amugy marha jol vedi es nem koptatja az oldalat, mint egy bumper... -
Ilidzser
tag
Iphone-hoz milyen bluetooth-os headsetet ajánlanátok? Egyszerűen nem tudom melyik praktikus...főleg autóban szeretném használni. Vagy van oda más jó megoldás?
-
Ilidzser
tag
Hát igen, ez mutat rá leginkább a windows gyengeségeire...😄
Ebben az akku témában: Nekem is elég szolidan bírja az 5-ös. Inkább csak telefonálás es használom, némi FB és böngészés. 5 óránál többet még nem bírt. Érdemes visszavinni, vagy ez normális?
Mindenki várja a korszakalkotó áttöréseket. Ha valaki kiadna egy olyan telefont, ami röhögve megy 4-5 napot, akkor valószínűleg nyerne egy kis piacot. Természetesen hasonló méretű telefonoknál, mint a jelenlegiek. Kíváncsi leszek, eljön-e az idő!
-
Ilidzser
tag
válasz LaptopSystem #4939 üzenetére
Én még a párom Telenoros kártyáját is a helyi Vodafone üzletben vágattam ki. Annyit mondtam, hogy a Telenort utálom, légyszi segítsetek a méretre vágásban!:-) Aztán fél perc múlva már kész is volt...
-
Ilidzser
tag
Mondjuk én is hülyét kapok attól, hogy 4-4,5 óra használatot bír a telefonom. Valószínű be fogom vinni egy kis kivizsgálásra,mert a 6--ot azért elvárnám.
Ez meg nagyon karcsú. -
Ilidzser
tag
Segítséget kérnék, akinek van benne tapasztalata.
Adott az iphone 5-öm, amiből sehogy sem tudok 5 óránál több használati időt kisajtolni, sokszor már a nap végét sem bírja ki.
Ha pedig feltöltöm este, akkor reggelig 9-10%-ot merül...ez is kicsit soknak tűnik, úgy hogy gyakrolatilag nincs semmi működésben...
Ez ugye nem normális? Valami "Miért éppen Iphone" cikkben olvastam, hogy beszéddel 7-8 órát kéne vinnie. Ez túlzás?
Semmi extrát nem használok. Némi facebook, pár whatsapp chat, illetve egy kis böngésző, de netre inkább az ipadet nyúzom.
T-nél vettem, de ilyenkor csak akksit cserélnek vagy komplett telefont(a mentés miatt is kérdezem)?
Illetve mostanában látom, hogy a home gomb hetene 2-3-szor az első nyomásra nem kapcsol, csak utána...Mire lehet számítani a T-nél, valaki esetleg átesett hasonlón?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
Ilidzser
tag
http://www.apple.com/iphone/why-iphone/
Én ez alapján gondolom, hogy az 5 óra kevés. Elég sokat beszélek, főleg Kecskemét belvárosában, szóval térerővel nincs gond. De ekkor sem bír többet 4-5 óránál. Egy ilyen prémium okostelónak többet kéne.
Mindegy, holnap kipróbálom mit mond a magenta szerviz... -
Ilidzser
tag
Én bementem a T-be elmondtam a problémáimat, rendeltek egy új készüléket. Kíváncsi vagyok, hogy azzal az akksival mi lesz a helyzet. De legalább a fél éves készülékem helyett lesz egy vadi új. Nem mintha ezzel külsőleg bármi probléma lenne, illetve lehet fóliáznom az egészet újra.
-
Ilidzser
tag
Van iPhone 5-re olyan bumper vagy szilikon tok, ami nem séríti a telefon külsejét?
Lehet olvasni, hogy egy csomó lekoptatja...természetesen feketéről beszélek.
Köszi! -
Ilidzser
tag
Nekem tegnap megjött a t-mobile-ba a cserekészülékem és úgy néz ki jobb lesz a használati idő! 2óra 9 perc használaton van és még 65% akksi. Korábban ilyenkor már az 50%-ot nyaldosta.
És az is szembetűnő, hogy az oldalának a fogása valahogy érdesebb, jobb minőségűnek tűnik, kopásnak semmi nyoma. Szóval jó csere volt.
Viszont az automata fényerő nem igazán működik rajta. Egy fél év múlva megint jó kis csereok lesz...:-) Lehet lemondom a biztosítást.
Tokot még mindig nem tudom milyet merjek rá venni, ami nem koptatja meg. Annyira furcsa, hogy az Ozaki lekapja róla a plezúrt...
-
Ilidzser
tag
Olvasva itt az elmúlt időszak termését a kopás témához hozzászólnék. A decemberben vásárolt 5-ösöm (fekete) igencsak kopott, pedig nagyon vigyáztam rá (elöl-hátul fólia, bebújtatós tok). Júniusban cseréltettem ki s készüléket különböző hibára panaszkodva és az új teljesen hibátlan kopás ügyileg, érzésre is más a fogása, tehát egész biztos javítottak a minőségén. Így én már simán merem ajánlani bárkinek a fekete vételét.
A fehér oldalról, illetve hátulról nagyon szép, de elölről marha csajos. Ma tapiztam meg egy BB Q10-et és mellette láttam kirakva a fehér i5-öt.
Úgy érzem jól döntöttem a fekete mellett és persze az Apple mellett is, pedig nagyon sokáig ellene voltam.
Azóta teljes almáskert lett itthon minden.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 14 Pro 256GB 1hónapja aktivált garanciás
- iPhone 13 Mini 128GB Fehér Független Hibátlan/1-3 hónap gar./p3854/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest