Hirdetés
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
-
-
Stanley-B.
őstag
én sem értem azokat akik bevágják a telót tokba, főleg nem ha fix tok és nem kivehetős, és legfőképp ha vmi szilikonos undormány.
én zsebben hordom (igaz durva farmerbe meg bármi más mellé, pl pénz, kulcs stb nem teszem be), de fél év alatt is teljesen makulátlan (fehér), még a hátulján az alma logó is, ami pedig 2 hét alatt szét bír karcolódni.
[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
gyorsan merülő akksi miatt mekkora a hajlandóság készülékcserére a szolgáltatóknál?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
SonicVersus #3655 üzenetére
nekem sem kopik a fehér.
a home gombot én viszont kifejezetten szeretem, hogy keményen jár és van hangja is mikor benyomod -
Stanley-B.
őstag
válasz
Onderon #3619 üzenetére
továbbra is úgy gondolom, hogy a legtöbb kifejezetten szar. Elrontja a készülék kinézetét.
SATIKA31: remélem nem néznek akkor nagypapának huszonévesen, bőrdzsekiben, bőr pénztárcával és a fenti bőr iPhone tokkal, sőt ráadásul iPadre meg ez van...
jobban belegondolva, nem, eddig nem néztek annaklehet hogy komolyabb, mint a tarka szilikonos szépségek, de az összhatás nagyon nem nagypapás..
-
Stanley-B.
őstag
válasz
Onderon #3617 üzenetére
inkább ez a jó magyar (és nagyon balkáni) szokás szerintem, hogy csak azért, mert kivehetős a tokom, már mutogatni akarom a telefonom
igen, én zsebben szoktam hordani, nem vészesen vastag. Szerintem nem nagypapás a bőrtok, pedig elég messzi vagyok attól a kortól
a hasonlattal pedig nem értek egyet, ezzel kvázi azt mondtad, hogy pl. egy egyetemistának ne legyen bőr pénztárcája. Nevetséges. -
Stanley-B.
őstag
Nektek is langyos a telefon hàtulja ha 3G-t folyamatosan használjátok? most whatsapp közben langyos lett, de wifin soha nem èreztem ilyennek.
-
Stanley-B.
őstag
ti hogy hívtok rövid számokat? pl. 1270 voda ügyfélszolgálat. Konkrétan széttagolja 1 (270)-re, és nem lehet hívni a számot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nők, nőügyek (18+)
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- World of Tanks - MMO
- Formula-1 humoros
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112