Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
JenciHUN
aktív tag
Már többször meglett tárgyalva ez a kopás ügy. Vannak olyan készülékek amik kopnak igen, de hálaégnek többségben vannak azok a készülékek amik nem! Ha jól tudom főként a 34-36. heti készülékeknél tapasztalható a kopás. Én az enyémet 2 hónapja használom, még egy kis kopás sincs rajta. (Vigyázok is rá rendesen
)
Tény hogy Jobs a minőség és precizitás megszállottja volt, de nem hiszem hogy ez megváltozott volna a cégen belül. A kezdetektől fogva csak olyan termékeket gyártanak amik minőségiek. (Jó jó, kivétel a Lisa...
)
[ Szerkesztve ]
-
JenciHUN
aktív tag
Az aksi merülésére van valami irány szám? Az enyém most éjszaka (hozzányúlás nélkül) 9 óra 45 perc alatt 4% ot dolgozott le magáról. Reggel rákapcsolódtam a wifire, Instagram, Email, egy 10 perc Geomaster és eközben végig wifin volt...kb. 10-12 perc alatt 39% ról 33%-ra ment le...Lehet azért mert közben a háttérben végig ment a wifi plusz még az Instagram is?
-
JenciHUN
aktív tag
Én most egy ilyet néztem ki magamnak: http://ozakiverse.com/products/iphone_5/ocoat-aim
Meg is rendeltem egy magyar oldalról elvileg jövőhéten itt lesz. Jónak tűnik, a kényes részeket védi, de a funkciók elérhetők és elvileg könnyen kivehető a telefon ha telefonálni akarok.
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok!
Ma van a második napja hogy nálam van a készülék. A töltéssel kapcsolatban lenne kérdésem. Mikor bekapcsoltam először a készüléket rögtön el is kezdtem használni, és kb. olyan 40% körül felraktam had töltődjön, estére kikapcsoltam. Másnap reggel ugye 100%-on volt, tegnap nagyon biztató volt az aku idő, estére lement 40% alá. Most reggel felraktam tölteni, és használom hozzá a Battery Doctor nevezetű appot. Három fázisban tölti, és most az utolsóban már 100% de még mindig tölti. (Gondolom ez a csöpögtetős megoldás) Kérdésem az lenne hogy minden esetben hagyni kell, had menjen végig ez a procedúra, (nem árt-e neki) vagy elég csak havonta egyszer a teljes folyamat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megújult, sokat változott, megnyúlt és vékonyodott, de vajon megőrzi-e piacformáló és vezető szerepét a sorrendben hatodik iPhone, amely a 4S-t váltja?
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest