- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Edi77
őstag
válasz djszikras #16069 üzenetére
Szia!
HOgyan frissítetted? OTA volt vagy iTunes? Ha OTA, volt restore és újként beállítás? Ezek (szerintem és a tapasztalataim szerint) nagyon fontosak, ha nem volt tedd meg ezt a lépést és sokkal jobb lehet a telód. Ha iTunes húzta fel rá, akkor alaposan gondold végig, mely appokra van nagyon szükséged, kapcsolj ki mindnet a háttérben a beállításokban, ami el van dugva és neked nem kell. Gyorsabb lesz és az akksi is jobb lesz."Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Dovloran
senior tag
válasz djszikras #16084 üzenetére
Sajnos nagyon lassú már a telefon az iOS9-el. Az összes funkció kikapcsolásával is az marad, csak kevés pluszt lehet vele nyerni. A JailBreak feltöri az iOS rendszert biztonsági hibákat vagyis "exploit"-okat kihasználva. Nagyon hasonlóan működik, mint az Android Root csak az sokkal jobb, mert nem lassítja le a telefont egy kicsit se, mint a JailBreak. És a JailBreak-ben én kevesebb lehetőséget vélek felfedezni a tipikus "telefon felgyorsítás"-hoz így számomra még mindig az Android Root viszi a pálmát az OP rendszer feltörő módszerek közül. Amúgy segíthetek neked visszatenni az iOS6-ot, amint lesz JB (JailBreak) iOS9-hez.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Edi77
őstag
válasz djszikras #16084 üzenetére
Kellene csinálnod először is egy gyári beállítások visszaállítását a telefonon és új telefonként (nem mentésből!!) belakni, azaz az appokat egyesével feltenni és beállítgatni mident. Jelentős gyorsulás várható. Ha egy új főverzóra frissítesz, ezt nagyon ajánlott megtenni, különben olyan problémák léphetnek fel, mint ami nálad is van. Időigényes, kissé macerás az újra telepítgetás, de megéri. És, ha ettől sem jobb, lehet szó egy akksicseréről, vagy JB-ről, de azt Dovloran már kifejtette neked.
Dovloran:Azért a nagyon lassú az túlzás Az, hogy lassúbb, mint a 7-es, az tény, de azért nem lomha a masina.
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Edi77
őstag
válasz djszikras #16234 üzenetére
Örülök, hogy jobb lett A JB-re sztem még várni kell rendesen, mert nemsokára kijön az első komolyabb ráncfelvarrás 9.1 formájában, addig sztem nem lesz.
lolal:+1
[ Szerkesztve ]
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Dovloran
senior tag
válasz djszikras #16327 üzenetére
Inkább írj rám vagy az egyikünkre aki ért ehhez, ne offold ki a fórumot.
(Szerk.: Jött is az email )
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
-
Diokhan
addikt
válasz djszikras #16343 üzenetére
Úgy értettem, hogy minden programot ami kell rendszergazda módban kell indítani! Jobb eger gomb, megnyitás rendszergazdakent!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
bgabi727
csendes tag
válasz djszikras #16345 üzenetére
Visszaállítottad telefonról a jailbreakelt telót? Az ilyet csinál hogy utána nem tolt be, DFU mód es iTunes restore a megoldás, de ezzel minden adat torlodik, es utána ujra kell jailbreakelni ha vissza akarod rakni 6ra. Es attól hogy rendszergazda fiókban vagy, még emelt szintu parancssort kell nyitni(rendszergazda mód). Alapból simát nyit, ez minden programra igaz egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik
- Android szakmai topik
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest