- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nem vagyok iPhone rajongó (sőt ), de kíváncsian várom...
-
<NewL>
addikt
akkor még két nap intenziv találgatás a blogokon, fórumokon
ClioRS :
na pont erről beszéltem. megmutatnátok azt a hivatalos Apple forrást ahol lehet arról olvasni ,hogy 100% lesz multitask?csak utána nehogy félreálljon mindenkinek az orra
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
ClioRS
őstag
Durva, hogy az Apple rájött arra, hogy igenis kell a multitask, az MS meg most válik meg tőle.
Még 1-2 generáció kell az Apple-nek, hogy számomra megfelelő legyen a kategóriájában, viszont akkor egy nagyon komoly rendszer lesz -
Pszihonaranc
senior tag
Hát énse vagyok nagy iphone rajongó.. SŐT
De egy dolgot már most elmondhatok: Semmi érdemi fejlesztés nem lesz.. már nem tudnak semmi "forradalmi újítással" előállni és hogy az árából inkább a Ferrari-t vennék >.< -
joey04
titán
várom nagyon, mit alkotnak. bár nekem a rendszerből igazán semmi nem hiányzik, ami igen, azt meg tuti nem teszik bele (bt filetransfer, mass storage funkció) HW változás pedig a kijelzőnél lenne fontos: legyen nagyobb felbontás, és ne legyen amoled, vagy ne olyan gagyi mint a samsungokban.
-
vehement69
senior tag
szerintem a 4. iPhoneról nem lesz szó, csak a rendszerről. szerintem a külsejét kicsit megújíthatnák, ezen kívül még a szaros 3Gmmel is tök meg vagyok elégedve (igaz néha már kicsit látszik rajta az öregség ).
#6: akkor már én is kérnék egy pofa sőt
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
-
Integra
titán
kíváncsian várom, nyomassák!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
máyköl
veterán
Senki sem Iphone rajongó?
Én az vagyok. -
joey04
titán
válasz Quasi_modo #9 üzenetére
miért, ha én ezt tapasztaltam?
abban igazad van, hogy kiegészíthettem volna a htc-vel, az n1ben és a legendben lévő amolednek sem elég a fényereje. ahogy azt a független mérések is alátámasztják.[ Szerkesztve ]
-
asadasad22
őstag
vicces lesz azert ez, ha tenyleg beleteszik a multitaskingot, annal jobban alig kophetnek pofan sajat magukat.
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #14 üzenetére
Mert hogy az AMOLED tulajoknak meg érzékeny a lelke.
hát ez engem egy picikét sem érdekel.
de akkor tudok ajánlani pár filmet amit csak napsütésben nézzetek meg telefonon, mert akkor legalább nem láttok belőle semmit, ami bántaná az érzékeny lelketeket.természetesen a szememnek. meg is néztem, az O2 botrány, n1 szintén i8910 is. legendet csak beltérben láttam, de már ott is látszódott, hogy kevés a fényerő. a színekről nem is beszélve. szépek, csak nem igaziak. a méréseket csak azért írtam, hogy ez már nem szubjektív vélemény, kevesebb a fényerő, nem is kevéssel.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
aktiválnak valamit megint?
-
moonman
titán
ez mondjuk azért is vicces, mert az amoled technológiát nem más fejleszti, mint maga a Samsung. tudni rólam, hogy sosem vennék Samsung telefont, de a kijelzőik szerintem is élvonalbeli darabok.
#13: multitasking most is van benne a szükséges mértékben, nem hiszem, hogy ez lenne az új rendszer nagy csodája. esetleg egy egyszerűbb taskváltót tesznek bele, de a mechanizmuson kétlem, hogy változtatnak.
-
bmwk1200s
őstag
Én, ha már leírhatom, hogy minek örülnék , szeretnék egy sms karakter számlálót, egy perc alapú hívás számlálót, lockscreen alatti infókat, mint pl. a sense felület alatti időjárás, hírek, stb., landscape módot homesreen-nél, jobb testre szabhatóságot témákkal, ikonokkal. Tudom, tudom, hogy ezekre van módszer JB-vel, de szerintem már igazán megérhetne a dolog, hogy ezek natívan működjenek. A jelenlegi megoldások pár helyen elég foghíjasok.
Szeretnék USB Storage Mod-ot, egy fájlkezelőt és egy task managert, szintén natívan. Jaaa....hisz ekkor már nem is nagyon kellene a JB![ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
pzstm
titán
én meg aztán igazán nem vagyok iFan vagy micsoda, de azért kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
madstunt
addikt
valami jobbat is kaphatnék születésnapomra mint hogy bejelentik a ifónOS 4-et
-
bmwk1200s
őstag
Nem vettem rossz telefont, nagyon is jót vettem. Imádom használni. Mint írtam, ezek a dolgok most is megvannak, csak azt sajnálom, hogy mókuskodni kell hozzá. Ettől függetlenül semmi más telefon nem kellene.
[ Szerkesztve ]
Semmit sem írok alá!
-
Integra
titán
válasz bmwk1200s #25 üzenetére
és miért baj a mókuskodás? a garit félted? nem szabadna tönkre mennie gari idő alatt, utána meg tökmindegy.
szerinted a winmo mekkora hekkelős történet tud lenni? ez (is) a szép benne. android is ilyen, csak ott még ráadásul ösztönzik is a népet, hogy hekkeljék, mert így megy a fejlődés. teljesen más alapvető gondolkodás....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
<NewL>
addikt
válasz asadasad22 #13 üzenetére
tessék? miért is?
eddig is volt minimal mennyiségben multitask,az iPod fut a háttérben gyári iPhoneokon.de miért is nem volt eddig? és miért köpné szembe magát?
én úgy tudom ,hogy azért nem volt eddig mert erőforrászabáló volt,és a hardver sem volt elég a GS-ig,hogy minden gördülékenyen menjen. de ha mostanára elérték azt ,hogy ne merüljön le,kevesebb energiát fogyasszon és bírja is a vas akkor miért köphetnék szembe magukat?de amíg nem lát senki egy hivatalos forrást miért beszél mindenki a. 4.0 és multitaskról?
nekem egyedül ami hiányzik az iPhoneról és az iPadről is az a youtube háttérbe futtatása. inkább az iPadnél (de mondjuk ebben nem vagyok biztos ,hogy nem tudja)
a landscape homescreen mi a halálra jó?
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
<NewL>
addikt
van Bluetooth^^
sőt még fileküldés is,iBlueNova. (azért leírnám ,hogy 2 hónap alatt kb 1x használtam,kipróbálás céljából. nekem sokkal egyszerübb elküldeni mailben a dolgokat)
madstunt : egyik legmegbízhatóbb telefon az ájfón. a topikjában 20K hsz ritkán olvas az ember olyat ,hogy fagy,kikapcsol valami szoftveres gond. max azért viszik vissza az emberek ,hogy megrepedt a fehér hátlap.
ez az első telefonom amire egy cseppet sem vigyázok. se tok,se fólia se semmi. egy karc sincs a kijelzőn,a hátlapra meg teszek egyedi lett a karcoktól[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Integra
titán
megítélésem szerint a gyári gari időt úgy adják meg, ohgy vagy törvényi előírás szabja meg, vagy kiszámolják, hogy mi az amíg még csak annyi készülék hibásodik meg, hogy megéri a reklám ellenében bevállalni az önköltséges javítást.
nekem talán 20-ből 1 termék ment tönkre gari idő alatt, egy logitech harmony one advanced távirányító, tört volt a kábele. másra hirtelen nem emlékszem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
bmwk1200s
őstag
Én is pont ezt akartam írni!
Illetve még annyit, hogy amilyen finnyás vagyok, azért egy kisebb törlőkendő mindig van nálam, ha már eléggé koszos lett a kijelző...Nem baj a mókuskodás, sőt, van aki nagyon szereti. Csak pont az apple feeling az, hogy kiveszed a dobozból, bekapcsolod és használod, max akkor indított újra ha frissítést telepítettél, vagy ha (olyan kütyü, hogy lehet) bővítetted vmivel.
De pont az iPad kapcsán olvastam, hogy van akinél képes kiváltani a PC-t is. Nem a tervezőkre, meg a PC-vel dolgozókra gondolok, de abból, amire én otthon használom tökéletesen megfelelne mindenre.
Netezés, MSN (vagy ennek megfeleője), zene, film, játék, mail és az ebook.
Most ezért minek kapcsolnám be a PC-t, ha ott van egy célhardver?
Az iPhone is ilyen nekem. Az én használati szokásaimhoz tökéletesen megfelel, ez a pár dolog amit sajnálok, hogy nem alap, de örülök, hogy megoldható. Jó pár telefont próbáltam előtte is, azóta is, de egyikkel sem volt olyan élmény és nagyszerű a mindennapos használat, mint a szifonommal.Semmit sem írok alá!
-
<NewL>
addikt
haggyábékén,nem egy a zenei izlésünk,van albumboritója,jó minőségü? akkor jöhet
de mit szerencsétlenkedjek én bt-z zeneküldéssel,rárakop gépről osztcsókolom. egyébként is 90%-ban mixeket hallgatok amig átmenne egy mix bt-n megszakadna 2x a kapcsolat vagy már rég otthagynálok.
a való életben megy még egyébként ez a zeneküldözgetés bt-n? van már vagy 4 éve ,hogy nem láttam ilyetegyébként az iTunes miatt nem is lehet így zenétküldözgetni,mert a következő syncelésnél voltnincsmjúzik
Lenry : a Shuffle még megvan? ha nem szereted vevő vagyok rá^^
bmwk1200s : nyárra lecserélem a laptopom egy iPadra. pont amiért írtad is. meg útálom ,hogy égeti a lábam,2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows. szar tartani egy laptopot,mert az.
törlőkendő minek az? a legdurvább anyagu pulóveremmel ha megtörlöm akkor sem tudom megkarcolni. egyedül a hátlap idegesit néha amikor megizzad rajta a kezem,de az is egy törlés és csilivili
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pzstm
titán
"2 percet kell várni míg feláll használható módra a windows"
Sleepből 1 másodperc, max 20 másodperc hibernálásból, 1perc alatt pedig nulláról még az én millió programom is betöltődik...
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Lenry
félisten
a Shuffle-t szeretem. amikor végigvitt egyhuzamban egy 14 órás munkanapot, akkor különösen szerettem.
az iTunes-t nem szerettem, nem is szeretem most se. helyette van MediaMonkey, ami tud feltöltés közben on-the-fly formátumot és bitrátát konvertálni, az iTunes meg ment /dev/null-ba
úgyhogy nem adom
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
<NewL>
addikt
nem fog menni egész nap a gép
nem egy prémium kategóriás laptop de azért a belseje nem annyira rossz. 4Gb ram stb stb
benyomom a bekapcs gombot és onnantól kezdve kell 2 perc mig normálisan tudom használni az msnt,zenét hallgatni,böngészőt. és szerintem minden gépen így van valahogy.és szinte semmi nincs a gépen(mozzila,safari,msn,everest,itunes,utorrent,virusirtó,office és ennyi)
mint látszik nem vagyok egy hard user,nekem a gép csak hobbi,netezés,filmezés zenehallgatás és ennyi. max néha egy beadandót kell csinálnom és liszt,azért is akarom csak nyáron.Lenry :
nem is kell,holnap úgyis megjön már az Classicommoonman : vegyem fel videóra? nincs miért hazudnom,ennyi és kész. nem mintha a Mac olyan kurvagyors lenne. az is ugyanolyan.
nem szaroztam le a windowst,sőt még helyesen is írtam nem gúnyosande most nyáron nem jobb,van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
egyébként a másik topikban csodálkoztam rajtad
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pzstm
titán
nem fog menni egész nap a gép
Ezt nem értem igazán....még ha sleepbe nem is rakod, de a hibernálás Neked hol jelent bekapcsolt gépet?szerintem minden gépen így van valahogy.
Valóban csak szerinted
van egy pár perced bejössz a házba és egy slide elhuzás és használhatod azt a pár dolgot.
bemegyek, megmozdít egér, ujjlenyomatleolvasón lehúzom ujjam, és már látom is Outlookban mit is kell még ma csinálnom, és megleshetem emailjeimet is
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
és olyan sok az a két perc? addig én kimegyek a konyhába, WC-re, átöltözök, vagy csak beszélek pár szót valakivel, és már el is telt a 2 perc és rendelkezésre áll a gép. ennyi ideje mindenkinek van
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
pzstm
titán
barátnőm 130körül vett 15,6"-os Asus gépet, sima Dual core procival meg 4GB rammal....szárnyalt rajta az x64 Win7...és ráadásul még neki is tetszett...azóta is imádja
De elhiszem amiket írtál, legyen úgy
-
<NewL>
addikt
sztem ugyanaz van nekem is. de egyszer sem írtam ,hogy szar a windows,azt se ,hogy a gép azt se ,hogy ...semmit csak nem azonnal áll a rendelkezésemre és égeti a lábam ahogy fekszek a kanapén.
semmi bajom a windowsal semde miért kell így "támadni" hárman is?
joey20 : nekem fagyni sem szokott. max néha behal,lefagy a safari. de valamiért mégis ezt használom,jobban tetszik. (azt is leírom ,hogy miért jó csak a Top Sites miatt,mert könnyű volt beállítani. mozzilában nem találtam,chromot 10 percig használtam és ennyi)
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
pzstm
titán
1. nem vagyok elkötelezett
2. MS fan sem vagyok, (OSX-et is használtam, még ha nem is annyi ideig mint egy Windows-t, sőt MAcbook is volt nálam) sőt ha tudnád, hogy egyszer egy iPod touchot is nyertem valami egyetemi sorsoláson...iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
moonman
titán
"aki elkötelezett MS fan annál mindig tökéletesen, fagyás nélkül megy a windóz és mindig mindenben legalább fél percet ráver egy Apple gépre."
almásként biztos lelki traumát okoz még belegondolni is, de úgy általánosságban a WIndows-os gépek is szoktak tudni normálisan és problémák nélkül működni.
-
pzstm
titán
dehogy támadok...csak esetleg feltételztem, hogy nem Win7-et használsz és most akartam hittéríteni
Viccet félretéve no offense meg semmi...csak megosztottam az én User ExperiencemetiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Wise (ex-TransferWise)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest