- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Szvsz (maradva a T-nél) a MédiaMánia kedvezőbb, és közelebb van az átlagos felhasználói szokáshoz. Példa: Az S 4990 az M 7990 Ft. Előbbi tartalmaz kb. 180 perc lebeszélhetőséget, 500 MB netet, 50 SMS-t és 10 óra mobilTV-t."
Már bukott a mutatvány.
Az Ikon200 szintén 4.990 Ft-ba kerül, 200 percet tartalmaz, 1 GB adatforgalmat és 200 SMS-t (bár ezek csak hálón belüliek).---
"és nincs jogod általánosságban kijelenteni, hogy olcsóbb mert ez és ez kell még mellé. ez minden egyes embernél más árat eredményez."
Az árak/teljesítmény független attól, hogy én mit mondok, vagy, hogy te mitől toporzékolsz
Jogom meg van bármit mondani, max nem olvasod el, ha nem tetszik."ez a használni akarod is vicces, az első iphonenál mindenki odavolt, hogy minek 3G, ott a wifi."
Tökéletes meglátás.
Ha valakinek nem kell a 3G, az valószínű vesz egy első generációs iPhone-t 50 eFt-ért és boldogan használja wifi-vel. De ha szüksége van a mobilnetre, akkor per pillanat az iPhone+Ikon csomagok a nyerők.----
1 GB meg lazán lepörög, én már 600 mega fölött járok, pedig szinte csak levelezem és böngészem rajta, videónézegetésre, alkalmazások letöltésére nem használtam még.
-
hanee
senior tag
Jáájjj rögtön félreértik.. Múlt hét hétfőn vettem meg a telefont és azóta a legtöbbször csak úgy töltöttem, hogy amikor lemerült rádugtam, de vagy csak éppen feltöltött, vagy fel sem töltött teljesen, amikor lehúztam. És egyetlen olyan éjszaka volt, amikor este rádugtam, és reggel húztam le. Remélem most már érthető
-
Ulkesh
őstag
"Jaja, te már annyi idő alatt elküldted a 700 MB-ra összevágott családi videót. "
Hát igen, tipikus mobil felhasználás..
(Mondom én, mikor a Win7 RC1 telepítő fent figyel a mobilomon)
Mindenesetre megnézném, hány óra alatt küldenéd át BT-on a 700 MB-os videót, vagy a 3 GB-os ISO fájlt
-
Ulkesh
őstag
Ha már ilyen vackokat akarnék magammal cipelni, akkor egyszerűbb egy pendrive-ra is felmásolni a hurcolt doksikat és nem kell bonyolítani az életet.
De mint mondtam, mire Te kibányászod a kártyát a készülékedből, berakod az olvasóba, bedugod a céleszközbe, az felismeri stb.
Addigra én már rég elküldtem e-mailben és a célszemély már meg is kapta és olvassa.
De hajrá, ha valamit meg lehet oldani bonyolultabban, akkor miért is ne az legyen a jobb -
Bocha
HÁZIGAZDA
Nem, főleg rendszerfüggő az egész. Hiába azonos a hardver, ha az új rendszeren (tehát ahova portolsz) nincsenek meg azok a library-k és API-k, amik a másikon, akkor cseszheted. Az azonos hardver meg tényleg előny, de nem azt jelenti, hogy most ugyanannak a procinak kell benne lenni, hanem hogy ugyanaz az architektúra, teszem azt ARM.
Legalábbis szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest