Apple iPhone 3GS - agyra gyúrt

Hirdetés

Előszó

Az Apple-től már megszokhattuk, hogy sikertermékei legújabb generációit szinte óramű pontossággal dobálják piacra, így nem is ad csodálkozásra okot, hogy pontosan két évvel az első és egy évvel a második generációs iPhone piacra kerülése után megérkezett a legújabb, harmadik generációs modell, mely sem nevében, sem küllemében, sem tudásában nem különbözik jelentősen az egy éves iPhone 3G-től. Az új jövevény neve 3GS, pár hardveres és szoftveres újítást tartalmaz, utóbbiak jelentős részét viszont nem csak azok érhetik el, akik mélyen a pénztárcájukba nyúlnak és megvásárolják a legújabb készüléket, hiszen annak szoftvere a korábbi masinákra is letölthető — ingyenesen.

Apple iPhone 3GS

Az iPhone körüli hype-ot szívből gyűlölők kiváló céltáblára akadtak az iPhone 3GS személyében, mert tény ami tény, elég szerény azon fícsörök száma, melyek jobbá teszik a masinát elődjénél. Van viszont egy dolog, ami a harmadik iPhone bevezetésekor sokkal jobban ment, mint előtte: a 3GS kis túlzással a világpremierrel egy időben a hazai boltok polcaira tudott kerülni, igaz, egyelőre csak borsos áron, kártyafüggetlenül. Ennek oka, hogy az új iPhone-t már a kezdetektől lehet kártyafüggetlenül kapni a kiválasztott országokban, a hazai kereskedők pedig minden bizonnyal ezeket a modelleket értékesítik tovább, vállalva azt, hogy ha valamelyik elromlik, akkor visszaviszik a vásárlás helyére (jellemzően Olaszországba), az iPhone ugyanis azon kevés Apple termékek egyike, melyekre nem vonatkozik a világgarancia, így a hazai Apple disztribútorok és szervizek át sem veszik őket javításra. Ezen némiképp változtat majd, hogy napokon belül a hazai T-Mobile is felveszi kínálatába az eszközt, s innentől természetesen a szolgáltató a szerviztevékenységet is ellátja - amennyiben az ügyfél tőlük vásárolta a telefont.

Apple iPhone 3GS

A hozzánk érkezett 16 GB-os tesztpéldányt az XXL GSM biztosította, ők már felhalmoztak egy nagyobb készletet a masinából, így üzleteikben bárki megnézheti és meg is vásárolhatja az újdonságot. A csomagolás mit sem változott, a doboz és a gyári tartozékok is a 3G-ből lettek átörökítve, a készüléken kívül tehát egy sztereó headsetet, egy hálózati töltőfejet, egy adatkábelt, valamint a SIM foglalat kiszedéséhez használatos "tűt" találjuk az igényes, fekete színű pakkban.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Hirdetés