- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lirion
addikt
Az iphone azér lesz rosszabb, mert rengeteg mindenben kötik a felhasználók kezét. A telefon mellé duplán veszel rabságot is, egyszer a szolgáltatónál egyszer pedig az almánál.
Tény, hogy mostanra már tényleg egy nagyon remek készülék lett belőle, tényleg jó tudással és remekül lehet bővíteni a sok programmal, de vannak bosszantó hibái is, mint ahogy persze minden más telefonnak.
Használhatóság szempontjából pedig nem ez a legjobb, nem lehet szabadon zenére sem használni, mert szar itunes kell hozzá, videokat is konvertálni kell, este fényképezésre sem használható, az, hogy gps alkalmazás kilép egy telefonhívásnál nevetséges és hatalmas hiba, flash tartalmakkal nem tud mit kezdeni... -
erdoke
titán
Háát, ezt kipróbálnám. Magyarhoz képest tűrhető akcentusom van (de van jócskán), mégse bíznék a felismerő algoritmusokban. Elég sokfélét próbáltam már (PC-re is), és a legjobbak is igen bizonytalanok voltak. Nem hiszem, hogy itt forradalmit alkotott volna az Apple, de nem próbáltam.
-
ZooLee
senior tag
Hátazért talán lehet, hogy még némi fejlesztésre szorul?
Egy másik teszt szerint sem éppen zökkenőmentes a használata:amíg Handrás elkiabálta a mobiljának, hogy a munkahelyi számát kéne hívni, addig én az előző generációs készülékemmel erőlködés nélkül végiglépkedtem a szükséges menüpontokon, pedig azon még a címlista betöltése is egy örökkévalóságig tud tartani.
Egyébként pedig kíváncsi vagyok erre a megoldásra
, mert fárasztó, hogy minden telefonváltás esetén újra kell felmondanom a fél telefonkönyvet.
Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest