Hirdetés
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin topik
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Karunkon az AMOLED-re váltott Fenix 8
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Én általában egyet értek veled, de a BT lekorlátozása akkor is gáz. A kiadók érdekeit is értem valamilyen szinten (egyébként bekaphatják!), de attól a tény még tény marad: a BT nem az igazi az iPhone-ban. Ez negatívum és punktum (attól függetlenül, hogy sokan esetleg nem használják).
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
És az miért baj, hogy egy iPhone-os topicban valaki elfogult az iPhone irányában? Érdekes, hogy más telefon topicjában soha senki nem jegyzi meg valakiről, hogy az adott telefonnal kapcsolatban elfogult. Mert ez a természetes. Csak az iPhone-nal kapcsolatban nem természetes. Elképesztő, hogy egyesek mennyire gyűlölik ezt a telefont!
-
csab2
veterán
Nekem meg azzal van tele a tököm, hogy szeretnék olvasni valami értelmeset egy telefonról, és ehelyett nagyrészt a telefon fikázását olvashatom.
Szerény meglátásom szerint az iPhone-os topicokban először mindig a fikázók vagy a pontatlanságokat írók jelennek meg. Erre regálnak Az iPhone tulajok, jelen esetben Ulkesh.
EGYSZERŰEN NEM BÍROM FELFOGNI, HOGY MINEK OLVASSA EZ IPHONE-OS TOPICOT AZ, AKI UTÁLJA AZ IPHONET!Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz nviktor7 #615 üzenetére
Annyira bírom az ilyet! Mondd, te nem szoktad az előtted írt hozzászólásokat elolvasni??????????????
Az egyáltalán nem zavar, hogy - ahogy Atlantis is kifejtette - ez már le van dumálva? Az a 300 000 forintos ár 1-2 napig élt csak. Azóta 227 900 forint abban a bizonyos boltban. Egyébként már lehet tudni a hivatalos T-s árakat is, arról írj inkább véleményt!
Ezek a hivatalos árak meg...... Egy vicc! A T nagyon le akarja húzni a fanokat!
[ Szerkesztve ]
-
-
csab2
veterán
válasz Atlantis #627 üzenetére
Úgy értettem, hogy ezek a 3GS árak nem zavarnának, ha előtte 1 évig nem lett volna már nálunk is 3G. Akkor elfogadnám, hogy ennyi és kész. De így sokkal inkább lehúzás íze van a dolognak.
Nem mintha vásárlás előtt állnék. (Sajnos.)
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Szerintetek a 3GS-t is meg lehet dominó csomagban venni? Vagy majd csak később?
-
csab2
veterán
Irigyellek ám iZed nagyon, azt ugye tudod? ;-)
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
válasz Viktor0610 #870 üzenetére
Hát az én hozzászólásom igazán nem volt lényeges, ráadásul érdemben sem reagáltam a felkínált iPhone-ra.
Nem kötözködni akarok és természetesen tudomásul veszem a döntésed.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Én joey20-al értek egyet. Ha hivatalos, kártyafüggetlen árat nézünk, akkor az iPhone igenis drágább (160 + 20) mint a Hero (145). Még akkor is, ha a Herohoz veszünk egy 16 GB-os kártyát. Az, hogy ki milyen előfizuval használja a telóját ettől független.
-
csab2
veterán
Egyébként az Ikon csomagot tényleg jók, csak az zavaró, hogy az SMS-ek csak hálón belül használhatók fel.
-
csab2
veterán
Szerintetek várható a magyar nyelv megjelenése? Hivatalosan persze.
-
csab2
veterán
Igen, azt én sem értem, hogy miért nem tudnak normális tájékoztatást adni, hogy hol van.
Ez most OFF, de hasonló:
Annak idején egy bizonyos telefont akartam venni a Pannonnál. Bementem a boltba, ahol közölték, hogy hónapok óta nem is láttak már ilyen telefont, és szerintük a városban máshol sincs (talán még telefonált is egyet az eladó). Megkérdeztem, hogy akkor minek van még fent a honlapon az akciós ajánlatok között? Azt a választ kaptam, hogy valószínűleg azért, mert Mucsaröcsögén vagy Seholnincsfalván még biztosan van 1-2 darab és addig nem veszik ki a rendszerből. Rendesen ki is akadtam akkor.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
Szerintem az a legegyszerűbb, ha bemész néhány T üzletbe és körbeérdeklődsz.
legiaap:
A T kauciót kér új előfizetés vásárlása esetén ah még nem voltál a T ügyfele. Itt a fórumon írták, hogy volt akitől 70 ezret kértek, volt akitől 30-at és volt akitől semmit. A másik 3GS-es topicban volt róla szó.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi hangfal építés
- Milyen TV-t vegyek?
- XPEnology
- Milyen monitort vegyek?
- Sorozatok
- Profi privilégium maradhat a periszkópos iPhone kamera
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.