- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eszlenyek #1978 üzenetére
Ezt a stabilitás dolgot pont az olyan öreg "iphone-motorosok" szajkózzák, mint én is vagyok. Régebben igaz is volt, ha nem jailbreakelt az ember, akkor szökőévenként szaladt valami bugba. Azóta az évek alatt szépen annyi történt, hogy a droid feljött (pl. One UI), iOS meg szépen tele lett buggal, a főverziók megjelenéskor egyre rosszabbak, de mindig helyreraktak mindent úgy a x.3-tól felfelé... mostmeg....a 16-al már x.5nél vagyunk lassan és még hol a vége a bugoknak, sehol... Komolyan, ha találnék mást az Apple watch helyett, mennék a másik oldalra, bár tudom, ott sem kolbászból van a kerítés még minid, maximum többlehetőségem van ugyanannyi bug mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest