- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Oposzumtoszó #1707 üzenetére
Jobb tipp híján:
A zárképernyőn ugyanúgy nyomvatartod az ujjad, a jelenlegit töröld, majd add hozzá újra a képet. Aztán két ujjal nagyíts, vagy kicsinyíts rajta addig, míg nem lesz aktív a gomb.Az a baj, hogy a rendszer erölteti az effectet, és (szerintem) nem lehet kikényszeríteni belőle, hogy ne legyen aktív.
-
válasz
Oposzumtoszó #1705 üzenetére
A kepen, ami be van epp allitva, nem erzekel a telefon melyseget, azert inaktiv. Probalj egy olyan kepet csinalni, amin ember/allat van, pl csaladi foto kozelrol, ilyesmit, ott fogja engedni.
-
válasz
Oposzumtoszó #1473 üzenetére
Kicsit késő a válasz, de nem kell hozzá tok. Tökéletes a "pucér" telefonon is. A mágnes be tud zavarni, de nekem a jogsi, személyi és az egyik bankkártya van benne mióta kijött (2 éve?) és hibátlanul működik minden viszont a nyomtatott parkoló kártyákat tényleg haza vágja..
-
Gicz
addikt
válasz
Oposzumtoszó #1634 üzenetére
Mert nem tudok alatta a legújabb AAA játékokkal kezdeni semmit, nem megy rajt a lightroom, és nem akarok erőforrás pazarlással minden emulálni fordítani stb. nem akarok függőségekel bajlódni, ha meg kellene nyitnom egy parancssort inkább kidobnám a gépet az ablakon.
Egyetem alatt muszáj volt linuxozni, "hálózati oprendszerek" tárgy alatt, sőt munkahelyemen is kellett 1 évig ericcson core node-okon parancssoroznom, és gyűlöltem 1 év után váltottam is. Az egész linuxozást önszopatásnak érzem, ezért kérdezem meg, hogy aki csinálja, vajon miért.
Pl miért jó az, az #1629 nél, hogy miután bebootol 186MB-ot foglal? Nem mindegy? vagy 600MHz-es celeron a gép 256 MB SD rammal?
Ez most kicsit rant szagú tudom, de tényleg csak annyi, hogy én önszopatásnak élem meg, más meg direkt választja, és érdekel az indok.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1552 üzenetére
Az mar nagyon nem jo,ha mar ugyved kell
Meg a 2000-es evek kozepen adtam be szervizbe a sony hifim,javaitas kesz,mentem erte,mutogattak a szamlat ha nem lett volna gari,akkor 38ezret kellett volna fizetnem azert az alkatreszert (valami vezerlo panel volt),amit ok kicsereltek.Eltelt par honap,megint ugyan az a baj elojott,atvittem szomszed muszerheszhez,szetszedte es amit a szerviz kicserelt alkatreszt(allitasuk szerint) ahoz hozza se volt nyulvaHelyette valami ellenallas ment ki vagy mar nem tudm mi.Acer szerviz viszont nagyon korrekt,atol fuggetlenul,hogy a laptopban 6 honap utan elszallt az alaplap.Kerdeztek,hogy megvarom a cserealkatreszt,ami lehet 1-2 honap mire meglesz vagy elfogadom azt a konfigos laptopot amit ok ajanlanak cserebe,igy inkabb kertem az ujat.Futar vitte-hozta kb egy honap volt az egesz ugyfsz. is korrekt volt.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1550 üzenetére
Hu ezen lehetne napokig vitazni
Nyilvan mindenki azt szeretne,hogy ha mar ennyi penzt kifizet,akkor cserebe minden teren megfelelo banasmodot kapjon es olyan keszuleket,ami nem adja be az unalmast par honapon belul.Nekem mazlim volt,mert az elmult kb 20 evben 2x kellett szervizhez furdulnom.Az egyikkel rossz tapasztalatom volt a masik 100% korrekten allt a dolgokhoz.A sony “hivatalos szervizpartner”ami inkabb lehuzas felement el az hamar le is huzta a redonyt…
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1543 üzenetére
Vegyel olyan keszuleket,amit kezzel raknak ossze,es mindet egyesevel ellenoriznek,ott biztos nem lesz hiba,viszont ezert jokora felarat fizetsz.Amig szalagrol jonnek le a termekek,sorozatgyartasban,tobb millio peldanyszamban,addig mindig lesz kozte hibas es ez elkerulhetetlen.Tureshatar mindig van,ami belefer az megy a piacra ami nem az kuka.De egyszeru,el kell menni par gyarba dolgozni es lesz tapasztalat.
En dolgoztam autoalkatresz gyarban,egy termekbol legyartotrak mondjuk 3000db-ot,orankent 10db-ot bevittek ellenorizni,minden megfelelt,kiszallitottak a volvonak pl. az meg szepen vissza dobta,hogy ezt meg azt a hibat talaltak rajta vagy epp nem ugy illeszkedett, ahogy az a nagykonyvben meg van irva.
Az meg,hogy ki volt meg mikor az applenle nem sokat befolyasol,azota megnott a kereslet is,akkor meg lehet elment evente 3millio db most ennek a duplaja.A kedves igazgatok meg nem jarjak be az osszes gyarat,nem nezegetik mi jon le a szalagrol,csak a bankszamlat. -
Joachim21
őstag
válasz
+1, de ha mégis találsz egyet, akkor legyen prémium módon kezelve a panasz és nyaljanak be csontig.
-
Szabi®
addikt
válasz
+1
Így van. Az árhoz mérten legyen egy szint is , meg ne másra mutogassunk " - mert a samsungnál is!".
Tim kuki ne csak a profitot lebegtesse, mutasson is fel valamit, ha már szignifikáns fejlődés nincs . . . -
A.K.
tag
válasz
Oposzumtoszó #1527 üzenetére
Tök jó, hogy a Synology saját alkalmazását kitiltják azzal a felkiáltással, hogy "támogatja a kalózkodást", ezt meg engedik. S persze inkább legyen legalább egy ilyen mint egy sem csak a logikát nem bírom megérteni.
-
aTe014
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #1523 üzenetére
nagyon köszi, ez jónak tűnik, 2ezret megért!
DS Finder-t és DS File-t használom még, azokat természetesen megtalàltam appstore-ban.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #1513 üzenetére
A gyári iOS levelező biztos nem, de gyanítom, hogy az Outlook sem tudja 'push'-ként fogadni a GMail-es leveleket, hanem adott időnként néz rá a szerverre (Fetch new data a beállítások között, asszem a legrövidebb intervallum 15 perc), azért kaphatod meg ömlesztve a leveleket.
A GMail saját appja viszont azonnal küld értesítést, amint új bejövő üzenet van.
Érdemes tényleg ezt használni, elég jól működik (kivéve mikor egyszer-egyszer egy frissítésben gixer van), és ironikus módon tényleg megbízhatóbban értesít, mind ugyanez a droidos app. -
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1513 üzenetére
En mindig ezt hasznaltam/hasznalom,fuggetlenul az ios-tol androidon is.Nem is szoktam rajta semmit buheralni,ahogy fel van telepitve,meg amilyen engelyeket ker azt megadom es kesz.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1511 üzenetére
Igen,sot hamarabb megerkezik az ertesites uj emailrol mint a samsung telon,ugyan azon a halozaton meg szolgaltatonal
Oda legalabb 2-5 percel kesobb jon,de a messenger uzenet is.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #1403 üzenetére
Abban biztos lehetsz!!!!
A telefonod elkorhad a tokban, a tok még virul!😀😀😀 -
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1484 üzenetére
Nekem meg A-s samsung toltofejeim vannak.Meg a 12 pro-hoz vettem C-s fejet,azt hasznalom most is.
-
Reverting
őstag
válasz
Oposzumtoszó #1475 üzenetére
A kartya benne ok, de a magnes es a telo kozt, hat... semmivel sem jobb mint a tolto, szoval ha zsebre rakod es pl. farmer igen csak kell figyelni, mert letolodik, es ha veszed ki akkor meg a zsebedben marad...
Szoval inkabb csak jol nez ki...
-
Reverting
őstag
válasz
Oposzumtoszó #1473 üzenetére
Igen, magsafe tok kell hozza… de parkolokartyat ne rakd bele… :-))
-
kchris78
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1470 üzenetére
Az biztos. Ott volt meg a nokia communicator ami egy nagy wow volt annak idejen (a legutolso verzio).
-
kchris78
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1461 üzenetére
Ne is mondd ujra atfutottam a tesztet
. Viszont 2009-ben volt 180e Ft. Az most mennyi lenne? Hogy igy nyavajgunk az arakon.. Ha a kaja utazas etterem stb arakat veszem a 6-700 siman kijonne...
-
BloodRay
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1458 üzenetére
Pontosan.
Engem kb a face-id, az apple-pay, az üzemidő és az iphone értékállósága tart itt.
Ha az androidos gyártók nem szálltak volna el az árakkal, illetve pusztult volna ki az összes értelmes márka, egyáltalán nem biztos, hogy legközelebb Apple-t vennék.
És nem kell felreérteni, nem szarozni akarom az iphone-t, csak objektíven állni a dolgokhoz. -
Menslee
tag
válasz
Oposzumtoszó #1447 üzenetére
Én is fáztam kicsit a lilától elsőre, de nagyon bejött
Mondjuk annyira szép, mint a 13 P / PM széria zöldje valszeg már sose lesz.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1428 üzenetére
Akkor,csak engem nem izgatnak a fotos kepessegek,foleg egy mobilban
Ha a fent bekuldott kepsort nezem S23 vs 14 PM en kapasbol a jobb oldali kepre mondtam azt,hogy szerintem jo.Foleg ha azt nezzuk,hogy ott feketenek adja vissza a pulover szinet nem szurkenek.Mar csak az a kerdes valoban fekete volt-e rajta
Az also szelfis kepen ott jobban tetszik a S23 kepe.
-
válasz
Oposzumtoszó #1409 üzenetére
128. Most 64 van és elég...
-
Menslee
tag
válasz
Oposzumtoszó #1403 üzenetére
Nekem is van egy ilyen tokom, tavaly október óta használom (felváltva ugyan másokkal) és eddig hibátlan
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Oposzumtoszó #1377 üzenetére
Az UAG tokok a világ egyik legjobb (árértekben is) mobiltokjai!
-
kchris78
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1390 üzenetére
Automata fenyero ha kicsit is vilagosabb van, kulteren kb azonnal feltolja 90-100%-ra. En mindig huzigalom lefele, fogyasztas miatt is. (hiaba van arnyekosabb ha valahogy az erzekelo szembol kapja a fenyt, tobbnek erzekeli mint szubjektiven en magam)
-
Macka
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1379 üzenetére
-
Pawaja79
csendes tag
válasz
Oposzumtoszó #1331 üzenetére
Nem.
-
BloodRay
veterán
válasz
Oposzumtoszó #1326 üzenetére
A készülék az alap 1 év apple garanciát jelzi csak mindenkinek. Az extra plusz kettőt a kereskedő biztosítja idehaza jogszabály miatt. Hivatalos forgalmazónál ugye az extra időszakban is Apple foglalkozik a készülékkel, egyéb bolt esetén meg ugyan úgy kell hogy legyen hozzá a plusz két év jótállás, csak azt a bolt "intézi" és szereli aki szereli gond esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest