- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
o_pegazus_o #3378 üzenetére
Nekem Hyundai i30 kombi, 2022-es, és 14PM. Hibátlan
-
sirály69
őstag
válasz
o_pegazus_o #3381 üzenetére
Nekem Skoda-val (2019) is vannak hasonló gondjaim...
-
sirály69
őstag
válasz
o_pegazus_o #3378 üzenetére
Milyen autóval....?
-
Jano_023
őstag
válasz
o_pegazus_o #3240 üzenetére
Köszönöm. Sajnos már bőr tok nincsen nekik
-
ketrin
csendes tag
válasz
o_pegazus_o #1934 üzenetére
Csodálatos…
-
Sasi001
senior tag
válasz
o_pegazus_o #1934 üzenetére
Tegnap vettem egy feketét meg egy zöldet nem tudom mióta volt ennyi az ára. A mai nappal visszaemelték az árát. A zöld volt 16000ft a fekete 17000.
-
ketrin
csendes tag
válasz
o_pegazus_o #1890 üzenetére
Nalam ugyan ez van. 4G re atalittottam így hibátlan. De ahogy vált 4-5G között kuka. Kertem új simet ugyan ezt csinalja azzal is. Most atraktam fix 4G re így használható de rettentő idegesito
-
Gubu0101
veterán
válasz
o_pegazus_o #1895 üzenetére
Nekem tavaly november-december korul a yetteles sim-el.Atvaltottam telekomra ott volt internet.2-3 hetig kb vacakolt.Azota hibatlan.
-
eszlenyek
tag
válasz
Nekem is yettel e-sim és voda fizikai sim. Mindkettőnél ezt csinálja... Az előző telefonomnál, ugyan ezeknél az útvonalaknál nem volt ilyen hibám.
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
Nálam érdekesebb a szitu. iPhone 14 max ugyan azt produkálta, amit Te írtál. Pár napja át tettettem a kártyám egy sima 14 pro-ba, itt minden rendben! Ki érti ezt
-
Gubu0101
veterán
válasz
Volt nalam is ilyen (yettel fizikai meg telekom e-sim)inkabb a yettelre tippelnek,mert telekom halozaton meg nem bohockodott.
-
válasz
o_pegazus_o #1691 üzenetére
Nincs. Tipp: ahogy veszed elő a telefont, már mehet is a felfelé húzás, és mikor felismer, azonnal lép is be. Nem kell megvárni, míg leolvassa az arcod és aztán húzni csak.
-
Luser2000
addikt
válasz
o_pegazus_o #1686 üzenetére
Talán annyi jelentősége azért lehet (elvben), hogy a vezetéknélküli töltés érdemi veszteséggel megy, illetve képes több hőt fejleszteni. Én úgy tapasztalom, hogy ilyen töltéskor a készülék / akkumulátor jobban melegszik.
-
moordavid
aktív tag
válasz
o_pegazus_o #1686 üzenetére
Nincs. Ugyanannyit szed fel amennyit igényel, és csak akkor fejezi be ha az optimalizált töltés szerint kb ébredsz.
-
válasz
o_pegazus_o #1493 üzenetére
Max.
-
jose999
senior tag
válasz
Ha elég a 128 GB, (a felhasználási szokásaim miatt) biztosan a maxot választanám ugyanazért az árért. Neked kell mérlegelned, tárhely vs méret...
-
Reverting
őstag
válasz
Anno 12pro volt nekem is, szinten 256gb, vissza vittem 14 napon belul, es hoztam a 12pm 128gb-ost… Most mar nem volt kerdes, 14pm…
Egyertelmuen…
-
válasz
Én biztos a maxot venném, de kb. mert egyszer kipróbáltam (11 után 11 pm), és azóta nem kell kisebb. Nagy dög, de pont ez a lényeg, jobb akku és nagyobb felületen a tartalom.
-
válasz
Mindkettő jó vétel, de kérdés neked mik az igényeid. Ha a tárhely nem annyira fontos, de az akkuidő számít és navigáció esetén jobb választás lehet a max.
-
Reverting
őstag
válasz
o_pegazus_o #1490 üzenetére
Az ev elejen a new23-al siman befelezte a PD toltoket, nezzd meg ezzel "AFFCH30" elvileg ingyen posta... ha meg el... :-/
-
válasz
o_pegazus_o #1487 üzenetére
Arra azért készülj, hogy nem egy gyorstöltés bajnok a szett. Kábelen sem, de ha a magsafe-el használom akkor meg pláne nem. (Nekem is 25W fejem van)
-
Gubu0101
veterán
válasz
o_pegazus_o #1481 üzenetére
En noname toltofejel toltom vagy neha samsungal,semmi gond nem lesz.Azt nen tudom hirtelen,hogy adtak e kabelt a telefonhoz
Valoszinu azt venned kell,mert ha addtak,akkor usb c vege van a samsung toltofejen meg usb a csatlakozo.
-
válasz
o_pegazus_o #1481 üzenetére
Szia!
Én is Samsung töltőfejjel töltöm, tökéletesen működik. Azt használtam kábellel is és a magsafe-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest