- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
honeker #2719 üzenetére
Ezek pedig az újdonságai:
iOS 18.2: New features for your iPhone (other than AI) - 9to5Mac
-
embe
nagyúr
válasz
honeker #2676 üzenetére
Ez alapján elég lehangoló a dolog. Bár az állítólagos üzemidő javulás jó lehet.
-
baloo79
tag
válasz
honeker #2610 üzenetére
Én úgy tudom, hogy mp4-be nem tudsz menteni, csak mov formátumba.
Ahhoz, hogy jpg formátumban lásd a fotókat, azt ezen az útvonalon tudod beállítani:Beállítások > Kamera > Formátumok
Itt két választási lehetőséged van.
- Nagy hatékonyságú - ezzel a fotókat és a videókat HEIF/HEIC formátumban mented. Ezzel a fájlméretet is csökkentheted- Leginkább kompatibilis - ezzel a beállítással tudod jpg-be exportálni a fotókat, amikor leszeded a telefonról.
-
baloo79
tag
-
Loik
aktív tag
válasz
honeker #2487 üzenetére
"Pár napja került elő a Motorola Edge 50 Neo specifikációja és renderei, amelyek szerint a prémium kategória belépő modellje Dimensity 7300-as szettel, 6,4 hüvelykes, 120 Hz-es panellel, IP68-as minősítéssel, 68 wattos gyorstöltéssel és a hátlapon immár három kamerával (50 + 13 +10 MP telés szenzor) várható. A képek alapján mindez sík kijelzővel szerelve."
[link] -
Zsolt,72
senior tag
válasz
honeker #2476 üzenetére
Üdv,
Telekomtól vásárolt iPhone
11-em volt az első, amin nem volt hálózati zár (azóta pedig egyiken sem). A beállítások között te is meg tudod nézni (ha pl személyesen vennél használt iPhone-t). Beállítások/Általános/InfoSzerk. korrigálom, mert a 2018-ban vásárolt 6s is független volt.
-
Antosz
tag
válasz
honeker #2403 üzenetére
Illetve 2021 után gyártott telefonoknak nem 12 karakteres a sorozatszáma (hanem csak 10) így nem adja ki a gyártás idejét. Szóval csak a vásárlás ideje, az Apple 1 év garancia és a garancia lejárati idejéből lehet meghatározni hozzávetőlegesen a gyártás idejét.
Elmondom én mire jutottam.
Elővettem a telefon dobozát és meg is kaptam a gyártási dátumot. Mely ezek szerint 2022 december hónap.
-
merqree
őstag
válasz
honeker #2300 üzenetére
Szia,
Ha "pénz nem számít", akkor ahogy én csináltam: vettem egy AppleTV-t (128 GB-os lan/wifi). Nem csak erre jó, de nyilván evvel Te is tisztában lehetsz.
Nekem kész megváltás, hogy van, bárhova viszem, és az otthoni média szerverről bármit tudok vele nézni.
De csak egy ötlet.#2301
Olcsóbb volt nekem venni AppleTV-t, mint TVt cserélni -
bbendre
őstag
-
Kbali
nagyúr
válasz
honeker #2239 üzenetére
Melyek voltak azok a hibák, amiket tapasztaltál is?
Egyre több készülékre kell portolni az aktuális verziókat, várható volt, hogy több hiba marad. Ez sajnos csak rosszabb lesz, de még mindig dícséretes, hogy mennyi ideig kapunk támogatást főverzióban, security patch-ben. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
honeker #2041 üzenetére
Igen, ezek elég fontosak voltak, hogy gyorsan reagáljon a gyártó.
iOS 17.0.1
A local attacker may be able to elevate their privileges. Apple is aware of a report that this issue may have been actively exploited against versions of iOS before iOS 16.7.
és van ott több is: [link]A másik pedig a “költözési” problémát oldja meg: [link] .
-
Antosz
tag
-
kajarin
csendes tag
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
honeker #1858 üzenetére
Erre gondolsz?[Phone by Google]
Szerintem ebből nincsen iOS-verzió.#1860 Szívesen. : )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest