- Prohardver app (nem hivatalos)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iGO Primo
- Google Pixel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz
fornettisuti #2855 üzenetére
Biztosan így van. Céges autóimmal van a gond, egy 2020-as Octaviával, majd az utód 2023-as Karoq-kal is ugyanazt csinálja. Az asszony telefonja szintén i13 és ott is ugyanaz van.
-
Bib
őstag
válasz
fornettisuti #2830 üzenetére
Ja távol áll tőlem, nem akarok én vitatkozni, meg nem is érdekel ki hogy tölti. Elektromos autókat is javítok, nagyfesz akkukat is melyek Li-ion akkuk. Nagyon sokat tudnék róluk mesélni, de nem teszem. Neked van igazad, minden úgy van ahogy írod!
-
Kbali
nagyúr
válasz
fornettisuti #2830 üzenetére
Egy töltési ciklus akkor jön létre, amikor felvett az előző töltés óta 100%-nyi kapacitás, amit jelen esetben 2-3 töltéssel fog összejönni (30-70 között). Szerintem tök felesleges ezen rugózni, a telefon van értünk, nem mi a telefonért/akksiért - pláne nem a következő tulajért. Az i13 még az a készülék, aminél megéri a gyári akksicsere ára.
-
dementor
senior tag
válasz
fornettisuti #2827 üzenetére
Így van ez laptopok esetében is. Komolyabb BIOS-os gépeken paraméterezhető a töltés kezdete és vége százalékban. Mobilok esetében viszont különösen hasznos az általad említett töltés vezérlés.
-
Bib
őstag
válasz
fornettisuti #2827 üzenetére
Ez kevésbé tézis, 20-80% az ideális állapot, a töltésről volt kérdés, nem a szoftveres ráhagyásról.
-
Vandie
tag
válasz
fornettisuti #2752 üzenetére
Akkor így értettem, köszönöm a kiegészítést!
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #2685 üzenetére
Konkrétan semmire. Túl érzékeny. Mindenhova belép, kattint stb. Még ki kell forrnia.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #2685 üzenetére
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #2652 üzenetére
Már megvan a játék neve
-
embe
nagyúr
válasz
fornettisuti #2631 üzenetére
A feleségem 12-esére is ennyi. Vagyis 3,8GB.
-
embe
nagyúr
válasz
fornettisuti #2631 üzenetére
Ez érdekes... Nálam látod a fotón, ennyi volt.
eddie17:
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #2545 üzenetére
Pedig sokat hallom, hogy a 11-ben alul méretezett az akku.
-
Loik
aktív tag
válasz
fornettisuti #2545 üzenetére
A 11 is egy nagyon jó széria volt, rövid ideig használtam. Elsősorban a kijelző miatt (OLED, nagyobb felbontás, fényesebb) váltottam 13-ra. Üzemidőre nem panaszkodtam én sem.
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #2538 üzenetére
Arról sok jót nem hallottam. Párom is 1,5 éve csak panaszkodik rá. Akkuja gyenge az elejétől fogva. Jó ha egy napot bír neki. De nekem a 13 jól teljesít. Már 1,5 éves majdnem. Újonnan vettem, az akkuban 252 ciklus van és 94%-os.
-
merqree
őstag
válasz
fornettisuti #2506 üzenetére
1000 forint, egyszeri díj.
Ennél többet költ minden ember valami más f.szságra, illetve az iPadOS alatt már nem kell megvenni.+1 a wipr-re
-
pcnet
addikt
válasz
fornettisuti #2446 üzenetére
Másodtelefonomban van egy Domino kártya. Nekem nem jött SMS, csak most töltöttem fel az egyenlegemet ésbónuszok aktiválásakor láttam meg, hogy 0 ft most az 5G 1699 helyett. Le is csaptam rá, de érdekes, mert itt a kis város peremén ahol lakom, van 5G, a város központjában meg nincs. Kíváncsiságból nyomtam egy speedtesztet de valami 50/5 mbit/s volt az eredmény. Nagyon karcsú. Itthon nincs értelme 5G-n tartani a telefont mert wifin vagyok, a városban meg nem tudom használni mert nincs lefedettség. Vissza is állítottam a telefonomat 4G-re. Egyelőre hanyagolom az 5G-t.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
-
Antosz
tag
válasz
Nekem alapból 5G Tmobil van. De 2 napot kibír a telefon. Akku most 97%-os.
-
honeker
őstag
válasz
fornettisuti #2373 üzenetére
Probáltam de nem sikerül
-
honeker
őstag
válasz
fornettisuti #2373 üzenetére
-
Pityka_
tag
válasz
fornettisuti #2294 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek az infót
-
Šolaire
veterán
válasz
fornettisuti #2209 üzenetére
Nem azért cseréltem mert jelentős az előrelépés más okai voltak, és köszi de el tudom dönteni hogy elegendőt olvastam e utána. Több mint 2 éves a 11 lassan akksicsere kellene, jó áron jutottam hozzá a 13-hoz, néztem a 14-et is és úgy döntöttem nem éri meg a 60 ezer felárat. Így a 13-at választottam!!! Sokszor nem azért cserél az ember telefont mert jelentős az ugrás hanem ezer más oka is lehet és én sehol se írtam olyat hogy jelentős előrelépés a 13 a 11 után hanem azt hogy a 13 egy jól eltalált készülék!!!
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #2176 üzenetére
Oké.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #2174 üzenetére
Benne van az értesítésben, hogy a javaslat célja az, hogy kevesebbet fogyasszon az akkumulátor, emiatt szerintem teljesen logikus helyen találkoztál vele.
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #2167 üzenetére
Ez az, hogy mennyi idő után sötétedjen el a kijelző. Azaz mikor kapcsoljon ki. Nekem 30 másodpercre van állítva. De a weboldalak olvasásánál, hogy ne sötétedjen el 30 másodperc után, bekapcsoltam a figyelés érzékelőt.
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
Ez egy javaslat, hogy kapcsold be az automatikus zárolást (30 mp és 5 perc között lehet állítani).
Bökj rá az egyik, neked megfelelő időtartamra. -
Antosz
tag
válasz
Nálam az a kijelző beállításoknál van.
-
honeker
őstag
válasz
Az hol van ?
-
Doki42
őstag
válasz
fornettisuti #1887 üzenetére
Nálam auto. ban van, mégis állandóan érdekődik szeretném e
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #1885 üzenetére
A te döntéseden múlik, hogy legyen-e automatikus frissítés, vagy sem.
„Beállítások/Általános/Szoftverfrissítés/Automatikus frissítések” az elérési útvonal. [kép] -
honeker
őstag
válasz
fornettisuti #1861 üzenetére
Igaz de hátha
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1826 üzenetére
Kerestem, nincs ott. Beáll, általánoson belül nincs kisegítő, simán a kisegítőben nem találtam kalibrálást, aztán próbáltam csak a kalibrálásra rákeresni, de csak a térkép menübe van ilyen, az meg nem a kijelzőt kalibrálja. De mondom, nem is kell, mert tök jól működik.
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1826 üzenetére
Nem, csak leszoktam a pubg-ról. A többi ok.
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #1813 üzenetére
Sry. Akkor félreértettelek.
-
Antosz
tag
válasz
fornettisuti #1806 üzenetére
Ezen lehet mosolyogni. Nagybátyám egy nagy múltú Svéd cégnél akkufejlesztő mérnök. Neki hiszek. Ő is a lassútöltést támogatja és részesíti előnybe a mai modern telefonoknál is.
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1786 üzenetére
Egyébként nem nézne ki rosszul.
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1577 üzenetére
Ez kicsit olyan, mintha állnék a fehér fal előtt, és mérgelődnék hogy miért nem kék?! Tudom hogy vehetnénk kék festéket és le festhetném magamnak de nem teszem. Hívhatnénk festőt aki lefesti de azt se teszem. Akár le is tapétázhatnám kékre vagy letapétáztathatnám kékre de azt se teszem. Csak mérgelődök, hogy miért nem kék?!
Nem akarásnak nyögés a vége.Az, hogy az én kép áthelyezési problémámra nincs megoldás, az egy dolog. Legalábbis eddig senki nem mondta, hogy lenne. Ha tudnék megoldást, már megoldottam volna és nem itt koptatnám a fórumot ezzel. Az viszont teljesen más, hogy a te problémádra van megoldás, de nem akarod használni.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
fornettisuti #1577 üzenetére
Ja, arra meg már kaptál választ, hogy miért van ez így.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
fornettisuti #1573 üzenetére
És nem tudod ios-en használni?
3utools-szal nagyjából 4-5 kattintás, ha nem akarod te megad átkonvertálni. -
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1573 üzenetére
Nem feltétlen jelenti az ios megoldása a logikus utat, de ezt választották. Szerintem.
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1570 üzenetére
Ugyanúgy direkt nem elérhető az mp3 kiválasztása csengőhangnak, mint ahogy direkt csinálják a matricákat. Az okát ne kérdezd, de hidd el hogy nem hülyék.
Ez csak nálunk ekkora ügy egyébként, mert kint 2-3 dollárt adni egy albumért vagy csak egy számért nem érvágás, megveszik és beállítják. (Ez lehet az egyik ok.) -
Zsolt,72
senior tag
válasz
fornettisuti #1560 üzenetére
"tetszőleges mp3 beállítása csengőhangnak
tetszőleges mp3 beállítása ébresztő hangnak"Mindkettő másodpercek alatt kivitelezhető, a 3uTools segítségével.
falabu88 - ez a te érdekedben van így (szerintem hasznos megoldás).
-
kelly416
veterán
válasz
Tényleg. Még attól kapok frászt, hogy vagy csengetés ha védőt és média ha védőt egyszerre állítasz, vagy csak médiát, a másikra meg ott a beállítások plusz a némító gomb. Este, reggel kellene valami halk, napközbeni hangos, éjjel csak rezgő megoldás, de így marad a rezgő plusz hangos.
A SwiftKey nem jön be, marad a gyári bill. De egyébként azzal meg diktál a flottul lehet írni. Csak nem mindig tud diktálni az ember... -
kelly416
veterán
válasz
3uTools jó az elsőre, talán a másodikra is. Csak pc kell hozzá.
-
KrAt
veterán
válasz
Utolsora megoldas az egeszseg app, 1 ev utan jottem ra
-
pitiless
senior tag
válasz
fornettisuti #1542 üzenetére
1 nyomás némít, 2 elutasít
-
cszoltaneger
kezdő
válasz
fornettisuti #1538 üzenetére
Semmi baj, csak tapasztalatlan vagyok Iphone-ban.
Most estére lemerült 19%-ra. Gondoltam senki nem jeres, kikapcsolom. Ezek után töltőre raktam és ugyanúgy bekapcsol mintha én kapcsoltam volna be. Ez miért van?
Másik kérdésem hivást elutasítani hogyan tudok? Erre még nem jöttem rá. -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1460 üzenetére
Mivel konkrétumot senki nem írt, (hardveraprón nem találtam),rendeltem onnan ahonnan jónak láttam. Médiamarkt alkalmazottakat nem finanszírozok. Használtan sem veszek 200-ért, így maradt 270-ért 1 év garanciával.
Szerintem 135ért vennél újat ,nem egyet -
merqree
őstag
válasz
fornettisuti #1451 üzenetére
Vannak menthetetlenek…
-
morge
tag
válasz
fornettisuti #1451 üzenetére
Árukereső szerint megbízható bolt minősítést kapott, 2018 óta árulnak.
-
juve600
nagyúr
válasz
fornettisuti #1430 üzenetére
-
papirzsepi93
tag
válasz
fornettisuti #1370 üzenetére
Nem erre a lehetőségre gondolsz?
[link] -
baloo79
tag
válasz
fornettisuti #1402 üzenetére
és kelly416: Köszi, közben rájöttem...
-
kelly416
veterán
válasz
fornettisuti #1398 üzenetére
16.3.1
iPhone 13 (ha ez számítana bármit is) -
Doki42
őstag
válasz
fornettisuti #1370 üzenetére
Szia! Nem rég volt róla szó az iphone topikban, nem lehet.
Sajnos ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- BestBuy topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Futás, futópályák
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest