- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
kajarin #2923 üzenetére
Pl 3 órán keresztül megy a háttérben a youtube, hallgatom/nézem a szokásos műsoraimat. Közben böngészem a netet is. Ez a kombó a jelenlegi samu telómnak az aksiját kinyirja.
Mivel egy telefonra max közel 200ezret szeretnék költeni, és most az MMben 215k az iphone 13, gondoltam akár kipróbálhatnám, mert sosem volt apple telefonom. Elvileg még 4 évig jön rá frissítés, ami nekem tökéletes.
Gondoltam az iphone 15 plusra is, de az 350k. Itt 100% hogy remek az üzemidő.Használt telefont nem szeretnék.
Kb ennyi a történet. -
papirzsepi93
tag
válasz
kajarin #2392 üzenetére
Én mikor otthon vagyok kikapcsolom a mobilnetet mert valamiért a wifi helyett a 4G-t preferálja néha. Nem tudom miért, csak néha észreveszem hogy 4G-t ir.
Amúgy meg majd ha zavar, hogy nagyon gyorsan merülne akkor akksicsere. Ez egy Iphone, amig jön rá szoftver update addig tökéletes. -
kisfiu87
tag
válasz
kajarin #2392 üzenetére
Nem kellene ezzel foglalkozni, úgyis tönkremegy egyszer és vagy váltás másikra, vagy akksi csere. Bírja ahogy bírja
De meg vagyok elégedve eddig, a régi androidos telefon állandóan töltőn volt nagyobb akksival, de mivel az összes újabb telefon féltégla (kb csak apple telefon van kézreálló méretben, vagy samsung de azzal nekem mindig csak baj volt), iphone-ra váltás lett. De szerintem androidra többet nem megyek vissza, ég és föld. -
kisfiu87
tag
válasz
kajarin #2380 üzenetére
Lehet nálad ki van kapcsolva a helymeghatározás részben, vagy teljesen, esetleg jobb minőségű akksit kaptál. Nem azt mondom, hogy nem bírja ki másfél napig, de 8 óránál több képernyőidőt nem tudok kicsikarni (csak statisztika alapján mondom, 60% ot merül kb 4 óra alatt), este is szokott esni 5-7%-ot.
-
törölt tag
válasz
kajarin #1219 üzenetére
Záróképernyőn látszik a csicsamicsa volt a prioritás, nem a funkció, mert nem lett átgondolva. AoD funkciók engem hidegen hagynak. Minit pont úgy kapja fel az ember, vagy zsebből előhúzva, hogy a kezével eltakarja az alulra pakolt értesítést.
Olyat is olvastam töltés közben nem mutatja hány százaléknál tart.
Talán a fenti apróságok visszakerülnek pár alverzió múlva, de én még hónapokig maradok 15-nél.
16-on az időjárás állítólag OMSZ adatból dolgozik, 15 még Weather Channel. Lapozz az időjárás aljára, ott írja a forrást.
-
bbendre
őstag
Én a Google gyári keyboardot szeretem. Abban van 10000 funkció. A Pixelekre meg egy halom exclusive feature ami sajnos Almán nincs. Nekem valahogy mégis az Apple jön be jobban. A Pixeleken sokkal többet félre gépeltem.
Ráadásul van Iphonon rendes jobb click menü másolás/beillesztésenek. Jobb a kurzor pozicionálás is. (Bár ezt már másolta az Android)Szerk
Amit csak a Google keyboard tud a PIxeleken az pl a nyelvhelyesség ellenörzés amit még nem láttam máshol. -
Roland8622
aktív tag
Köszönöm az infót. Akkor az én telefonhasználati szokásaimmal még a végén lehet 1.5naponta kell töltenem. 2.5-3 óra kijelzőidő (ebben benne a böngészés és a közösségi oldalak) kb. 60perc VLC/Netflix + kb. 30perc Waze (de az sem minden nap) és nálam is 1óra telefonálás simán lemegy. Egyre több pozitívum, hogy tényleg ezt a telefont válasszam. Kékben egy 256-ost már el is raktak nekem, biztos ami biztos alapon.
-
la_cc
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest