- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
[link]
lithium polymer battery, or more correctly, lithium-ion polymer battery
lényeg a li-ion technológia alap, az már részletkérdés újakban már nem folyós hanem zselés a trutyi, a lényeg változatlan li-ion módszer, ezért nevezik így a gyártók, tehát az első állításod téves, amire reagáltam a gyártó leírásával, hogy de az van benne, li-ion.
A li-ion polymer nyelvészkedés pedig ha nem tévedek olyan kategória mintha én azt mondanám utcán láttam egy rendőr pisztolyát, te kijavítanál igazából az szolgálati maroklőfegyver. Oké… -
Egon
nagyúr
Nekem 90%-os, de érzetre sokkal hamarabb merül, különösen 40% alatt.
A nagyobb baj, hogy bepárásodott a front kamera, amit bár kitöröltek egy tisztítás során (akkucserére adtam be a telefont, de lebeszéltek róla), de ha párás környezetben van a telefon, akkor 1-2 napig megint nem megy a Face ID, ami azért idegesítő.
Nekem céges van, reményeim szerint jövő év elején cserélik (3 éves lesz), de még nem tudom hogy 15-öt vagy 16-ot adnak helyette... -
snorbi82
senior tag
-
Volband
tag
Az baj, mert ez bizony tükrözi a képet. Legalábbis ezt tartom valószínűbbnek, sem mint azt, hogy 5 év alatt nem tűnt fel, hogy balra van a tv, jobbra az ágy, nem pedig fordítva.
Én konkrétan beleszédülök, mikor az illető mutatni akar valamit, mert amit látok és ami az agyamban van a helyről, az nem kompatibilis.
-
iPhone 11 - 3110 mAh
iPhone 13 - 3240 mAhNincs számottevő különbség, az esetleges gyengébb üzemidőt a többet fogyasztó IPS panel és a kevésbé energiatakarékos 7 nm-es A13 Bionic okozhatja.
Ettől függetlenül én úgy tapasztaltam, hogy nagyon marginális a különbség üzemidőben.
-
JociMilan
tag
Ez nem a beállításokban van.
Az iPhone applikációja a Parancsok. Fent van a telefonodon alapból, hacsak nem törölted.
https://support.apple.com/hu-hu/guide/shortcuts/welcome/ios -
-
Kbali
nagyúr
Nem jól tudod - ha már a köztes verziót fel sem ajánlja, akkor nem tudsz lépkedni.
@Tibee86 - ez sem teljesen igaz, mert általában új főverzió esetén, ha a megelőző frissítést nem tetted fel és még aláírja az Apple, akkor felkínálja a korábbit is, de akkor is lehet egyből a legújabbra menni (saját tapasztalat). -
Kbali
nagyúr
Pont ugyanezt írtam: 5 éves koráig egyszer cserélsz akkut. Ha nagyon vigyázol rá, akkor ez a 4. évben lesz, ha kevésbé, akkor a harmadikban. Most adtam oda a feleségemnek az i13-at, 2 évesen is 90% fölötti az akksija úgy, hogy nem figyeltem a töltésre, akkor töltöttem, amikor kellett (pl: kocsiban a Carplay miatt mindig töltőn van, ez heti 2-3x 2x1,5 óra)
-
törölt tag
-
Mindent bele
kezdő
"Tudják mikor hol vagy"
Kik? Szerinted kit érdekel, te a 28 milliomodik senki éppen hol vagy? Ha ennyire paranoiás vagy akkor Erika írógépen kívül ne használj mást! És remélem az alucsákót alvás közben sem veszed le.
"megtalálom a módját és visszaállok iOS 16-ra"
Sok szerencsét! Ha sikerül, jelentkezz az Apple-nél fejlesztőnek! Akkor talán változtatni is tudnál a sok elcseszett dolgon, nem csak itt fikázni.
-
bbendre
őstag
Ok, két dolog:
- Ha bekapcsolod és bekapcsolva marad attól még nem fognak követni az app-ok.
Ezzel nem kapcsolod ki a követést csak a hozzáférésedet a funkcióhoz.
Szerintem ezt kapcsolgatni teljesen felesleges. Inkább placebo az én véleményem szerint.
(Túl vagyok pár én IT sec, compliance, audit tapasztalaton...) és sokat olvastam ebben a témában...- Nekem be van kapcsolva és nekem sem megy a 17.x alatt. van 171 bejegyzésem, megvannak a signifikáns helyek, de az optimalizált töltés nekem sem megy.
Reddit tele van olyan panaszokkal, hogy nekik sem megy:
https://www.google.com/search?q=ios+17+optimizing+charging+not+working+site%3Areddit.com -
Zsolt,72
senior tag
Ez a probléma:
„este mielőtt rádugtam töltőre bekapcsoltam a helymeghatározást” - Amennyiben KI/BE kapcsolgatod a Helymeghatározás-t, akkor soha nem lesznek meg az optimalizált töltés működéséhez szükséges adatok. Lásd a #2121 posztomat. Elég lenne annyit tenned, hogy bekapcsolod és úgy is hagyod.
-
Zsolt,72
senior tag
Tény, hogy ezt meg lehetett volna oldani egyszerűbben is, szerintem az Apple is rájött erre, mert az iPhone 15-család tagjainál már van lehetőség beállítani egy maximális töltési szintet: [link] .
A Jelentős helyek adatait felhőbe menti az iPhone:
Látható, hogy nálam augusztus 25-e óta gyűlnek az adatok, pedig azóta volt nálam iTunes-on keresztüli rendszer visszaállítás iOS 16.6.1-re, majd ugyanígy iOS 17.0.3-ra és az iCloud-ból visszajöttek az információk mindkét esetben. -
-
Zsolt,72
senior tag
Ha a Helymeghatározást KI/BE kapcsolatod, akkor nem fog működni a „Jelentős helyek” funkció, ami viszont szükséges az optimalizált akkutöltéshez (mert nem fogja megismerni azt a helyet, ahol a rendszeres töltés történik).
Emiatt az sem teljesül, hogy a tanulás során megtörténjen a 9 alkalommal, 5 órán keresztül való töltés, ugyanazon a helyen.
Érdemes volna kipróbálnod úgy, hogy nem kapcsolgatod a Helymeghatározást. Aktiváld, és engedd neki, hogy tegye a dolgát és megtanulja a Jelentős helyeket és azokon belül pedig azt a helyet, ahol rendszeresen végzed a töltést. -
Zsolt,72
senior tag
Azt gondolom, [megtaláltam az okát] .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 24 Hours of Le Mans
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest