- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
az iPhone 14 és 15 akku valami miatt sokkal jobban öregszik. Nekem 3 év után, olyan durva bánásmóddal ami csak lehet még mindig 87%-os. Pedig van, hogy napokig lóg a töltőn és közben navigál. (Volt napi 7-8 óra vezetés) aztán 0 töltés. Volt amikor naponta 3x töltöttem mert annyit fotóztam, stb...
-
Zsolt,72
senior tag
Akkor sajnos nincs más. iPhone 15 esetén az akkumulátor információ mutatná, hogy mikor történt az első használat, de korábbi verziókon sajnos ez nem érhető el.
Ha van MAC, akkor Coconut Battery, ha van Windows, akkor pedig a 3uTools fog neked segíteni. Ez utóbbit használom és az egyik menüpont rengeteg információt megmutat, közte a gyártást is (abból azért lehet nagyjából következtetni arra, hogy kb mikor került forgalomba).
Ezen kívül csak az eladó személy vagy az eredeti számla tud segíteni (ha van).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest