Új hozzászólás Aktív témák
-
Ear001
addikt
válasz
juve600 #2345 üzenetére
Nem szilikon, hanem Aramid, de mindent tud, amit szeretnél. Zseniális egy szerkezet.
-
kelly416
veterán
válasz
juve600 #1760 üzenetére
Sehogy. Este felteszem a töltőre és reggel leveszem. Androidnál már rég rászoktam, hogy semmi takarékosság. Semmit nem kapcsolgatok ki vagy be, nem automatizálok semmilyen ilyet. Bekapcsoltam a telefont, bele költöztem, azóta csak használom. Bluetooth fülesem is van és ügyeletben a miband-emet is használom értesítésre, így azt sem kapcsolom ki soha. Eifi is megy, mobilnetem is van, ráadásul vályog házban lakom ahol a térerő is halovány. Ennek jót tesz a wifi on, mert így a mobilnet nem szívja az akkut.
-
eddie17
addikt
válasz
juve600 #1754 üzenetére
Nekem minden este ki kell lőnöm a Zepp Life-ot, mert ha marad a háttérben akkor 8-10%-ot eszik éjszaka. Ha nincs akkor 0-1%!
Az nem elég hogy a beállításokban kikapcsolom a háttérben frissítést fizikailag ki kell venni a háttérből. Így is jelez és csinál mindent az óra de legalább nem meríti a telefont. Nagyon régóta ez van, nem oldották meg -
Zsolt,72
senior tag
válasz
juve600 #1742 üzenetére
Szia! Nálam aktív marad a wi-fi/mobilnet/BT trió (ezeket nem szoktam ki-be kapcsolgatni), csak az energiatakarékos mód az, amire átváltok éjjelre. Így szokott 2-3 százaléknyit enni. [kép]
Fontos, hogy a tevékenység-megjelenítő részben (azaz alul) ne legyen kék oszlop látható. Ez esetben nyugalomban telt a telefon éjszakája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest