Új hozzászólás Aktív témák
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #4091 üzenetére
Persze, néztem az akkufogyasztást, az appoknál nincs változás. Kb ugyanannyit használ %-ban náluk, mint eddig is. A tegnap este azt csináltam, hogy feltöltöttem 100%-ra (pedig ilyet nem szoktam), reggelig hozzá se nyúltam, még csak rá sem néztem a telefonra és 6.30-kor 68%-on volt... 32%-ot merül úgy egy éjszaka alatt, hogy hozzá sem érek...
8 hetente járok klinikára és ott sajnos szinte mindig vár az ember sokat, általában délután kettőre végzek reggel nyolctól. Várakozás közben mit csinál az ember? Nyomkodja a telefonját. Eddig egy ilyen kis 5-6 órás nyomkodás (persze azért nem folyamatosan) 80%-ról levitte 50-60% közé az akksit, nagy ritkán 40 és 50% közé. A tegnap reggel, mivel már úgy érzékeltem, hogy a 16-oson jobban eszi az akksit, gondoltam feltöltöm 90%-ra, biztos, ami biztos. Ritka eset volt a tegnapi a klinikán, mert a szokásos 5-6 óra helyett már 12-kor a villamost vártam. Kb egy órát a négyből könyvolvasással töltöttem, mire haza értem, kb fél 1-re az akksi 25%-on volt. Botrány és szomorú is vagyok. Olyan jó volt eddig az akksi időm. Mi a frászt csináltak vele?
Egy biztos, én nem változtattam a telefonnyomkodási szokásaimon.
Amúgy az akksim 94%-os és kb másfél éves a telefon. 12 Pro -
oliwire
őstag
válasz
HoldfenyLuna #4084 üzenetére
na még olyat nem próbáltam
mutatsz képet?
-
Sungoo
addikt
válasz
HoldfenyLuna #4084 üzenetére
Én meg fehérre vadászok, mert fekete van.
-
domerator
veterán
válasz
HoldfenyLuna #4055 üzenetére
Csak megjegyzés: legalább 2 esetről olvastam itt az arénán, hogy a bringa rázkódása miatt egy idő után a fényképező autofókusza meghibásodik... ezt is vedd figyelembe.
-
Richie86
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #4057 üzenetére
1 éves, 98%-os az akkuja.
-
Richie86
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #4055 üzenetére
Én szoktam használni a 11 Pro-mat navigálásra. Igaz nem bringával hanem autóval. Egy 3 órás út alatt, kb. 50-60%-ot merül (fényviszonyoktól függ) , de más nem megy csak a navi. Nem tudom ez így segítség-e de ilyen felhasználással kapcsolatban van csak tapasztalatom
Nekem a láthatósággal nincs bajom, az akksi is jól bírja szerintem.
-
válasz
HoldfenyLuna #1569 üzenetére
Nekem tok és tempered glass.
Frissítés rendbe hozta a feloldást, de most meg egy két részen nem érzékel rendesen. Görgetésnél, app megnyitásnál, stb..
Ez most nem sikerült most úgy igazán.
-
2ofthem
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1446 üzenetére
Mire gondolsz? Én azt használom mindkét rendszeren, ios-en egy ideje nem próbáltam, de mikor utoljára használtam működött szépen.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1419 üzenetére
Esetleg erre valaki:
Sziasztok! Van valami opció arra, hogy valami felhívja a figyelmem arra, ha elmulasztott esemény van? Azt tudom, hogy vaku villogás van, de az csak addig működik, míg ott vagyok mellette és éppen jön egy üzenet. De ha már nem vagyunk egy légtérben, mert mondjuk kimegyek valamiért, majd visszajövök, akkor már nincs semmi. Köszönöm! -
CrAzY88
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1404 üzenetére
Köszönöm, ránézek majd amikor kint még világos van, én meg itthon vagyok (most jön 4 nap nappali műszak, szóval tolódik sajnos, és addig lehet hogy teljesen megszokom a jelenlegi tónust).
Azt viszont néztem, hogy csúnyán el lehet tolni vele a színskálát, szóval okosan kell vele játszani. -
sethi
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1343 üzenetére
Ha be van kapcsolva icloudnál is a kontaktok szinkronizálása, akkor fel fogja oda is tölteni. A szinkronizálásokat, mentéseket mindig akkor csinálja ha töltőn és wifin van és a kijelző le van zárva. Az itunes helyett nyugodtan használhatod a 3utools programot is pcn. Sokkal felhasználó barátabb mint az itunes
-
válasz
HoldfenyLuna #1343 üzenetére
1 helyről szinkronizálj szvsz. Én amikor 2 helyről szinkronizáltam duplázódott minden.
-
w333
félisten
válasz
HoldfenyLuna #1340 üzenetére
iTunes alkalmazás van win 10 -re az a legjobb !
Szerk.
Lehet sokan nem tudják de a nem hasznltok karórát akkor is alapértelmezetten figyeli a telefon a mozgásokat, ezt is ki lehet kapcsolni Beállítások / Adatvédelem / Mozgás és Fitnes.
-
w333
félisten
válasz
HoldfenyLuna #1338 üzenetére
Google fiókot adj hozzá (Beállítások/Kontaktok/Fiókok) ... és leszinkronizálja
Névjegyeket, Naptárt, Email -t stb. szinkronizál !
Windows-ra mit szeretnél ? nem értem a kérdést ...
-
w333
félisten
válasz
HoldfenyLuna #1319 üzenetére
Igén én is ezt látom én is, van egy kis sötétkék beütése a keret és kameralencséknél !
De így szép ahogy van ez a fekete szín !
-
telefonmágus
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1312 üzenetére
Ez az iPhone hülyesége sajnos
-
válasz
HoldfenyLuna #1312 üzenetére
Igen ez minden iPhone esetén így van szinte a kezdetektől!
-
2ofthem
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1242 üzenetére
Főleg ha olcsóbb lett volna a 4g-s modell
-
domerator
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1218 üzenetére
-
domerator
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1211 üzenetére
Ezt nem hiszem el... a 11-ben biztosan nem 100%-os volt az akku... mindenesetre akkor is szep teljesitmeny a minitol
-
Richie86
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1135 üzenetére
Majd beírhatnál egy kis véleményt a miniről (ha nem lesz addig topikja).
Ma nagyon megtetszett a Media Marktban...
A feleségem sima 12-t kért, nem akart kisebbet, de könnyen lehet, hogy én a jövőben makd inkább a kistesót választom
Elsősorban akkuidő érdekelne majd, ahogy sokan másokat is. -
domerator
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1135 üzenetére
Szerintem ne sajnáld az átalakítóra a pénzt, vegyél eredetit, akkor biztosan fog menni a headset mikrofonostól. A telefon egyébként tölthető akár az iphone 5 töltőjével és kábeljével is, csak lassabban. Sok helyen írják, hogy jobb a nyugodt, lassú töltés az akkunak. Ha power user vagy, akkor meg úgyse tudsz megállni egy usb-c kábelnél, mert akkor kelleni fog gyorstöltő és/vagy egy powerbank is (vannak powerbankok wireless töltési lehetőséggel, nekem egy samsung 10e mAh tégla van)
-
Razzul
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1099 üzenetére
IKEA 18W-os USB PD töltő ha gyorstölteni szeretnél, valamint az IKEA USB-A - Lightning kábele is jó cucc. USB-C kábelt elvileg kapsz az i12 mellé.
#1087 collecting: Én is remélem, hogy szoftveresen orvosolható a dolog, de ez ránézésre a tünetek alapján inkább tűnik földelési problémának.
-
sethi
senior tag
válasz
A
Az Ikeában is nyugodtan vehetsz kábelt és töltőt. Jó minőségűek és MFI certificatesek. Nekem ami még bevált azok a Blitzwolf márka termékei, de kábelem van a Lidl-ből is -
válasz
Nem a márka a lényeg, hanem az MFI certifikáció. Én Baseusokat használok.
-
válasz
Anker, Baseus
például...
ezek működnek és jó minőségűek -
sfdrakex
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #1078 üzenetére
Az előtted lévő hszben pont erről volt szó.
-
evo87
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1073 üzenetére
Suunto Spartan Sport. Imádom. Crossfit, futás, spartan race... Jó az app is...
-
domerator
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1065 üzenetére
Ebből a szempontból a mini biztosan segít... péntek óta használom, az SE óta ez a telefon, amin tudok egy kézzel gépelni. Nekem sincs nagy kezem, így a lekerekített iphone-ok óta vártam a szögletes dizájnt mint a messiást. Kézben tartani (hogy ne csússzon ki a kezedből mint a babaszappan) is sokkal egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest