- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Bullitz #4112 üzenetére
Nekem S10 készülékem volt, azt lecseréltem egy iphone 8-ra ( a mostani SE ugyanígy néz ki, azzal akartam kipróbálni az IOS-t), de hiányzott az android, így vettem egy S10e-t. Aztán lecseréltem S22-re, de annyira megszoktam, hogy iPhone-on minden működik, hogy visszatértem. Az SE, i11 és i12 közt gondolkoztam el. A méret, a fogás és az ujjlenyomat olvasó miatt az SE a kedvenc. De sajnos nagyon kevéske az akksija
Az i11 még ez a göndör forma, de már FACE ID van, nem ujjlenyomat, de nekem nagyon nagy. Végül az akksi miatt maradt az i12, és kisebb is mint a 11. Viszont különbség, hogy a 12 AMOLED, az SE és 11 IPS. Egyébként az én szememnek az ips a kellemesebb, kár, hogy nincs SE nagyobb akksival :/ Ha csak ki akarod próbálni, akkor vehetsz használtan egy készüléket, aztán megismered.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4092 üzenetére
Esetleg úgy is csekkoltad, hogy éjszaka óránként, amikor te alszol, és hozzá se nyúlsz a telóhoz, milyen appok mennek, nem mennek? Tudod, arra gondolok, hogy csak egy kis csík a zöld.
A főfórumban azt olvastam, hogy van lehetőség visszamenni 15.7-re, lehet jobban járnál, de a mikéntjét nem ismerem, aztán mire stabil lesz, visszajössz. Sajnos, mivel nálam tényleg minden rendben, ÉN csak arra tudok gondolni, hogy valami app nincs még pariban a 16-tal. De én ugye nem vagyok pro ebben a témában.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
SamiCsillag #4089 üzenetére
Sima 12, nincs változás, pedig rohadt sok app van fent nálam. Van, aki panaszkodik erre, így én a saját kis fejemben arra tudok gondolni, hogy nincs még minden app sem optimalizálva a 16-rá, és talán emiatt. Amúgy nézted, hogy melyik app lehet a ludas? Vagy csak úgy érzed, mintha? Ha az utóbbi, az is simán lehet, hogy csak többet volt aktív a kijelző, bár a tapasztaltak azt mondják iphone topikba, hogy az első egy két hétben ez ilyen is lehet.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
oliwire #4086 üzenetére
mármint matricát nem láttál? ha arra gondolsz nagyon sok van, vannak márkás annak, de aliexpressen rákeresel pl iphone 12 skin wrap kifejezésre. Vannak matt színűek, van ami tükrös. De ahogy elnéztem, a legtöbb skin egy egyszerű 3M matrica, úgyhogy még akár venni lehet egyéb boltokban is.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni
Használ esetleg valaki iPhone 11, 11 Pro vagy 12-őt navigáláshoz? Bringás navigációhoz használnám elsősorban, és ebben a három modellben gondolkozom.
Mennyire jól látható direkt napfényben a kijelző? Az összehasonlítót az Apple oldalán megnéztem, innen tudom, hogy a sima 11 és 12 fényereje megegyezik, mindkettő 625 nites, a 11 Pro meg 800, de ezek így számok csak, nem nagyon találok videót, ahol látnám is ezeket való életben.Ugyanígy kérdés az akksi is. A két sima modellre ugyanaz az idő jön ki, a Pro gyakorlatilag egy órát dob rá. Vajon bírná e bármelyik is egy órán át a navit, ha még mellé offline zene is szól belőle, és folyamatos BT kapcsolat is aktív?
Elsősorban használton gondolkozom, de annak az akksija ugye már kevesebbet bír, újonnan max 11 és 12-ben gondolkozom, mert ott tudok készülékbeszámítást eszközölni, és az nem fáj annyira...
Egy iPhone 8-ashoz tudom csak viszonyítani a fentieket, de azt megkapta az unokahúgom ajándékba, igaz, az már sok éves, és annak is 625 nites fényereje volt.
Engem nagyon a kijelző háború nem érdekel, hogy IPS vagy AMOLED. Az akksi jobban érdekel, hogy ne parázzak, mert lemerül, és online jegyem van, a kaller meg közeleg
Minimálisan érint, hogy az AMOLED valamennyire bántja a szemem, túl élesnek találom, emiatt mindig leveszem, amit lehet, bár a kisegítőbe a fehérpont csökkentést az i8-ason is megcsináltam.
A kérdésem az iPhone topikban is feltettem
Bocsánat, ha valaki kétszer látja a kérdésemet!
Köszönöm szépen!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Mostmár van mini topic
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
TheBikerider #1566 üzenetére
Nekem is volt, hogy nem érzékelt, jellemzően a felső részben inkább, pedig csak egy szilikon tokot kapott!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Van droid alatt egy nagyon jó kis menetrend app, ahol mindenféle járatokat adott megállókból kedvencekhez adhatok, mappába rendezhetem, így ha megyek valahová, mindig tudom, hogy ahová 3 féle képpen is eljuthatok, ott éppen melyikkel járok a legjobban. Mindenféle színkóddal láthatom el, így egyszerre láthatom, hogy akár átszállással hogyan jönnék ki a legjobban. Tudtok ilyet iOS-re? A BKK app ezt nem tudja, ráadásul buszmegálló szerint még adhatok hozzá kedvencet, de pl HÉV esetén nem engedi, illetve külön kezeli a kedvenceket aszerint, hogy az busz, vagy HÉV például. Tudom, van még Térkép,ami tervez útvonalat, ma teszteltem is, de azt fel sem ajánlotta, amivel pl ma utaztam végül, pedig csak 10 percet kellett volna sétálnom, ha leszállok a buszról, ehelyett a felajánlott útvonal esetében inkább váratott volna 25 percet a HÉV-re. Megjegyzem a Gugli maps is. Szóval, ha tudtok jó budapesti menetrend appot, akkor várom a neveket 😃
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Az ébresztő hangot nem tudom külön állítani? Az az egyetlen csúszka állít minden média, alkalmazza és ébresztő hangot? Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
2ofthem #1449 üzenetére
Olyan "más", mintha leragadt volna egy korábbi időben. Témák pl jóval kevesebb van rajta, nem ajánl fel emoji javaslatot, nincs méret állítás, nem lehet kikapcsolni, hogy az összes ékezetetes betűt ne mutassa, az app nyelve nem magyar, itt nem érhető el a kurzor mozgatás space billyentyűvel.
De valahogy más appok is ilyenek, pl Wire messenger a Minimanón szürke, a fekete helyett. A Chrome böngészőből pedig hiányzik a lapok csoportosítása funkció. Bár lehet, hogy ez nem annyira az appok hiánya, ha jól olvastam 15-ben lesz majd teljes sötét mód támogatás appokra is.
Az Időkép appja is teljesn más, a Widget olyan szép a másik platformon itt meg nem.Félreértés ne essék, nagyon magával ragadott ez a kisméretű ketyere, de nyilván látok különbséget, és én mindig szeretek belemenni a részletekbe
Próbáltam egyébként előre okosnak lenni, de App Store-t nem találtam weboldalon elérhető verzióban, mint pl a Google Play áruházat, így most utólag okos(k)odom és hasonlítom össze, hogy meddig lehet nyújtózkodni.
@ataman: köszi a feltöltést, nekem pont a nem pro képek a lényegek, akik csak előkapják a telót és lövik a képet számítanak
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Egyébként azt tudja valaki, hogy miért ekkora a különbség az Android vs ios appok között? A SwiftKey alig tud valamit, olyan egyszerű rajta?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Az appos topikban kérdeztem, de itt is szeretnék kérdezni. Droid alatt a Business meg az aCalendar appokat haszáltam, de sajnos ezek ios alatt nem elérhetőek. Olyan appot keresek, ami Gugli fiókkal szinkronizálható és Lehet másolni benne. Pl egy eseményre rámegyek, kiválasztom, hogy másolom és ki tudom választani azokat a napokat, ahova másoljon, tehát ne csak egy darab másolatot tudjak belőle készíteni, mert olyat tudok Köszi.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1419 üzenetére
Esetleg erre valaki:
Sziasztok! Van valami opció arra, hogy valami felhívja a figyelmem arra, ha elmulasztott esemény van? Azt tudom, hogy vaku villogás van, de az csak addig működik, míg ott vagyok mellette és éppen jön egy üzenet. De ha már nem vagyunk egy légtérben, mert mondjuk kimegyek valamiért, majd visszajövök, akkor már nincs semmi. Köszönöm! -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Van valami opció arra, hogy valami felhívja a figyelmem arra, ha elmulasztott esemény van? Azt tudom, hogy vaku villogás van, de az csak addig működik, míg ott vagyok mellette és éppen jön egy üzenet. De ha már nem vagyunk egy légtérben, mert mondjuk kimegyek valamiért, majd visszajövök, akkor már nincs semmi. Köszönöm!
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Az iCloud windows verzióját át lehet valahogy helyezni másik meghajtóra? Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Na, azt hiszem, az én kérdésemre meg van a válasz, nem megy automatikusan az, amit szeretnék, de sebaj, azért megosztom, hátha valakinek még lehet ugyanúgy új infó, mint nekem
Btw, ismeri valaki a cikkben említett AnyTrans progit? A 3uTools már fent van
Köszönöm!
Még egyszer elnézést kérek, hogy ennyit kérdezek Tőletek, de most váltottam, és úgy érzem magam, mint régen, mikor mindenhol kerestem az MMS beállítást az első doidban
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok.
Felvettem a Gmailemet a Fiókokba, telefonon megjelennek a Kontaktok, de az iCloud weboldalon a Kontaktok alatt nincs semmi. Mit rontok el?
Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Ne haragudjatok, ha kérdezek. Kontaktokat felvinni a telefonon kívül csak az iCloud weboldalon tudok? Letölteni Windowsra csak iTunes, iClod és a Fotók van? Köszönöm :)
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
telefonmágus #1314 üzenetére
Huh, akkor megnyugodtam
Nekem ez az első :) 🤗
Mindenkinek köszönöm a válaszát.Egyébként rohadt jól néz ki feketében. Olyan szinten nem adják vissza a képek. Nagyon nagyon halványan vélek felfedezni benne némi kékes beütést, de ezt lehet hogy csak az ilyen árnyalat bubik veszik észre, mint én, ami nem baj. Csak gondoltam leírom :) 🤗
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! MiniManó tegnap megjött, még nem mutatkoztunk be egymásnak, de az rendben van, hogy felraktam töltőre és ettől bekapcsolt?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
domerator #1233 üzenetére
Szerintem ez nagyon szép eredmény. A mostani telóm, ha eléri a 40%-ot onnan zuhanni kezd és szint 5-10 percenként esik 1%-ot, kábé mintha a töltés visszafelé menne. Holnap elméletileg érkezik MiniManó
Óra kérdéshez off. Gondolkozom AW6-on. Mi éri meg jobban, ha a sport előrevalóbb, minthogy az óráról tudjak válaszolni? Egy Garmin/Suntoo vagy AW? Most ugye egy Samsung GWA2-t használok, amiben EKG sajnos még mindig nincs, pedig ezért vettem annakidején, de Androidos telefonhoz, így most őt is cserélem. Erősen gondolkozom, hogy hogyan tovább.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Jerry mini és promax próbatételei [link]
-
HoldfenyLuna
aktív tag
11 v 12 mini battery test
IIlletve akinek esetleg érdekes: hétvégén Lidlben lesz USB kábel :) Most néztem akciós újságban :)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Remélem nálam is ez lesz. Évek óta droidos vagyok, sok mindennel volt már dolgom, eddig a szifon vonaltól féltem, de bízom benne, hogy az a többlet, amit kiadtam érte, az többlet támogatást is nyújt és bízom benne, ha ki is derül valami bibi, ami esetleg nem szoftveres a Mini Manóról (Így neveztem el, remélem szerdán hozza a gólya :D), akkor megfelelően kártalanítják az ügyfeleket, mint annakidején a zöld kijelzős Huaweik, vagy más gyártók esetében.
Én is írok majd róla. Nagyon remélem, hogy nem kell csalódnom.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
domerator #1143 üzenetére
Ja, nem az ár miatt kérdezem, csak alapból nem tudom, hogy a 3,5-esből lightningra maga az átalakítóval mit tudok majd használni. Szóval, keresse inkább egy lightning headsetet, vagy elég az átalakító egyelőre. Még szeretném megtapasztalni, hogy mi merre hány méter, hogyha esetleg mégis úgy döntenék, visszaváltok Androidra (nem szeretnék, de azért nálam mindig van egy mi van ha), akkor ne legyen egy rakás felesleges kanócom, átalakítóm, stb.
A töltés nem zavar, mert este felteszem, reggel leveszem tipus vagyok
A munkahelyemen mindig van töltőm, de most HO-ban meg pláne nem gond.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Nah, ma megrendeltem a Minit Telekomtól
Biztos fogok még kérdezni, mert új vagyok, ezen az oldalon. Egyébként én úgy tudom, hogy ott biztosan független (vagy hogy mondják ezt a mai világban) az összes iphone, meg ugye minden frissítés szolgáltató független, nem úgy, mint az androidok esetében, hogy adott régióban már rég kijött a frissítés, de aki szolgáltatónál vett készüléket, ott meg sehol semmi. Egyelőre van itthon vezeték nélküli töltőm (remélem, azzal fog menni gond nélkül a töltés), mert sajnos usb c tipusú adapterem az nincs, csak A, de kábelem, meg minden másom van, úgyhogy szépen lassan feltöltöm a lihtning készletet fekete darabokkal, nem is értem, miért nincs fehér az Apple kínálatában. Na sebaj. Alig várom, hogy beszámoljak az S10-ről váltás utáni tapasztalatokról. Amivel egyébként semmi baj nincs, amíg csak böngészek, de amint elkezdek vele mást csinálni, úgy elkezd zuhanni az akksi, főleg, ahogy elérek 40%-ig, hogy csak na. Volt, hogy Naviki meg egy kis offline zene, és egy óra alatt gatter...
Hú, rögtön egy kérdés: ha veszek lightningról jackre átalakítót, akkor a sima jackes fejhallgatómnak a mikrofonja fog működni, vagy azzal csak hallani fogok, és lightning végű fülest vegyek, ha a mikrofont is használni szeretném? Illetve ebből adódik is a kérdés, hogyha veszek egy lightning elosztót, aminek mindkét vége lightningban végződik, hogy egyszerre lehessen tölteni is, meg headsetet is használni, akkor ott viszont működik rendesen a mikrofon is, ugye?
Köszönöm szépenMondjuk, ehhez az egyik szolgáltatónál ennyi a készülék, másik szolgáltatónál annyi, azért érdemes nem csak a készülék árat nézni, hanem, hogy mennyi a havidíj. Mert van, hogy többe kerül a havidíjjal a 24 hónap végén az egész buli. Aztán az a kezdeti minusz 30-40 ezer a végén már plusz lesz.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Buta kérdés, de szeretek mindennel tisztában lenni :) Szóval láttam, hogy vannak termékek iStyle-banz, amik nem Apple logósok, hanem iStyle. Ezeket nyilván nem az Apple gyártja, de akkor honnan vannak? Milyen nem apple töltőket, kábeleket érdemes rendelni? Pl láttam egy nagyon jó kis hama USB-s elosztót, amit pl ott nem. Bocsi, de még nem ismerem, hogy itt ki kivel van :) Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Tudom még nincs külön oldala a mininek, de olvastátok hogy akad olyan, hogyha tok is és kijelzővédő is van, akkor nem működik rendesen az érintőkijelző? https://forums.macrumors.com/threads/iphone-12-mini-not-responding-to-touch-correctly-on-lock-screen.2267949/
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
domerator #1066 üzenetére
@domerator Köszönöm :)
Más kérdés: ki milyen sport/okos órát használ? Nézegettem sport órákat, így úgy látom, hogyha a Wear OS korlátokat el szeretném kerülni, akkor marad a "független" Garmin (tehát Fossil pl kizárva), vagy maga az Appla Watch. A korlátok alatt főként arra gondolok, hogy Apple health appal nem működik majd együtt. Persze biztos itt is lehet 3rd party appal szinkronizálni, mint Androidnál. Kültéri kerékpározás, beltéri fittnesz tevékenységhez használnám.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék kérdezni a kialakítás miatt. A mostani készülékem lekerekített, ráadásul széltől szélig (edge) kijelzős, kicsi kezem van, folyton belenyúlok a kezem vmelyik részével, főleg mikor próbálok nyújtózni, hogy elérjek valamit. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ez a szögletesebb dizájn az ezen segít? Bocsi a hülye megfogalmazásért, de remélem értitek mire gondolok :) Tok úgyis lesz rajta, így az, hogy mennyire éles(nek mondják, érzik néhányan - hogy ez tényleg így van, vagy csak a tudat, az meg kiderül), az szerintem ezzel letudva :) Egyébként 12 Mini a. kiszemeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az előző generációnál jobban éhezik a töltőre, mégsem jár hozzá adapter: mindeközben a formai váltás zseniálisan sikerült, dicsérendő az 5G, ügyes az új iOS, a kamerában pedig ismét nem tudtunk csalódni.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vicces képek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest