Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloo79
tag
ugyanolyan kb ugyanazt tudja
Hááát... azért nem, mert ha összehasonlítod a két telefont, akkor a kamerák is jobbak, a processzor is gyorsabb, kijelző is jobb lett, és több az optikai zoom. Persze ez annak jó, akiknek fontos a kamera, mint pl. nekem.

De vannak nyilván negatívumai is, pl. a 12 Pro rozsdamentes acélkerete helyett ott csak alumíniumkeret van, ami szerintem is visszalépés, mint sokak szerint. Na és az iOS 26 sem sikerült a legjobban, ahogy olvasom, bár itt erősen megoszlanak a vélemények, gondolom, attól függ, hogy ki hogyan és mire használja a telefont.
Ennek ellenére én is cseréltetek benne majd akksit a 12 Pro-ban, de majd csak akkor, ha átköltöztem az új telóra. Aztán továbbadom vagy a családban, vagy ismerősnek.SamiCsillag #4400
Köszi a visszajelzést, akkor megnyugodtam!
-
SamiCsillag
senior tag
Mondjuk, ha ezt egy olyannak mondod, aki évente cserélgeti az iPhone-jait még el is fogadnám. Én 5 év után cseréltem és amint írtam is, nem az akksi miatt, hiszen annak semmi baja nem volt még. Egyszerűen csak úgy éreztem, hogy most kell váltani, mielőtt a 12 Pro megadja magát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest