- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moleculez
veterán
válasz
Dilikutya #3720 üzenetére
Aztán használatad is, és belefuttál a 4GB korlataiba? De igazából neked teljesen mindegy mert a Samsung se jó meg semmi se. Pusztán onnan indul a dolog hogy drága. Ezért már tudhat akármit, úgyis belekötsz majd valamibe. Nincs ezzel semmi gond, láttunk már ilyet.
Na, de ha sikeresen kimorogtad magad, várjuk kérdéseidet szívesen segítünk amúgy. -
SeatZola
őstag
válasz
Dilikutya #3720 üzenetére
Ugyan már, akkor itt mindenki vak?
Figyi, ha valakinek van 250eFt-ja egy telefonra, akkor annak legyen havonta 2 gombóc fagyi ára a +200GB-ra is, meg legyen pénze és igénye ne 200Ft-os kínai tokra is rá.. Ha nincs, akkor ez nem neki való. Ennyi.
Tényleg kérlek fejezd itt be ezt a hittérítést. Részemről ez voilt az utolsó hozzád-szólás ezügyben. -
SeatZola
őstag
válasz
Dilikutya #3716 üzenetére
De, sajnos annyival prémiumabb. Amúgy meg ott van a 200 GB felhő alapú tárhely 899Ft-ért havonta, ha kevés a 64 GB. És igen, a prémiumot meg kell fizetni mindenhol. Kocsiban is, telefonban is, tv-ben is, mindenben. Ha nincs rá keret, vagy sajnálod rá, attól még a prémium termék az marad ami, legfeljebb neked nem lesz az. Ennyi! Ezért kár erre több szót pazarolnod, főleg egy Iphone topicban bizonygatni, hogy xy márka mennyivel jobb. És ráadásul nem is az. Tudom, mert eddig azt használtam, mint már mondtam. És nem az FE változatokat, hanem a zászlóshajókat.
-
válasz
Dilikutya #3700 üzenetére
“és eddig még mindenhez volt töltő”
Minimum 1 éves történet a töltő elhagyása.
“próbáltam lebeszélni róla, meg hogy S21-ből 128 GB-ot kap ennyiért, meg normális oprendszert, de hát na”
Ez azért minimum véleményes azértegy Apple termék topikjában.
“még a fényképeket sem lehet normálisan másolgatni, fájlokról nem is beszélve”Mindkettőt lehet.
-
arnyjaro
tag
válasz
Dilikutya #3692 üzenetére
Nyihááá!!
Ezen besz..rtam
Én hirtelen felindulásból vettem 12-est, mert kellett telefon és a Xiaomik ára durván az egekben van. Ha meg lúd legyen jó kövér... Bementem a bótba, kértem egyet, ott meg szépen kibontották, hogy megvan-e minden ami kell hogy legyen a dobozba, mert láttunk már csodát! Bótos néni még fel is hívta a figyelmemet, hogy "nincs ám töttő hozzá", vegyél egyet hamar! Madzag van olyan kicsi végű. Gondolkoztam és rájöttem, hogy mintha a MacBook Airon lenne ilyen?! De a biztonság kedvéért kiderítettem, hogy a bótba is lehet venni, sőt az MM-ben is annyi van, hogy még el is adnak belőle, kb. nem olyan drágán! De viszont van Qi töttőm a Xiaomi fajábul! Az olyan vezeték nélküli rongyrázós, űrtechnológia. Ezt a fostalicska telefont meg ez is tőti! Így hát hazamentem és minden fasza!
Te meg sem nézted a bótba hogy egyáltalán a telefon benne van a dobozba? Felelőtlen magatartás, főleg egy cégvezetőnek való vásárláskor! Ha nekem idejöttél volna egy töttő nélküli szarral, már nem lenne munkahelyed! Vegyél a csúcsgórénak MacBookot is és ha meglátja az ökoszisztémát működés közben, kb. hosszú időre biztos munkahelyed lesz, + kapsz C-s töltőt is ajándékba.
(jó tanácsok egy idén nyárig csak androidot használótól) -
malnabokor
senior tag
válasz
Dilikutya #3705 üzenetére
Nagyot koppantál volna, ugyanis a Samsung S21 szériához is már csak USB-C – USB-C kábelt adnak. "felhasználó csupán a mobilt, a mindkét végén Type-C kábelt, illetve a szokásos SIM-tűt és némi papírt talál odabenn, fülest, jack adaptert és töltőt is külön kell beszerezni hozzá." (forrás). Akkor a Samsung topikba mentél volna elégedetlenkedni?
A főnök pedig valószínűleg jobban járt az Apple-el, minek használjon mást, ami nem érdekli. -
SeatZola
őstag
válasz
Idén januárig fanatikus Samsung hívő voltam, az első Omniától az S20+-ig megvettem mindig minden csúcsmodellt, a Note-oket is. Meg mellette Huawei, Sony, stb-t is. A Galaxy Tabokat szintén az S-től az S6-ig. Meg a Samsung órákat is, meg Buds füleseket. Mindent. Konkrétan utáltam az Apple-t. Nem tudom miért de utáltam. Aztán beleuntam a Samsungba, vettem egy mély levegőt és vettem egy 12 Pro-t január 07-én. Azóta szép lassan eladtam minden Samsungot itthonról, az egész családot áthoztam almára mert normálisan használva szinte mindenben sokkal jobb! Nekem! Vissza nem mennék androidra semmi pénzért. Ha nem hiszed el, keress rá a nevemre a Samsungos topicocban! Ja és nem járok vissza a Samsung topicocba azzal, hogy szarozzam a Samsungot. Akik ott vannak, nekik valószínűleg az van, szeretik. Miért bántsam őket? De ha megkérdezi valaki miért lettem almás, hát annak tudnék mesélni....
-
oliwire
őstag
válasz
Nekem ez a "próbáltam lebeszélni róla" meg egyéb nyilatkozatok mind azt sugallják, hogy zsigerből nem bírod az almát. Szerény véleményem szerint egy 250ezer feletti terméket nem az határoz meg, hogy most kellett-e plusz 4-5 ezer forintot még rászánni egy töltőre.
Ha tippenem kellene, sosem használtál még Apple terméket, huzamosabb ideig, fő telefonként, de minden alkalmat megragadsz, hogy kicsit ócsárold. Javíts ki, ha tévedek, és megy az automatikus "elnézést kérek".
Sok évig használtam androidot, anno 2.1-es rendszerrel kezdtem, most sem okoz gondot a használata. De eszembe nem jutna ilyen hangyaf.sznyi dolgok miatt lejáratni egy androidos márkát.
Nem célom célom az alma hittérítés, de az alaptalan utálat nekem szűk látókörűségre vall. -
trebrona
nagyúr
válasz
Ezt a topikot megtaláltad. Ha a topikindító tesztet megnézted volna, elég egyértelműen leírja a doboz tartalmát. Elég lett volna csak az első oldalt elolvasni. btw S21 dobozában sem lett volna töltő. De ezzel ugyanúgy nem lettél volna tisztában, és most abban a topikban fröcsögnél.
-
Tibee86
nagyúr
-
bbendre
őstag
válasz
Évek óta kötelező az EU által előírt USB-C szabványos töltési lehetőséget adni a felhasználóknak. Ezért van minden Samsung (és hasonló terméken. de még sok elektromos cigiben és egyéb elektronikai eszözökben) USB-C töltő és ezért van az Iphone mellé USB-C - Lightning kábel. És mivel újra fogalmazták az ide vonatkozó előírásokat jövőre pedig már kötelező lesz az eszközökre az USB-C port is nem csak a kábel...
-
oliwire
őstag
válasz
Dilikutya #3696 üzenetére
Nem tudok erre mit mondani, ha már egy iPhone fórumban "lomnak" nevezed a telefont. Nem voltál körültekintő, mert nem érdekelt, hogy mit is rendelsz a cégvezetőnek, utána sem olvastál, előfordult már mással is, van ilyen. Szeretnél javaslatot is kapni, milyen adaptert érdemes, vagy csak kiönteni akartad, ami nyomta a szíved?
-
oliwire
őstag
válasz
Dilikutya #3692 üzenetére
Tényleg erről szólt minden sajtó, hogy nincs benne adapter. De az újabb laptopokon van USB-C slot is, az én cégesemen van 2 is.
Vettem hozzá adaptert is, hogy azért hálózatról is tudjam tölteni, és ki tudjam használni a gyorstöltési lehetőséget. Számtalan jó lehetőség van, nem muszáj az Apple gyári USB-C adaptert megvenni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest