- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Egész jó ez a piros-ezüst kombó.
Komolyan. Azért egy olcsó tolatóradar is visított volna, illetve megkímélt volna ettől az egésztől.
Ma Tesco-nál/ban voltam. Leparkoltam a parkolóban már szinte világvégén, de állhatok én akárhova a szívbajt mindig rám hozzák. Valamiért csak visszanéztem, szembe az autómmal tolat ki parkolóból az opelkadettossapkásvénbarma és talán egy ujjam még befért volna a két autó közé, de hogy ezt nem "tudásból" centizte ki, csak egyszerűen mák volt, mert utána simán lepadkázta kikanyarodáskor a felnijét. Már gondolkoztam rajta, hogy vásárláshoz valami lepukkant ganét veszek, aztán azt törhetik orrba-szájba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest