- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
mekka_kola #7802 üzenetére
.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Vasinger! #5777 üzenetére
Én nem vagyok annyira elnéző, ha belegondolok, nem egy 20e Ft-os kínai androidos csodáról beszélünk. Ráadásul, addig ne tegyenek bele mindenféle új funkciót, míg az "alap" dolgok nem működnek 1000%-osan. Eddig azért szerettem az apple-t és az ios-t, mert tette a dolgát, nem kellett bosszankodni hasonló apróságokon. Egyre kritikusabb vagyok az almás céggel szemben, pedig 2 iphone, egy ipad air és egy macbook air is van a családban és nagyon csipázom mindet.
-
BrandonXXV
aktív tag
Nálam teljesen random jön elő a dolog. Mikor feltettem az új rendszert, semmi ilyen nem tűnt fel. Aztán használat közben többször is, először azt hittem elromlott a gépezet... Most jelen pillanatban tökéletesen működik, tegnap,este viszont egyátalán nem akarta az igazat. Teljesen felhúztam magam rajta, már a kijelzőt püföltem, hogy műkodj, műkodj... 😃
Ez már már olyan érzés volt, mint mikor androidos tabletet használtam rövid ideig. Na azt 5 perc után össze tudtam volna törni! -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5774 üzenetére
Basszus, ez tök alapnak kellene lennie, hogy működjön egy ilyen felületen a több ujjas gesztusvezérlés, úgy gondolom...
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
vadászcsiga #5772 üzenetére
Köszi a választ!
Ez azért elég gáz az apple-től,nem?! -
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Mióta feltettem az ios8-at, azóta a 4 és 5 ujjas mozdulatok nagyon nem akarnak működni. Safarinál konkrétan folyton ez van. Másnál is van ilyesmi jelenség, vagy csak engem tisztel meg az air ezzel a "feature"-el?!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Vasinger! #5317 üzenetére
Ezzel csak az a baj,hogy a telefon és az ipad töltője is kettős szigetelet, hiàba dugod földelt dugaljba,tök mindegy,mivel nincs védőérintkezővel fizikai kapcsolata! Ua.ez igaz a macbook-okra is. Azoknàla a notiknàl van földelés is ami,egyszerüsítve, nem magsafe-es töltő. Nézzétek csak meg a dugvillàjàt!Egyből làtszik a különbség!
-
BrandonXXV
aktív tag
Én az iPhone-omról osztom meg jelenleg a netet a melóhelyen az Air-nek. Egyenlőre elfogadható a dolog, de azért egy eleve 4G-s modell biztosan még kényelmesebb lehet. Csak az a fránya 40e-es "felár"...
-
BrandonXXV
aktív tag
A smart cover egyenlőre nekem elég, de amint lesz valami jobb fajta tok, akkor benevezek egyre.
-
BrandonXXV
aktív tag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam a fórumot, de péntek óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy 16 gb-os wifi-s iPad air-nek. Ma jött meg hozzá a smart cover, ami eddig tetszik. Ha választhatnék újra, akkor is ezt a kombót venném, max annyival másképp, hogy 32 gb-os jobb lett volna, de hát anyagilag ez fért bele. A készülék roppant jól sikerült szerintem, jól bírja az akksia is. IPad 3-ról váltottam és arról megérte a váltás. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest