- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robertoq
őstag
Pedig finoman fogalmaztam.
Egy pártatlan bíró kétlem, hogy meglépett volna ilyet, lévén, hogy még semmi sincs bizonyítva, mi alapján tiltsa be? Fordított helyzetbe mi lenne? Ha a Sasmung betiltatná az iPhone 4-et, mert valamelyik szabványukat használja. Ami súlyosabb esett mint hogy valami hasonlít valamire.
-
Robertoq
őstag
mindegy, hogy szerinted hányan tartják ellenszenvesnek, és milyen érvekkel, (vagy sem). Az a nem mindegy, hogy a Tab lekerült a polcokról, egy ideig biztosan. Ez azért mutatja, hogy nem olyan könnyen cáfolható hülyeség az érvek többsége.
Akinek ennyiből nem jött le a lényeg, annak többől sem fog. Akinek meg igen, de csak kötekedni tud, annak meg mindegy.Válasz egy cikkből:
A végzést akár egy délután alatt is meg lehet szerezni, ha a sértett meg tudja győzni a bírót a bitorlás valószínűségéről. A bíró általában a másik fél meghallgatása nélkül dönt, az iparjogvédelmi jogok bitorlásával vádolt fél csak ez után kérheti a végzés megváltoztatását.Azért mert egy lefizetett / apple hívő bíró hozott egy döntést (aki lehetne Te vagy Everman) azt nem jelent semmit!!! Őszintén szólva sajnálatos, hogy egy bíró meghozhat egy ilyen súlyosságú döntést.
-
Na látod, most azt mondom, hogy egyetértek. Bár személy szerint nem szeretem az iOs-t, de megalkottak vele egy olyan rendszert, amit azóta se nagyon sikerül másnak(bár azért a wp7 sebességben ott van). Rendszer alatt pedig a szoftveres dolgokat, azok hw-hez viszonyított működését értem. Egy szót nem szólnék, ha azért perelne, mert valaki lemásolta a rendszerüket.
De könyörgöm, míg a Nokia azért perelt, mert az Apple nem fizetett nekik azért, mert ők fejlesztették ki a gsm vevőt(hasraütöttem, nem emlékszem, mért ment a per, visszakeresni meg nincs kedvem most), nem azért, mert úgy néz ki az iPhone hangerőszabályzója, mint a 3310-en volt, vagy mert a kameraoptika körül az ezüst keret olyan mint az övék. Azért szerintem nem mindegy.
Minden terméket egyszer valakinek ki kell találni, és utána jönnek a többiek. A világ így működik(ha nem így lenne, 5 cég gyártana a csavartól a vadászgépekig mindent), de ha levédték volna a mosógép, vagy a hűtő, vagy a szekrény, vagy a bicikli formatervét, akkor most baromi érdekes eszközökkel lenne tele az emberek lakása, és ha elmész vendégségbe, a WC helyett a hűtőbe nyitnál be, mert nálad az olyan..
(#401) joey20:
Nem olvastam el az ittenit, mert láttam, hogy javarészt ugyan az. Akkor elnézést, ha más, de szerintem a lényeg mégiscsak az volt mindkettőben nem?
Tudom, hogy személyes a blog, de hozzá lehet szólni, és bármelyik "tábor" írja meg most ott a véleményét, az csak megnyitná a harmadik frontott. Ezért írtam, hogy felesleges volt.. -
Semmi kötekedés, vagy valami, de saját magad cáfolod meg..
Az iPhone előtti időkben is léteztek érintőképernyős telefonok, létezett a multitouch és kapacitív technológia.
Az Apple ölte bele a kutatásba, fejlesztésbe a pénzét
Akkor hogy is van?
Az, hogy ők vállalták a rizikót, az rendben van, bukhattak volna, de ez nem tántorította el őket. De áruljátok már el nekem, hogy az iPhone, vagy az iPad melyik összetevőjét is gyártja az Apple, aminek a kifejlesztésébe dollármilliókat ölt? Tényleg érdekel..
A mobilkommunikációs szabványok nagy részét a Nokia, és a Motorola fejlesztette ki, a kijelzőket sem ők gyártják és fejlesztik, de mégcsak a GorillaGlass üveget sem tudtommal..
Az iPad esetén már fentebb kérdeztem, de akkor újra kérdezném, mert az előzőre sem jött válasz. Azon kívül, hogy megláttak egy piaci rést, és bedobták oda a táblákat, amivel azt kockáztatták, hogy sok pénzért legyártatták és összeszereltették, ami esetleg nem térül meg, mert nem kell kutyának sem, mi az a komponens, vagy akármi, aminek a kifejlesztése(!) milliókba került nekik?
Szerk.: Egyébként pár hsz-el feljebb ugyan ezt linkelte valaki, amit most idekopiztál. Tök felesleges volt. Mint ahogy a bejegyzés is, mert az sem jó másra, csak flame keltésre, amire meg szerintem bőven elég az utóbbi két topic. És most tökmindegy, hogy apple ellenes, vagy mellettük álló bejegyzést írtál volna..
Szerk2.: És még egy tök komoly kérdés. Ha szerinted mind a mai okostelefonok, mind a táblák, egytől egyik azért vannak, mert van az apple, és ezért szarszemetek, mert kihasználják amit az apple kitalált, akkor neked(nektek) az volna a legjobb, ha évente jönne egy iPhone, meg egy iPad, és semmi más hasonló telefon nem létezne, hanem a többi gyártó még mindig csak butafonokat gyártana? Mert a megnyilvánulásodból ez jön le..
-
Peat;)
veterán
Az hogy mi történik a jogban és mi az életben az két különböző dolog. A gyakorlati életben áll amit írtam. Nem jogász vagyok, hanem egy ember aki nem a jog világában próbál nagyokat mondani, szimplán elírja a fizikai világunk fizikai történéseit. Ha nincs annyi termék a piacon, az versenykorlátozás. Tök mindegy milyen alapon, még a másolat betiltása is az, de az ésszerű, én ezt nem találtam annak ti annak találtátok, ezzel nincs semmi baj, attól még a verseny visszaszorul. Másrészt szerintem elég egyértelmű hogy ennek következtében kevesebb termék közül választhat a fogyasztó. Komolyan, kb mint oviban pistikének, aki megkérdezi mire való a ragasztó, úgy kell itt fogalmazni. Vagy mindenki nagyon fasza jogásznak képzeli magát és nagyot akar mondani, miközben ott van előtte ami történik. Tipikus, ha piros a lámpa át lehet menni rajta? Átlagember: nem, bár van hogy megszegem. Jogász: 66 oldalnyi apróbetűs szedet, ami semmire nem ad konkrét választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged