Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Az összes legyet egy csapásra!
Nem csak, hogy ezzel kb. keresztbe tesz minden patent őrületnek, de végre a motorola tulajok is megkapják a garantált supportot.
A gugli megigérte, hogy megvédi az androidos készülékek gyártóit, de hogy ilyen ügyesen, azt szinte senki sem gondolta.
És a legpofásabb az egészben, hogy a guglit egyáltalán nem fogja érdekelni, hogy mennyire veszteséges a motorola, sem az, hogy mennyibe fog fájni neki a magyar, és a többi androidos országban lévő képviselete. -
Depression
veterán
Az első hardver hibás volt. A második gyanús, de legyen az is hardver hiba, harmadikkal boldog volt, míg ki nem jött rá az új szoftver.
Innentől csak az új touchwiz fikázását láttam, bár a felétől már csak átfutottam, mert értelmetlen dolgokba köt bele.Mit nem láttam meg?
-
Depression
veterán
Na, és a motorola, ha már a xoom topicjában vagyunk?
Mert szerintem a touchwiz tényleg egy ratyi ios copy, de mint látod, az aláírásomból is kiderül, hogy nem a kedvenceim a samu termékek.
Na de a xoom? Fogadni mernék, hogy az apple-nek kedvező döntés esetén végig megy egy lopott formatervvel az összes gyártón.Leginkább azért, mert maga a patentben szereplő rajzra is csak hasonlít az ipad, de nem olyan.
Valójában meg ha teljesen szemből nézed meg a sony s1-et, az is teljes mértékben belefér. -
Depression
veterán
Kerüljük itt a forró kását, de a lényeg az, hogy:
1, az apple nem tudta levédeni a tablet-et, mint termékcsoportot.
2, ezért a desing szabadalmával akarja kiiktatni a versenytársakat.Egyrészt abban is egyetértesz, hogy egy tablet nem nézhet ki másképp, mint az a szabadalomban van. Másrészt meg te is folyton a belső tulajdonságaival és a szoftverével véded az almát.
És itt jön a pláne: az alma egy másolt kinézetet védetett le, mégpedig az átlagos tabletPC‑jét.Bocs, de ezt nevezik patent trollkodásnak, legyen az az alma, a rambus, vagy akármelyik nagy cég, ezt értelmes ember nem nézi jó szemmel.
-
Depression
veterán
Na, ez igaz! Apple nélkül nem lenne tablet őrület.
Viszont a világ nem működhetne úgy, ahogy azt az alma szeretné.
Megjelent az iPad, és egy csomó ember megörült, hogy hű, de király! Én is szeretnék ilyet!
Aztán meg jöttek az olyanok, hogy 'hű de király!, de azért mégiscsak szeretnék flash-t', vagy a 'tök hasznos, de nem tetszik a külseje', vagy a 'milyen jó lenne egy ilyen kütyü linux alapon' embőckék. Tehát mertek tovább álmodni.
És most az alma meg mindent elkövet annak az érdekében, hogy ezek az emberek mondjanak le ezekről, mert ők találták fel.Ez olyan, mint a töltött káposzta: Ha az első szakács azt mondta volna, hogy csak savanyú káposztával és rizzsel lehet készíteni, a többit meg betiltaná. Akkor bizony sokan inkább nem ennék, igaz páran meg hozzászoknának.
Vagy pl. a fagyi. A feltaláló azt mondja, hogy csak tőlem, és csak vanillia meg csoki van. Aki meg gyümölcsöset szeretne, az térjen át erre a 2 fajtára.
De ebből egyértelműen az derűl ki, hogy az alma nem az igényeket akarja kiszolgálni. Hanem az 'eszel, nem eszel, nincs és nem is lesz más' hozzáállása undorító.
-
Depression
veterán
Most már világos, értem:
Az android ios copy, a wp8 meg x86-ra való, ergo:Tablet az, amit az apple gyárt, és minden olyan eszköz, amit az apple beperel(t).
Ha meg vetted volna csak picit is a fáradtságot, hogy egyáltalán megnézd, hogy mi is az az arm, és a mobilokon kívűl hol használják, akkor szerintem az utolsó 200 hsz-t megspórolhattad volna magadnak.
-
Depression
veterán
Még mindig a fogalmakon vessződsz, de akkor íme egy hasonlat:
Fogom magam, csinálok egy BMW kinézetű elektromos autót, levédetem, és sikeres leszek vele. Majd amikor meg a BMW akar csinálni egy elektromos autót, akkor beperelhetem, mert külsőre hasonlít az enyémre?Miért harcolsz teljesen egyforma szavakon, lásd pl. a PDA? A PDA kifejezést egy újságíró használta előszőr, és elterjedt. Bocs, de ezeknek a szavaknak semmi, de semmi éles határuk nincs, az eszközök meg mind ugyanúgy néznek ki, és ugyanarra valóak, és ugyanolyan a felépítésük.
De akkor most kontrázok: Ha az androidos kütyükre a gugli azt mondaná, hogy ezek nem tabletek, hanem multimédiás kijelzők, és ez lenne az új kategóriájuk, akkor szépen elhallgatnál, és elfogadnád, hogy ezek más eszközök?
-
Depression
veterán
Na jó, most már elég volt!!!
Egyszer azt mondod, hogy milliókat öltek a fejlesztésbe, és joguk van megvédeni, a következő pillanatban meg azt mondod, hogy a termékcsoportban ők voltak az elsők.
Hatalmas fejlesztés lehetett erre a külsőre odabiggyeszteni, hogy handheld. Tényleg joguk van, hisz legalább 10 percükbe kerülhetett megírni a patentet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged