- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyesz66
őstag
Mikor is mutatták be azt a szifont? 2007 január 9-én volt a bemutató. Novemberig még 11 hónap volt hátra. Januárban persze nem került piacra a szifon, akkor még enyhén szólva is félkész volt, de a bemutatótól novemberig Brinéknek volt 11 hónapjuk, hogy összehozzanak valamit. De ezzel nincs is gond.
-
zotyesz66
őstag
válasz
kopeszgomez #124 üzenetére
OK, ezt majd meglátom én is, tervbe van véve egy Air vétele. De szerintem ez szervizes gond, valószínűleg túlmelegszik és belassítja magát. Annyi biztos, hogy a nejem Minije bizony nem akad a 7-essel, a 4S-e sem és az én öreg 3GS-em sem akad a gyereknél az utolsó 6.3.6-al.
-
zotyesz66
őstag
Pedig ez bizony így van, olvass barátom! Mielőtt kijött a szifon a droid prototípus inkább egy BB-re emlékeztetett. Megvolt az iphone bemutató, mindkét guglis főember ott ült a nézőtéren és sürgősen áttervezték az egészet, ennyi. Ha nagyon nem is szeretnéd, ettől még ez történt.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Parallaxis #107 üzenetére
sajna így van, én csak annyit tehetek, hogy a gátlástalansága miatt én nem veszek samu telefont soha
-
zotyesz66
őstag
"Milyen jó hogy az Apple az iOS-t csak 2-3 készülékre kell hogy optimalizálja. (Maradjunk csak a telefonoknál.)
Míg android fronton egy gyártónak lényegesen több készülékre kellene hogy optimalizáljon. Ebből ered sajnos az hogy androidos telóknál inkább erőből oldják meg a sebesség kérdését."Bocsi, de hol érdekel engem a gyártó nyomora? Oldják meg! Azért a pénzért?
4.4-es droid? A 2.2-től (froyo) nyomják ezt a szöveget folyamatosan. Azért van fejlődés, persze. -
zotyesz66
őstag
válasz
Parallaxis #98 üzenetére
"és inkább egy új szövetséggel, amit ők irányítanak és a Tizennel, mint mobil platformmal képzelik el a jövőt, akkor az Android nagyon hamar a Symbian sorsára fog jutni."
Ezt nem hiszem, a felhasználók szeretik a google szolgáltatásokat és a samu semmi összemérhetővel nem rendelkezik. Van egy piactere, de szerintem súlyosan téved, ha azt hiszi, hogy a felhasználók a guglit lecserélik rá.
Különben semmi sem tart örökké, az Apple sem, a Samsung sem, de még az Intel sem. A Lloyd biztosító is több mint 100 éves volt, de simán bedőlt, mint akármelyik cég.
A többivel egyetértek! -
zotyesz66
őstag
válasz
Peterson_ #48 üzenetére
A samu egy baromi nagy cég. De BAROMI nagy. És úgy gondolták, hogy megtolják egy kicsit a marketing büdzsét. Ennek köszönhető a siker és a kezdeti apple nyúlásoknak. És persze szoftveresen adják a kötelező minimumot. Semelyik másik cég nem költött ennyit marketingre (Samsung olimpia, Samsung Oscar díj, Samsung metrómegálló, stb.), az Apple sem, igazából a felét sem, az MS költ még elég sokat, csak kicsit késve.
-
zotyesz66
őstag
válasz
Nuada herceg #39 üzenetére
nem csak a rendszer fut gördülékenyebben... minden, meg köll nézni egy sunspider tesztet.
más kérdés, hogy egy közepesen összerakott droid is használhatónak mondható, én sem fizetnék ki 220-at egyik telefonért sem, de ha már annyiba kerül, akkor inkább egy szifon.
droidos telefonért szvsz nem normális, aki 50k-nál többet kiad, ebből a szempontból xiaomi hongmi a nyerő és az rendesen össze is van rakva szoftveresen is. -
zotyesz66
őstag
válasz
Nuada herceg #7 üzenetére
...amin pont kétszer olyan jól futnak a cuccok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged