- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Valami ilyesmire gondoltam. De látom, Neked valóban céleszköz kell
-
nbg
senior tag
Router? Milyen router?
Amugy csak BT-ra van szuksegem, egy regebbi autoba akarom behegeszteni, egy odb stick + torque kombo hasznalatra.
-
helixP
nagyúr
Állítólag.
Illetve ezzel már próbálták és megy: ZTE MF 637 HSUPA. -
nbg
senior tag
Vajon elboldogul egy USB-s Bluetooth stickkel ,egy OTG kabelen keresztul?
-
DavidSolo
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem anno egy ilyen gépet, és most szeretnék megosztani pár dolgot veletek, hátha lesz olyan akinek hasznos lesz.
Szóval én az alap gyári launchert nem igazán kedveltem, mert nem tudtam rájönni ,hogy legyen csak egy kezdőoldalam ezért átálltam az Epic launcherre ami a gyári KitKat launcher módosított változata.Play store-on elérhető. Ezzel viszont az a gond, hogy a dock-ot nem tette át fekvőmódba csak a widgeteket és az ikonok orientációját. Tehát a dokk ott maradt a jobb oldalon függőlegesen, ami engem zavart. De ma teljesen véletlenül sikerült megoldanom ezt. Átírtam a kijelző lcd densytit 100ra, és ezzel aktiváltam a Tablet üzemmódot (custom romokat használók tudják mire gondolok) ezáltal a status valamit navigation bar is sokkal vékonyabb és szebb lett, nem foglal el annyi helyet mint eddig.
Ezt bárki megteheti csupán rootolni kell az eszközt és letölteni egy bulid.prop szerkesztőt.
Roothoz a Vroot-ot ajánlom, nekem pikk pakk megcsinálta. Bulid.prop szerkesztőt pedig az elsőt amit kidob a play store. -
rosco111
csendes tag
Hello!
Olvastam, hogy Angry birds Go-ról is írtatok.
VEGA D7124 DualCore vagy BEEX S2 B Dual-Core lenne 20k kürül euronicsben, menne valamelyiken ez a játék, vagy esteleg tudtok mondani alternatívát ebben az árkategóriában?
-
modd3r
őstag
Így van, én is ilyet vettem a keresztfiamnak karira, és imádja!
Szintén Angry Birds, Hungry Shark Evolution megy rajta, de még az Angry Birds Go is elfutkos rajta.
nem voltak nagy elvárásaim a 10 ezres ár hallatán, de ennyit minden további nélkül megért a gép EGY GYEREKNEK! -
AeSDé Team
őstag
Ez semmire nem jó, én meggyűlöltem az alatt a 10 perc alatt amennyit nálam töltött ez a tablet. Barátnőmnek van ilyen. Szerinte gyors, persze hogy az mert neki "buta telefonja" volt előtte. De ez android rendszerrel egy vicc, használhatatlan. A kijelző pocsék, az érintéseket kb. úgy érzékeli mint ha rezisztív lenne.
A régi mobilomat szidtam a lassúsága miatt, de ez még rosszabb :S
-
haris
őstag
Nálunk karácsonyra hozta az angyalka. Nem értem a sok fikázót. Végigolvasva a fórumot, a többség a földig fikázza ezt a gépet, pedig messze nem olyan katasztrófa a helyzet. 1 éve a Ghoo 7000s 30ezerért best buy volt, ez meg most ipari hulladék.
A gyerek simán játszik vele (Angry Birds összes kivéve a Go!, LegoDuplo Train,Hill Climb Racing, Fruit Ninja stb) , videót néz, én pedig örülök, mert azóta nem az én telefonom van veszélyben, hanem "csak" egy 10 ezres gép, ha rájön az engribörcözés.
Én is szoktam használni alkalomadtán, ennyiért simán vállalható.
Megérte.Ja igen, tudom gyökér vagyok, mert ezt a szart megvettem.
-
gtasystem
őstag
válasz
majcsika #202 üzenetére
köszi de az enyémet azóta már meg is vették..
GuruZone: szerintem sem rossz a cucc, ennyiért meg pláne..
a kijelzője lehetne jobb de amúgy első tabletnek teljesen korrekt..
én overmax base-t vittem vissza 1-et mert nagyon gyorsan merült..
annál pl. ez a beex jobb akkuilag.. -
GuruZone
őstag
BeeX S1 (12222 - 14000 Ft)
eladott mennyiség (december) ..... 116
hibás készülékek száma (dec) ........ 0
eladott mennyiség (év) .................. 90
hibás készülékek száma (év) .......... 0DPS Dream 7 (12400 - 14987 Ft)
eladott mennyiség (december) ..... 243
hibás készülékek száma (dec) ........ 0
eladott mennyiség (év) .................347
hibás készülékek száma (év) .......... 5a két ünnep közt várhatóan azért hoznak vissza belőlük!
ez az arány azért teljesen korrekt egy ilyen "occó" cucctól!
midnezek fényében még mindig fenntartom véleményem, első tabletnek ideális bármelyik, piciknek meg pláne.
-
GuruZone
őstag
válasz
Gabeszkutya #203 üzenetére
hétvégén várható a tömeges visszahozatal, ha gagyi a kütyü. Én még mindig tartom a véleményem, hogy kevés hibás lesz,
hétvégéig fogok szivárogtatni eladott/visszahozott darabszámokat decemberről, mit tippeltek arányban?(Beex S1 és DPS Dream 7 lesz a terítéken)
-
Gabeszkutya
tag
Helló. Kinél döglött be eme csodakészülék? (nálam még műxik)
-
desolator
senior tag
Egyébként a Plants Vs Zombies 2 -is jól játszható még rajta én azt tolom vele
Amúgy én újság olvasásra és filmnézésre használom a vonaton, arra tökéletes. Meg gyári böngészővel a netezés is viszonylag gördülékeny.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Revolut
- OLED TV topic
- Civilization VII
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- HP EliteBook 650 G9 12. generációs i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest