- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Valami ilyesmire gondoltam. De látom, Neked valóban céleszköz kell
-
helixP
nagyúr
Állítólag.
Illetve ezzel már próbálták és megy: ZTE MF 637 HSUPA. -
helixP
nagyúr
válasz
Gabeszkutya #199 üzenetére
Ennek a tabletnek erős.
gtasystem: Maverick? Mondjuk ahhoz, hogy offline keress komolyabb navi software kell már.
-
helixP
nagyúr
válasz
Gabeszkutya #192 üzenetére
Kicsit más egy Full HD 3D játék, mint egy Ogg, vagy avi file. Egyébként is ezen a kijelzőn 3D-t?
-
helixP
nagyúr
válasz
Gabeszkutya #190 üzenetére
Nem is a hellyel van a legfőbb gond nagyon kevés a hardware. Nagyon.
-
helixP
nagyúr
válasz
Gabeszkutya #187 üzenetére
Ne is próbálkozz! El sem fér rajta SD-kártya nélkül.
-
helixP
nagyúr
Tökéletesen használja a családtag az általam előzetesen megírt funkciókra. 10.000 forintot maximálisan megért. Egyetértek veled, hogy 13-ért meg +++ már nem.
A betekintési szöggel egyetértek. A tapintás nálam teljesen jó. Szaggatni meg alapfunkciók közben nem szaggat. A felbontást tudtad, amikor megvetted, mint ahogy a kinézetét is -
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #144 üzenetére
Megint nem olvasol: ettől a táblától várok el ennyit. Van már 2 a családban mind a kettővel más elvárásaim voltak, más összeget is költöttem rá, más minőséget is kaptam.
Ez így korrekt. 10.000 Ft-ért ezt vártam, ezt kaptam. Nem adtam alá egyáltalán, mert ahhoz, amit elvárok tőle nem kell jobb. Jobb kijelzővel meg már nem érte volna meg, mert akkor nagyobb proci kellene, az meg további plusz költség és számomra felesleges funkcionalitás bővülés.
Értsd meg: célgépet vettem, ehhez mérten jó áron. -
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #137 üzenetére
Nekem ott a Speedshop, aki nem egy pl. Senzheni cég, ha kell gari, ott vannak ők.
Amit meg mondtál, hogy csalódnak az emberek. Ha nem néznek megfelelően utána, ha nem kérdeznek meg egy hozzáértőt, meg is érdemlik. Az ilyen nem tudatos fogyasztókat nem tudom sajnálni. Semmilyen terméket nem szabad megvenni utánajárás nélkül.
Hazudik a specifikáció? Nem. Meg lehet nézni előtte az üzletben? Meg. Nincs itt hiba. -
helixP
nagyúr
válasz
janos1988 #134 üzenetére
Látom, hogy read only-ban vagy elég rendesen, ugyanis képzeld: vettem egyet. Önmagában egy készüléket nem lehet értékelni. Azt kell megnézni, hogy mire kell, és arra megfelel-e? Olvass vissza és nézd meg, hogy reálisan értékeltem, kidomborítva negatívumot és pozitívumot.
Olvasásra jó. (e-mail, könyv, web). Szeretnék rajta filmet nézni? Nem. Szeretnék rajta 3D-t játszani nem. Sakkozni lehet rajta? Lehet.
Tízezret megér erre? Meg. Ezekre a funkciókra megelégedéssel használom. -
helixP
nagyúr
válasz
zotyesz66 #125 üzenetére
Tény, hogy szar a kijelzője, nincs vita közöttünk, csak szemből adja a normális képet, 5-10 fokkal fordítva már nem. De ez arra, hogy e-mailt írj és olvass vele, böngéssz, könyvet olvass, elég. Még filmet nézni is elmegy, bár megértem, ha valakinek már arra nem.
Még egyszer mondom 10.000 Ft. Tíz. Ha egy évadnyi buszútra, kitart, már megérte. -
helixP
nagyúr
válasz
razorka777 #115 üzenetére
Ja, hátez konkrétan ugyan az. 15-ért valóban nem éri meg.
modd3r: Tegnap beszéltem az előadóval és mondta, hogy nagyon hamar elkapkodták a 100-at 1 óra fele már nem volt az akciósból.
-
helixP
nagyúr
válasz
DavidSolo #102 üzenetére
Nekem is itt van előttem, arról pötyögök (van még mellette 2 tablet, amit rendszeresen karbantartok, egy saját meg egy amit karbantartok, szóval egy pici összehasonlítási alapom van). Egy valami van, ami tré, az a betekintési szög, ha nem szemből nézed, akkor már interválódnak a színek, de ezt vártam 10 ezerért. Amúgy pontosan érzékeli az érintéseket.
4.2 JB, egy maghoz képest gyors, akadás nem sok volt eddig. XP felismeri lazán háttértárnak (ami mondjuk egy Acer tabletről már nem mondható el).
Hírek, e-mail, dokumentum olvasás. Ennyire lesz használva és erre elég is. Könyörgöm 10.000 Ft ennyiből nem vásárolsz be egy hétvégére, és nem tankolod meg az autódat.Apropó: Root, cwm, custom rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged