- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Yettel topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidSolo
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem anno egy ilyen gépet, és most szeretnék megosztani pár dolgot veletek, hátha lesz olyan akinek hasznos lesz.
Szóval én az alap gyári launchert nem igazán kedveltem, mert nem tudtam rájönni ,hogy legyen csak egy kezdőoldalam ezért átálltam az Epic launcherre ami a gyári KitKat launcher módosított változata.Play store-on elérhető. Ezzel viszont az a gond, hogy a dock-ot nem tette át fekvőmódba csak a widgeteket és az ikonok orientációját. Tehát a dokk ott maradt a jobb oldalon függőlegesen, ami engem zavart. De ma teljesen véletlenül sikerült megoldanom ezt. Átírtam a kijelző lcd densytit 100ra, és ezzel aktiváltam a Tablet üzemmódot (custom romokat használók tudják mire gondolok) ezáltal a status valamit navigation bar is sokkal vékonyabb és szebb lett, nem foglal el annyi helyet mint eddig.
Ezt bárki megteheti csupán rootolni kell az eszközt és letölteni egy bulid.prop szerkesztőt.
Roothoz a Vroot-ot ajánlom, nekem pikk pakk megcsinálta. Bulid.prop szerkesztőt pedig az elsőt amit kidob a play store. -
DavidSolo
csendes tag
Helyzetjelenés.
Megszereztem a gyári firmware-t amit nagy nehezen de sikerült kicsomagolnom, és kinyerni belőle a systemui.apk-t. most minden remek.
Ha bárkinek szüksége lenne a firmwarre keressen bátran. -
DavidSolo
csendes tag
Mégy egyszer szeretném megkérni a kedves fórumozókat, hogy ha valaki berootolja a gépét, kérem küldje el nekem a systemui.apk-t.
Írtam a hivatalos szerviznek, sajnos nem adhatnak ki se firmwaret se annak részeit, ezért csak sajnos rátok számíthatok.
Vroot-al szépen be lehet rootolni, nem kell tőle félni, kb 1 kattintás mert a program minden megcsinál helyettünk. A lényeg csak annyi ,hogy az usb hibakeresés legyen bepipálva és OK-ézzuk le a tárhely csatlakoztatást (hogy a windows feltelepítse az illesztő progikat stb...) ha megvan a root, csak egy másik superuser kell. Én a Supersu-t tettem fel, ez automatikusan leszedi azt amit a root feltesz és nincs ütközés.
Előre is köszönöm! -
DavidSolo
csendes tag
válasz
gtasystem #167 üzenetére
supersu-val lehet unrootolni.
megnéztem rom managerbe és a szerint 1080mhz-n megy a cpu.
Az adw-t én is poróbáltam, de most az Epic launchernél maradtam (gyári kitkat kis plusszokkal)
Ha berootolod, szívesen fogadnám a systemui.apk-tanélkül kicsit meg vagyok lőve. mindent kipróbáltam ami csak eszembe jutott, de nem jutottam megoldásra.
-
DavidSolo
csendes tag
Nem bírtam magammal. Berootoltam a gépet, minden jól ment, a root is tökéletesen működött mindent megcsináltam amit akartam. Ekkor gondoltam még egyet és kitaláltam, hogy kiteszem a virtuális menu gombot a többi virtuális gomb mellé (alapból nem ott jelenik meg a menu gomb, az alkalmazásokban sem). Van erre egy app a Store-on gondoltam kipróbálom. Nos nem jártam teljes sikerrel. Sikerült elrontanom a systemUI.apk-t. most nincs se status se navogation bar-om. Ha valaki már szintén berootolta az ilyen eszközét és van pár perce, legyen olyan kedves és küldje át a systemui.apk-t. (system/app mappa) köszönöm!
-
DavidSolo
csendes tag
Reggel olvastam a hírt, gyorsan rendeltem is egyet. Most arról írok ès azt kell mondanom ,hogy ennyi pénzért megérte. Nyilván nem felbontás bajnok és benchmarkot sem érdemes futattni,de 9990ért én nem is várok sokat. A sebességgel nincs gond egész fürge a gép, az érintésérzékenysége is megteszi, alkalmazások közt gyorsan vált. Meg meg akadások természetes vannak. A csomagtartalma: tablet, gyenge minőségű fülhallgató, micro usb kábel, töltő (nem micro usb-s, vékony tűben végződik) amugy sok előretelepített alkalmazással jön a cucc, kapunk 150GB felhő tárhelyet, deezert, újságost, könyves alkalmazást. Ha még kíváncsiak vagytok bármire kérdezzetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest