- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
DavidSolo #168 üzenetére
ezt nem ígérem mert elvileg nem az enyém lesz, ezért nem akarom elbarmolni..
adw-n lehet állítani sebességeket, meg le lehet szedni a fölös képernyőket..egyelőre ez elég..
az epic-et nem ismerem..
cpu-t szerintem akkor érdemes állítani ha az akksi is bírja, nekem most kért töltőt 19%-on van és pár órája már basztatom..
szerintem ez nem rossz..legalábbis az overmaxhoz képest.. -
helixP
nagyúr
válasz
DavidSolo #102 üzenetére
Nekem is itt van előttem, arról pötyögök (van még mellette 2 tablet, amit rendszeresen karbantartok, egy saját meg egy amit karbantartok, szóval egy pici összehasonlítási alapom van). Egy valami van, ami tré, az a betekintési szög, ha nem szemből nézed, akkor már interválódnak a színek, de ezt vártam 10 ezerért. Amúgy pontosan érzékeli az érintéseket.
4.2 JB, egy maghoz képest gyors, akadás nem sok volt eddig. XP felismeri lazán háttértárnak (ami mondjuk egy Acer tabletről már nem mondható el).
Hírek, e-mail, dokumentum olvasás. Ennyire lesz használva és erre elég is. Könyörgöm 10.000 Ft ennyiből nem vásárolsz be egy hétvégére, és nem tankolod meg az autódat.Apropó: Root, cwm, custom rom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest