- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidSolo
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem anno egy ilyen gépet, és most szeretnék megosztani pár dolgot veletek, hátha lesz olyan akinek hasznos lesz.
Szóval én az alap gyári launchert nem igazán kedveltem, mert nem tudtam rájönni ,hogy legyen csak egy kezdőoldalam ezért átálltam az Epic launcherre ami a gyári KitKat launcher módosított változata.Play store-on elérhető. Ezzel viszont az a gond, hogy a dock-ot nem tette át fekvőmódba csak a widgeteket és az ikonok orientációját. Tehát a dokk ott maradt a jobb oldalon függőlegesen, ami engem zavart. De ma teljesen véletlenül sikerült megoldanom ezt. Átírtam a kijelző lcd densytit 100ra, és ezzel aktiváltam a Tablet üzemmódot (custom romokat használók tudják mire gondolok) ezáltal a status valamit navigation bar is sokkal vékonyabb és szebb lett, nem foglal el annyi helyet mint eddig.
Ezt bárki megteheti csupán rootolni kell az eszközt és letölteni egy bulid.prop szerkesztőt.
Roothoz a Vroot-ot ajánlom, nekem pikk pakk megcsinálta. Bulid.prop szerkesztőt pedig az elsőt amit kidob a play store.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Playstation Portable PSP gépek 24 990Ft-tól! Fat/Slim IPS Kijelző, CFW, Új akksik!
- Asztali PC , R7 3800X , RTX 3070 Ti , 16GB RAM , 1TB SSD
- ASUS brand PC régi játékokhoz (Pentium D 2.8ghz, 1GB DDR2, 7200GS, 160GB)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest