- Apple iPhone 17 - alap
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Harmadjára is bemutatta ugyanazt a Huawei
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DavidSolo
csendes tag
Sziasztok!
Én is vettem anno egy ilyen gépet, és most szeretnék megosztani pár dolgot veletek, hátha lesz olyan akinek hasznos lesz.
Szóval én az alap gyári launchert nem igazán kedveltem, mert nem tudtam rájönni ,hogy legyen csak egy kezdőoldalam ezért átálltam az Epic launcherre ami a gyári KitKat launcher módosított változata.Play store-on elérhető. Ezzel viszont az a gond, hogy a dock-ot nem tette át fekvőmódba csak a widgeteket és az ikonok orientációját. Tehát a dokk ott maradt a jobb oldalon függőlegesen, ami engem zavart. De ma teljesen véletlenül sikerült megoldanom ezt. Átírtam a kijelző lcd densytit 100ra, és ezzel aktiváltam a Tablet üzemmódot (custom romokat használók tudják mire gondolok) ezáltal a status valamit navigation bar is sokkal vékonyabb és szebb lett, nem foglal el annyi helyet mint eddig.
Ezt bárki megteheti csupán rootolni kell az eszközt és letölteni egy bulid.prop szerkesztőt.
Roothoz a Vroot-ot ajánlom, nekem pikk pakk megcsinálta. Bulid.prop szerkesztőt pedig az elsőt amit kidob a play store.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 - alap
- BestBuy topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Call of Duty: Black Ops 7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elden Ring
- Battlefield 6
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest