- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
Csapoati #137 üzenetére
4-5% az előny nyers erőben, ez kb semmi, a hátrányokat meg már felsorolták (fogyasztás, hűtés, stb). mindezt 7 nm-en. hát bravó. bár az, hogy a 7nm közel sem olyan jó, az valóban nem az amd sara, de erről is volt korábban szó. és akkor arról még nem beszéltem, hogy minden újdonság magasabb áron nyit mint a cikkekben megadott árak, így meg konkrétan drágább is lesz, szinte semmi plusz teljesítménnyel. Nem rossz kártyák, de szvsz csak amd fanok fogják venni. én maradok majd a 2060-nál. 0-ról építek gépet, sejtettem, hogy az elsőre kigondolt 9400-2060 párosnál nem tud jobb ajánlatot adni az amd, de azért megvártam a teszteket, hátha mégis, mert nem vagyok a saját pénztárcám ellensége. De sajnos nem így lett. De ahogy mondtam, várok 1-2 hetet árak normalizálódására, meg még több tesztre és majd akkor döntök. De eddig szvsz nem volt meggyőző sem az új ryzen (játék szempontból!!) sem a navi.
144: csitt -
válasz
Csapoati #159 üzenetére
Remélhetőleg ezt Nvidia lereagálja egy árcsökkentéssel. Amúgy nincs gond a Navikkal, jók lettek, csak azt nem értem, hogy engedhetnek ki ilyen bloweres hűtésssel kártyát a kezükből. Nincs aki ezt letesztelje vagy mi? Szerintem kifejezetten vagányul néz ki az XT, ha hűtene normálisan akkor sok emberke nem várna itt augusztusig meg szeptemberig. Addig Nvidia 2 x lereagálja árral a kint lévő super kártyákkal ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest