- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
Hat ne alt+tabolgass xd engem egyenlore az b#$ fel hogy fs2+hdr megy es bezarom winben marad a monitor hdr ben pedig nem kene. Viszont vegre minden hdr -es jatek megy normalisan win hdr bekapcsolas nelkul. Es a hdr freesync sokkal fluidabb! Nekem is chg-m van
kivancsi lennek mas hdr2-es monitorok isnezt produkaljak e 🙄
-
Noukoum
veterán
2060 super már egy drágább modell. de lehet fog még árat csökkenteni az nvidia meglátjuk
(#534) Whysperer: A doom szvsz egy elég jól megírt cím, nem csoda ha látszik a különbség. Egy új ac-ben már nem lenne ilyen egyszerű dolga 4k-ban sőt. Optimalizáció kérdése, meg nyilván nem mindegy hogy amd vagy nvidia kártyákat szeret jobban az adott cím.
-
Noukoum
veterán
Far Cry 5 Shadow of the Tomb Raider Metro Exodus
Konkrétan szinte mindehol +10% de lehet én vagyok vak. Ja igen lehet mindenféle játékkal tesztelni, nyilván ezért nincs értelme az összesítésnek. És akkor nem tettük hozzá hogy az amd kártya még most jelent meg, ára fog csökkenni, teljesítménye meg nőni.. Kár hogy még nincsenek jobb hűtéssel rendelkező modellek, de igazából ezeket is eltudják adni mert ugye ami jobb az jobb.
(#531) Whysperer Talán eljutunk oda, remélhetőleg ezzel hoz valamennyit az amd mert tudjuk mit kreál az nvidia dominálás a vga piacon : rtx2080ti nesze itt van ha kell a 4k fizesd meg
-
Whysperer
addikt
nem pártolom egyik oldalt sem ,de az tény,hogy annyira nyomják és okádják kifele a játékokat a cégek a profit miatt és a verseny miatt, hogy szörnyen vannak optimalizálva. Kb ez a gyorsabb az a gyorsabb . Tény,hogy adott erős VGA teljesen jó teljesítményekkel és nem jó csak mert l...arják a optimalizálást. lásd DOOM. 4k ultra 80-100 FPS (OFF)egy Értem nincs Mo. ennyiért 5700 xt csak külfödlön,de nem érdekel a 9 milliós ország amiből van vagy 30.000 gamer jobb esetben és abból is(/OFF) 130.000 Ft ért. Jó látni,hogy ha egy olyan játékot játszol ami jól van optimalizálva , akkor az AMD kínál neked olyan VGA-t ami 4k-ban 80+ FPS-t tud tartani. Végre a 4k nem egy mumus szó ,hanem lassan elérkeztünk oda ,hogy most már Én is elgondolkozok 4k-s monitoron ,mert sokkal jobb lenne dolgozni nekem is rajta és már emberi áron talán kapok VGA-t is amivel játszhatok is rajta.!
-
paprobert
őstag
Az NV csak a teljes portfóliót megmozgatva tudna jelentősen árat csökkenteni. Az Superekkel "formára vágták" a legtúlárazottabb kártyákat a 2080Ti kivételével.
Ha tovább akarnak menni lefele, akkor a kisebb kártyákon is vágni kellene arányaiban. Szerintem itt most megáll mindkét gyártó egy darabig.
-
Kansas
addikt
Bárcsak azt tennék, olyan jó lenne már egy adok-kapok árverseny, aminek a végén mondjuk egy 5700XT-t vagy 2060S-t 100e körül lehetne kapni...
A bloweres hűtést ebben a formájában én se értem, talán az NV régi stratégiáját próbálják másolni?
Annyit elértek, hogy én is megvárom a nem ref. hűtésű kártyákat, esetleg némi gyári OC-val(pl. Sapphire Nitro+) és majd augusztus-szeptember környékén veszek új VGA-t, először inkább egy R5 3600-at újítok.
-
GeryFlash
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged